- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.721
canımcım kızlar da söylemiş ama ben de söyleyeyim önce eşini ikna et ve spermiyogram yaptırın..bazı erkekler sorun ediyo ama çok ta zor bişey değil..çoğumuzun eşi yaptırdı.devlette değil de özelde yaptırırsa daha da rahat eder.sonuçta biz habire alttan muayeneler girip kurcalatıyoruz kendimizi..bizimki daha zorrhemonun spermlerinde sorun varsa sen boşuna o ilacı kullanıp iğneleri olacaksın..sonçta bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi denen şeyde hormon var.
tabi tatlı dille halletmeye çalış cnm.netten doktor makaleleri falan okutabilirsin..çok ta acele etme..rahim filmi için de erken bence..şu an en önemlisi eşinin test sonucu..zaten o normalse senin rahim filmi falan çekilir.bence klomen tedavisi de daha sonraki aşama olmalı..önce tüpleri görmek lazım..
bu arada inşallah kafana göre bir doktor bulursun..bence doktoruna söyle o eşine söylesin sizin de sonuçları görmem gerek falan diye..Allah yardımcın olsun cnm..
kızlar lütfen bana fikir verin çok tereddütte kaldım;
Şimdi 2+1 olan bu ev bana çok dar gelecek yani küçük de olsa kiler gibi bi yere ihtiyacım olacak hani kovalar, valiz, elektrik süpürgesi ıvır zıvır vs koymak için...Ev de yeni boyandı tertemiz.Şimdi eşim bu kiler sorununa şöyle bir çözüm getirmek istiyor; Afedersiniz tuvalletin giderini tıkayalım, üzerini tahta ile kapatalım, halıfleks ya da eski bir kilim serelim diyor.Küçük bir dolabımız var, ufak boylarda ıvır zıvırmızı alır,onu da üstüne koyarız,dolabın üzerine de valizlerimizi felan atalım diyor...Ama biraz tuhaf olmaz mı sizce, aslında benim için iyi olur güzelce temizlenecek, zaten yeni boyandı her yeri..ne dersiniz :44: çok kullanılmayacak yani depo gibi:44:
haa bu arada zaten banyoda klozet var, 2. bir tuvalet yerine böyle yapalım diyo
kızlar lütfen bana fikir verin çok tereddütte kaldım;
Şimdi 2+1 olan bu ev bana çok dar gelecek yani küçük de olsa kiler gibi bi yere ihtiyacım olacak hani kovalar, valiz, elektrik süpürgesi ıvır zıvır vs koymak için...Ev de yeni boyandı tertemiz.Şimdi eşim bu kiler sorununa şöyle bir çözüm getirmek istiyor; Afedersiniz tuvalletin giderini tıkayalım, üzerini tahta ile kapatalım, halıfleks ya da eski bir kilim serelim diyor.Küçük bir dolabımız var, ufak boylarda ıvır zıvırmızı alır,onu da üstüne koyarız,dolabın üzerine de valizlerimizi felan atalım diyor...Ama biraz tuhaf olmaz mı sizce, aslında benim için iyi olur güzelce temizlenecek, zaten yeni boyandı her yeri..ne dersiniz :44: çok kullanılmayacak yani depo gibi:44:
haa bu arada zaten banyoda klozet var, 2. bir tuvalet yerine böyle yapalım diyo
tatlım eşim kabul ettı.kendılıgınden tamam yapayım dedı şu testi bugün gidicez..özel bir hastane var tüp bebek merkezı var ayrıca ıcınde orada yaparlar mı acaba??
cnm benmıyım yoksa o kişi umarım degılımdır üzülürüm çünkü....hastanelerle ugrasmaktn yoruldumm...nasılsın cnm bebişin nasıl...bu arada herkese gunaydınnnnnn
seninki ve ameliyat cok zor bi ihtimal maşallah adamın sayısı 135milyon cıkmıştı yanlış hatırlamıyorum dimiaynen cnm benimkide gitti hemen dr.a şükür dr tekrar isterse yine gidecek.ameliyat olmam lazımsa olurum diyor.yeterki bebiş olsun ona...
