- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.661
canım o zaman sen eşinden ayrıysan 7 ay tam korunmasız ilişki var mı bilemedim.:26::26:
belki acele ediyorda olabiliriz
bende içtim o haptan ama işe yaramadı hamile kalmıştım yinede
vakti zamanı var demekki.zormuş ama bu işler hakikaten yaa.imtihanlar bu şekildeymiş.inş geçeriz tevekkülle
canım yaa senin durumunda zor inanki.Mevlam yardımvın olsun.
benim halamın gelininde(ayy tipik bir kocakarı muhabbetine girdim gibi oldu amma)düşükleri falan vardı.3 aylık olunca hoppp çocuk düşüyordu.Nasııl birşey bilmiyorum ama rahminde bir açıklık varmış.Son hamile kaldığında 2-3 aylık hamileyken diktiler o açıklığı sonra 9 aya kadar ilişki yok,kalkmak yok yattı hep hamd olsun doğurdu çocuğu
gerçi seninki kan pıhtılaşmasıydı değil mi hani benzer mi iki durum bilmiyorum ama
selam canimmm bana uygulanan tedaviyi yazayim sana belkide yardimci olmus olurummmm...doktorumun yanina gittigimde 3.gunumdu...bana klomen verdi glukofen folikasit duphaston ilaclarini ictimmm...yumurta takibi yaptimm klomen btiikten sonraa yanina cagirdi kac tane yumurtaam oldugunu gormek icin benim 2 tane 19 21 mm buyuklugunde yumurtam vardi..esim yine test yapti degerlenrime yapildi...istenilen boyutta yumurtam vardi daha sonra menegon ingne vuruldumm...2 gun sonrada catlatma ignesi..dsha sonraa 24 saat icinde iliski onerdi...o ay esimle aram iyi olmadigi icin surekli iliski olmadi...sorunlarim vardi...daha sonra igneden 14,gun sonra kan testi yaotirmami soyledi ben hicbir sekilde hamile oldugumu dusunmuyordum cunku iliskimiz pek olmamisti..biraaz gecsin adet gunumde test yaparim dedim..kist olusabilir dusuncesi vardi..29 aralikta kan testi yaptigimda pozitif gormustumm...cok kafana takmaa allahim ol demesi yeterli...allahim en kisa zamanda hepinizie yasatsin bu duyguyu,,
evet tatlım cok zor iş yaa yarın 5.günüm acaba gecmı kaldımm...kolmen ıcın bugun dr baktı sorun yok sanırım.birsey demedı...
kızlar hasta mı ne oluyorum elim ayağım buz gibi sırtıma kar yağıyor sanki.ya da orucluydum ondan mı ne akşamda uyuyamadım saat4 uyudum.
zaten kasığımda bir ağrıyor.galiba içimdeki ses doğru çıkacak herhalde rabbimin izniyle tutturdum herhalde bu yumoşu ben galiba ya....
bu arada hayatım sınav sana 50 ayetel okumuştum unutma ha ekle listeciğine.Rabbim kabul etsin...
canım eşin için 200 la havleçektim işi rast gelsin inş.
raginda cnm esine 300la havle .. Okudum
Merhaba canım Hamilesin ve oruçlumusun? :44:
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin
200 de bana yazıverin cnmm yarın okuyacağım..Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
Zerbas
4444 Salatı Tefriciye
Asbelove:200
Kalan:4244
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
iyi geceler hatunnlarrrr
yaww iice gece kuşu oldum çıktım ,baykus mu etsem nıkımı netsem
Hayatimsinav
1001 Ayet-El Kürsi
Asbelove:100
Ecrin23:150
raginda:35
fatmaipek:50
Elfida:100
Kalan:566
okuyan okumayan okuyamayan herkesten Allah razı olsun..sizleri seviyoruummm
olur ablacım takip ederim benayy heyecanlandım ilk defa takiplicemde
ablacım tansiyonun dusuyor sanırım ..maydanoz sarımsak elma limon armut gibi tansiyonunu dusurucu seyler yeme..sanırım diyet yapıyorsun? çok aç kalma atıstır bişiler
özlemcim 2.dönem calısmamana üzüldüm canım olsun senin için bir referans gibi dusun bunu ınsallah ataman olur senınde..
ev içinde hayırlısı olsun ama rainbow ablamın dediği gibi iice kış bastırmadan işinizi halledin..
rochak ne dicemi bilemedim umarım yanılıyordur yengenizAllah kımsenın basına vermesinnn ..çok zor olmalı..
