RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm sizin tecrubelerınıze ıhtıyacım var sorunda orda ben bilemıyorum ne yapacagımı kocişte istemıo sperm testını ben en iyisi yarın önce kı dr a gıdeyım
istemiyo ama bebek olmazsa mecbur verecek
bana kalırsa bu ay çatlatma iğnesinni ol
ama bu ay olmazsa kocan gitsin test sonucta erkek infertiliteside cok yaygın allah korusun bi sorun olabilir

evet cnmmm.rahim filmı ıcın erkenn degıl mı ??

yani sen bilirsin tabi ki canım ama ablamın dediği gibi önce eşin bi spermogram yaptırsın bence boşu boşuna almış olma o takviyeleri en azından emin olursun
bir de sen hala folik asit kullanmıyormusun ki başlaman lazım ama

istemiyo ama bebek olmazsa mecbur verecek
bana kalırsa bu ay çatlatma iğnesinni ol
ama bu ay olmazsa kocan gitsin test sonucta erkek infertiliteside cok yaygın allah korusun bi sorun olabilir

anladım cnm sagolunnn ya sakınlestrdınz benııı...

aybike canım ama herşeyden önce hakikaten bir sakin ol.eşinlede oturup konuşun.en doğru kararları yine ikiniz vereceksiniz.Birbirinizi kırmadan anlaşma yolu bulun.ama 7 ay da olduysa çok fazla uzatmayın bir dr.yardımı alın derim.canı verecek tabiki cenab-ı mevlam ama bizlerde elimizden geleni yapmalıyız.ben 3,5 yıllık evliyim.ve daha yeni hamile kalabildim.tam 24.ayımda ilk 12 ay dr.lar gelmeyin dediği için gitmedik.şimdiki aklım olsaymış 12 ay değilde 7-8 ay beklermişim.çünkü 12 ay boşa kürek sallamışız gibi bir durum oldu.eşim ameliyat oldu hamd olsun mevlaya ameliyattan sonra 4.ayımda hamile kalabildim

o yüzden diyorum hani eğer rabbim vermesin tabikide eşinde sorun varsa boşuna hormon ilacı alacaksın

cnm kullanmıyorumm hala gecen defa gıttgm dr birsey söylemedı galıba ona durumu anlattım o yuzden eşimın yanımda olmadıgını söyledımm. kızlar bu arada yarın 5.gun gec kalmadım degıl mı klomen ıcın fln..

ay sorma zor yetiiştim cocuksuz 50 kişiye razıyım cocuklar karıştırdı ortalığğı

aman aman dinlen şimdi bol bol

hemen başla folik asite canım geç mi erken mi bilmiyorum ama sakin ol ve eşinle konuş birlikte karar verin işin sonunda boşu boşuna hormon almak da var canım
dikkatli ol Allah korusun tabi

evet cnm haklıısn ama eşimde hala yanına kesın olarak gelemedıgım ıcın pek cıddıye almıyor..kesın tayınım cıkınca yanına o zmn daha cok ısteyeck ama ben sorun varsa sımdıde tedavı olalm dıoorum öyle hemn olmuyo bebiş....

yarın öncekı dra gıdeyımde kızlar bugunku dr un odası da cnm sıktı....gızlı saklı muayene yerı gıbıydı sıkıntı geldı kadın bana bişiler anlatıo bı yandan baskasına ılac yazıoo gercektn ıgrendım.

canım o zaman sen eşinden ayrıysan 7 ay tam korunmasız ilişki var mı bilemedim.:26::26:
belki acele ediyorda olabiliriz

aynen öyle.
yıllarca türk sinemaları kandırdı bizi.kolay bişey zannediyordum.tek seferde tecavüzle hamile kalanlar sayesinde
bende tek seferde hamile kalabilen ama doğuramayanlardanım
bu türk sinemalarında hiç yoktu bebek anca doğunca ölüyodu karnında öleni görmedm

sen var yaa ne güldüm ne güldümm kuzuu ben kaç kere ertesi gün hapı içtim korkup öyleee
meğerse kasmama gerek yokmuş

vakti zamanı var demekki.zormuş ama bu işler hakikaten yaa.imtihanlar bu şekildeymiş.inş geçeriz tevekkülle

bende tek seferde hamile kalabilen ama doğuramayanlardanım
bu türk sinemalarında hiç yoktu bebek anca doğunca ölüyodu karnında öleni görmedm

canım yaa senin durumunda zor inanki.Mevlam yardımvın olsun.
benim halamın gelininde(ayy tipik bir kocakarı muhabbetine girdim gibi oldu amma)düşükleri falan vardı.3 aylık olunca hoppp çocuk düşüyordu.Nasııl birşey bilmiyorum ama rahminde bir açıklık varmış.Son hamile kaldığında 2-3 aylık hamileyken diktiler o açıklığı sonra 9 aya kadar ilişki yok,kalkmak yok yattı hep hamd olsun doğurdu çocuğu

gerçi seninki kan pıhtılaşmasıydı değil mi hani benzer mi iki durum bilmiyorum ama

yok canım benmki açıklık değilde bebeğin kalbi duruyo iğne kullanıyoruz napacaz bakalım
ama ben de rahim ağzına dikiş attırcam 14.haftayı atlaabilirsem tabi
çıkıyımda kocişe bi şekerpare yapıyım akşama yiyek

selam canimmm bana uygulanan tedaviyi yazayim sana belkide yardimci olmus olurummmm...doktorumun yanina gittigimde 3.gunumdu...bana klomen verdi glukofen folikasit duphaston ilaclarini ictimmm...yumurta takibi yaptimm klomen btiikten sonraa yanina cagirdi kac tane yumurtaam oldugunu gormek icin benim 2 tane 19 21 mm buyuklugunde yumurtam vardi..esim yine test yapti degerlenrime yapildi...istenilen boyutta yumurtam vardi daha sonra menegon ingne vuruldumm...2 gun sonrada catlatma ignesi..dsha sonraa 24 saat icinde iliski onerdi...o ay esimle aram iyi olmadigi icin surekli iliski olmadi...sorunlarim vardi...daha sonra igneden 14,gun sonra kan testi yaotirmami soyledi ben hicbir sekilde hamile oldugumu dusunmuyordum cunku iliskimiz pek olmamisti..biraaz gecsin adet gunumde test yaparim dedim..kist olusabilir dusuncesi vardi..29 aralikta kan testi yaptigimda pozitif gormustumm...cok kafana takmaa allahim ol demesi yeterli...allahim en kisa zamanda hepinizie yasatsin bu duyguyu,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…