kilersiz 2+1 eve sığmak cok zor olur kesinlikle yapılsın tuvaleti tıkarsanız sorun olmaz bence duymuştum cok kişi böyle kullanıyomuşkızlaaaaaaaaaaaaaaarrr ev bulduuuuuuuuuukkkk
biliyosunuz artık vazgeçmiştik, akşam üzeri eşimi aradılar ev var diye, ben gitmem dedim, eşimi gönderdim nasıl olsa yine iğrençtir dedim.Eşim bi heyacanla aradı "aşkım, nolur gel, eve bayılacaksın dedi.Ben yine burun kıvıra kıvıra gittim, totom dönük eve girdim.Mutfağa aşşııııkkkk oldummmm3 katlı bina ,en alt kat, panjurlu, sıcacık, koccaman bi salonu var, mutfak da birleşik ama gizli mutfak.Aslında hiç istemiyordum amerikan mutfak ama harika buuuu..tabi 3+1 di gönlüm ama 2+1 bu ev, yine de çok beğendim.Ev sahhipleri çıktı merkezden geldi hemen, pek meraklılarmış evi vermeye eşime dedim sen konuşma ben halledecem, o da sustu car car car... ettim adamların beynine en son 425te anlaştık.Ama ev sahibi çok titiz.Ne eksiğin varsa söyle ben yaptırcam dedi.Çelik kapı veeeeeee aspratör alacaaaaaaaaaakkk 20 gün sonra da gircez eve okul karne derken bu ara olmaz dedim, şubatın 1'inden başlatalım dedim, hani sonuçta bugünden başlatılması lazım kiranın, işinize gelirse dedim hem o ara evin tadilatı biter dedik, kabul ettiler, son olaraaaaaaaaakkk eşimin iş yerine yani karakolun tam karşısındaaaaaaaaaaaa, 100 metreeeeeeee
ama akşam gözüyle gördüm sabah bidaha bakcam kızlar..şuan mutluyum
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr ev bulduuuuuuuuuukkkk
biliyosunuz artık vazgeçmiştik, akşam üzeri eşimi aradılar ev var diye, ben gitmem dedim, eşimi gönderdim nasıl olsa yine iğrençtir dedim.Eşim bi heyacanla aradı "aşkım, nolur gel, eve bayılacaksın dedi.Ben yine burun kıvıra kıvıra gittim, totom dönük eve girdim.Mutfağa aşşııııkkkk oldummmm3 katlı bina ,en alt kat, panjurlu, sıcacık, koccaman bi salonu var, mutfak da birleşik ama gizli mutfak.Aslında hiç istemiyordum amerikan mutfak ama harika buuuu..tabi 3+1 di gönlüm ama 2+1 bu ev, yine de çok beğendim.Ev sahhipleri çıktı merkezden geldi hemen, pek meraklılarmış evi vermeye eşime dedim sen konuşma ben halledecem, o da sustu car car car... ettim adamların beynine en son 425te anlaştık.Ama ev sahibi çok titiz.Ne eksiğin varsa söyle ben yaptırcam dedi.Çelik kapı veeeeeee aspratör alacaaaaaaaaaakkk 20 gün sonra da gircez eve okul karne derken bu ara olmaz dedim, şubatın 1'inden başlatalım dedim, hani sonuçta bugünden başlatılması lazım kiranın, işinize gelirse dedim hem o ara evin tadilatı biter dedik, kabul ettiler, son olaraaaaaaaaakkk eşimin iş yerine yani karakolun tam karşısındaaaaaaaaaaaa, 100 metreeeeeeee
ama akşam gözüyle gördüm sabah bidaha bakcam kızlar..şuan mutluyum
evet canım kanamaya bakarak söyledi, evet rahimde sorun yok elhamdülillah, kanamanın sebebini ben de merak ediyorum doğrusu çünkü hala devam ediyor, aşılamayı orda yaptırmayı düşünmüyorum, önce aşılama yaptırmayı düşünüyorum olmazsa rahim filmi çektireceğim
geçmiş olsun sana da canım, doktora tansiyon için mi gideceksin bebek için mi:26:
ayyy yok tatlım sen değilsin,kıyamam birde üstüne alınmış yaaa yerim seniiibu arada testler inş. güzel sonuçlanır cnm
raginda için La havle tesbihatı
fatmaipek:550
alpinn:160
asbelove:400
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:450
savaş5482:350
elfida:201
rochak:100
feryal:200
8scorpions:300
kiraztepe:250
toplam:3381
kızlar bugün haber geldi.çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok.Allah hepinizden razı olsun,her birinizin dualarını kabul etsin inş.
bu dualar sayesinde bende sıkıntısız bekledim bugünü.içim rahattı.çok şükür kötü haber almadık.
hepinizi çoook seviyorummmm
özlemciğim eviniz hayırlı olsun şimdiden çok sevindim,Allah güle güle oturmak nasip etsinbu arada sana da
Ay sevindim canımmm hadi bakalım tüp bebek mekezleri en iyi sonuç alabileceğiniz yerler zaten canım bu testlerde inşallah iyi sonuçlarla gelirsiniz