RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım o zaman sen eşinden ayrıysan 7 ay tam korunmasız ilişki var mı bilemedim.:26::26:
belki acele ediyorda olabiliriz

cnm sadece ilk ay korundum ..gecen yıldı..28 ocakta 1 yıl olacak evlenelı.cnm her ay muhakkak yan yanayız eşim rapor alıp gelıoo ama 2 aydır yanımda..cnm cok karısık bızım durumlar ama yanımda oldgu zamnlar hep yumurtlama gunlerıme denk gelmıstr..

bende içtim o haptan ama işe yaramadı hamile kalmıştım yinede

maaşallah valla

evet canım bizim de sınavımız buymuş ne diyelim Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhh

evet tatlım cok zor iş yaa yarın 5.günüm acaba gecmı kaldımm...kolmen ıcın bugun dr baktı sorun yok sanırım.birsey demedı...

evet tatlım cok zor iş yaa yarın 5.günüm acaba gecmı kaldımm...kolmen ıcın bugun dr baktı sorun yok sanırım.birsey demedı...

yok tatlim bazi doktorlarr 5.gununde veriyor icin rahat olsunnn...doktor o gunu verdiyese bir bildigi vardir yumkurtalarin duurumuna gore o gunu ic demistir...allahim hayirlisini versin canim

kızlar hasta mı ne oluyorum elim ayağım buz gibi sırtıma kar yağıyor sanki.ya da orucluydum ondan mı ne akşamda uyuyamadım saat4 uyudum.

zaten kasığımda bir ağrıyor.galiba içimdeki ses doğru çıkacak herhalde rabbimin izniyle tutturdum herhalde bu yumoşu ben galiba ya....

bu arada hayatım sınav sana 50 ayetel okumuştum unutma ha ekle listeciğine.Rabbim kabul etsin...

Son düzenleme:

Merhaba canım Hamilesin ve oruçlumusun? :44:

canım eşin için 200 la havleçektim işi rast gelsin inş.

raginda cnm esine 300la havle .. Okudum

raginda için La havle tesbihatı

fatmaipek:300
alpinn:160
asbelove:400
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:450
savaş5482:350
elfida:201
rochak:100
feryal:200
8scorpions:300

toplam:2881

kızlar Allah hepinizden razı olsun,çok teşekkürler...

bu arada forumdan birini küstüm,halimi hatrımı hiç sormuyor,o kendini bilsin bir zahmetttttt

aminnn canımmmmm

200 de bana yazıverin cnmm yarın okuyacağım..

50 tane alayım canımmm

Canım çok acele ettiğini düşünüyorum.Bence rahim filmindn önce mutllaka ama mutlaka sperm testi yaptırın cnm.

canımcım kızlar da söylemiş ama ben de söyleyeyim önce eşini ikna et ve spermiyogram yaptırın..bazı erkekler sorun ediyo ama çok ta zor bişey değil..çoğumuzun eşi yaptırdı.devlette değil de özelde yaptırırsa daha da rahat eder.sonuçta biz habire alttan muayeneler girip kurcalatıyoruz kendimizi..bizimki daha zorrhemonun spermlerinde sorun varsa sen boşuna o ilacı kullanıp iğneleri olacaksın..sonçta bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi denen şeyde hormon var.
tabi tatlı dille halletmeye çalış cnm.netten doktor makaleleri falan okutabilirsin..çok ta acele etme..rahim filmi için de erken bence..şu an en önemlisi eşinin test sonucu..zaten o normalse senin rahim filmi falan çekilir.bence klomen tedavisi de daha sonraki aşama olmalı..önce tüpleri görmek lazım..
bu arada inşallah kafana göre bir doktor bulursun..bence doktoruna söyle o eşine söylesin sizin de sonuçları görmem gerek falan diye..Allah yardımcın olsun cnm..

ayy elifimim inşallah hamişsindirrrrrrr
bat ne zamandı senin acepppp:26:

ayy elifimim inşallah hamişsindirrrrrrr
bat ne zamandı senin acepppp:26:

valla ne bilim canım daha önce hiç böle kasık ağrısı olmamıştı.söylemesi ayıp bu ayda çok çalıştım :118: bakalım nasip.inşallah.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

canım 8 aralıkta lekelenmem başladıydı 10 aralıkta tam oldum.35 günde bir oluyorum.eğer 8ine göre olursa 11 ocak.10una göre olursa 13 ocak.yani bu cuma ya da pazar bakalım ne olacak aceppppp

batımız aynı canım.ben de 28günde oluyorum..ama bende tıkyok..ne ağrı ne sızı..sanırım olmadı..ovu testle çalıştık bu aya ama hayırlısı

iyi akşamlar kızlar...bugün çok güzel kar yağdı halada yağıyor.yarın okullar tatil evdeyiz....

erkeklerin sperm testi yaptırmak istememesine uyuz oluyorum birkere gidip tahlil vermek bu kadar zormu hep sıkıntıyı çekenler kadınlar...

yaa evet bendeeee..bizim yerimizde olsalar napcaklar acepp..o koltuğa çıkıp kurcalanan biziz hep:26nlar muayene bile değil 2-3 dakkada verecekleri test örneği yanii..nesi zorsaaa..çok şükür benimki kendi istedi ve gitti yaptırdı

aynen cnm benimkide gitti hemen dr.a şükür dr tekrar isterse yine gidecek.ameliyat olmam lazımsa olurum diyor.yeterki bebiş olsun ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…