alppincim takvimin ne güzel olmus oyle senın
misyamancım günde 2 kezden fazla kusarsan doktora gitmen gerekıyormus.. bide ben seni çalışmıyor hamileliğinden ötürü evdesin sanıyordum,masallah okulada gidiyorsun desene..zor oluyordur sana..bide şu 1 ocakta okula gitmişssin :) bende aynı hatayı liseye giderken yapmıstım
sıra kendme geldi..
aldığım 17.cüzü bitirmeme 1 sayfa kala farkettimki başım acık okumusum bunca zamandurşimdi bastan okucam şimdilik yarım saatte 2 sayfa okuyorum kuran ancak 30dkada 4 sayfa okudugum zamanlarıda biliyorum..zamanla tempomu yakalayacagıma inanıyorum
burda bi fırtına bi fırtınaaa net filan yenı geldi yoktu onceden... (burdan konuyu neye bağlayacagımı unuttum iimiiiiiiiiii)
benımde suan uykusuzluktan basım donuo1 saat daha bekliiimm yaaa yemek yıyıp yatıcam sonra...
hee hatırkadım konuyu...net olmayınca randevuda alamadım haliyle.. salıya insallah gderim doktora..
ablacım nasılsın..cnm sıkkın yaa 2. dr a da gittim hastane iğrenccc cok kalabalık dr dogru duzgun bıle ılgılenmıyor..gecen ay hormon testı yapıldıgı ıcın hormon testı ıstemedı guatr a bakalım dedı .:S birde alttan muayene ettı offffff gıtmıycem bır daha o hastaneye kan sonucumu alıp önce gıttgm dr a gıdcem..ablacım birde rahım filmi cekıcem dedı cok mu gereklı acaba korktum biraz
Canım çok acele ettiğini düşünüyorum.Bence rahim filmindn önce mutllaka ama mutlaka sperm testi yaptırın cnm.
ne yapmam lazım sımdı hıc gıtmesem mı dr a kızlar durumu bılıyosunz 1 yıldır evlıyım ama toplasan 7 ay yanyanaydık eşimle klomen ıcınde mı erken acaba yardımmmmmmm....birde folik asit verıcem ddı dr
yarın öncekı dra gıdeyımde kızlar bugunku dr un odası da cnm sıktı....gızlı saklı muayene yerı gıbıydı sıkıntı geldı kadın bana bişiler anlatıo bı yandan baskasına ılac yazıoo gercektn ıgrendım.
aynen yaaaaa bizi o filmler paranoyak etti..şimdi de kendimizi paralıyoruz hamile kalabilmek içinnaynen öyle.
yıllarca türk sinemaları kandırdı bizi.kolay bişey zannediyordum.tek seferde tecavüzle hamile kalanlar sayesinde
ayy elifimim inşallah hamişsindirrrrrrrkızlar hasta mı ne oluyorum elim ayağım buz gibi sırtıma kar yağıyor sanki.ya da orucluydum ondan mı ne akşamda uyuyamadım saat4 uyudum.
zaten kasığımda bir ağrıyor.galiba içimdeki ses doğru çıkacak herhalde rabbimin izniyle tutturdum herhalde bu yumoşu ben galiba ya....
bu arada hayatım sınav sana 50 ayetel okumuştum unutma ha ekle listeciğine.Rabbim kabul etsin...
ayy elifimim inşallah hamişsindirrrrrrr
bat ne zamandı senin acepppp:26:
valla ne bilim canım daha önce hiç böle kasık ağrısı olmamıştı.söylemesi ayıp bu ayda çok çalıştım:118: bakalım nasip.inşallah.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
canım 8 aralıkta lekelenmem başladıydı 10 aralıkta tam oldum.35 günde bir oluyorum.eğer 8ine göre olursa 11 ocak.10una göre olursa 13 ocak.yani bu cuma ya da pazar bakalım ne olacak aceppppp
iyi akşamlar kızlar...bugün çok güzel kar yağdı halada yağıyor.yarın okullar tatil evdeyiz....
erkeklerin sperm testi yaptırmak istememesine uyuz oluyorumbirkere gidip tahlil vermek bu kadar zormu hep sıkıntıyı çekenler kadınlar...
yaa evet bendeeee..bizim yerimizde olsalar napcaklar acepp..o koltuğa çıkıp kurcalanan biziz hep:26nlar muayene bile değil 2-3 dakkada verecekleri test örneği yanii..nesi zorsaaa..çok şükür benimki kendi istedi ve gitti yaptırdı