RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tatlım eşim kabul ettı.kendılıgınden tamam yapayım dedı şu testi bugün gidicez..özel bir hastane var tüp bebek merkezı var ayrıca ıcınde orada yaparlar mı acaba??

Canım çok sevindim Allah güle güle oturmayı nasip etsin ...Eğer evde gömme dolap için uygun bir boşluk varsa eve girmeden ev sahibine oraya kapak yaptırtabilirsin.Evde ortak kullanım alanı kiler gibi bir yer yok mu acaba..hani en alt katta olan bence onu sor belki vardır gerek kalmaz wc iptaline.Wc iptali de mantıklı ama çok iyi kapatmanız lazım koku olursa oraya koyduğunuz tüm eşyaların üstüne koku siner.İmkansız değil önemli eşyalarınız elinizin altında ev içi kiler gibi olur

çok sevindim tatlımmmm inşallah Rabbim 3kişi olmayı nasip eder o evdeee:)))
Canım kiler meselesini de çok iyi düşünmüş eşin bence en mantıklısı o Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsinnn

tatlım eşim kabul ettı.kendılıgınden tamam yapayım dedı şu testi bugün gidicez..özel bir hastane var tüp bebek merkezı var ayrıca ıcınde orada yaparlar mı acaba??

Ay sevindim canımmm hadi bakalım tüp bebek mekezleri en iyi sonuç alabileceğiniz yerler zaten canım bu testlerde inşallah iyi sonuçlarla gelirsiniz

kızlar günaydınn.karlı ve çileli bir sabaha uyandık.

normalde evle iş yeri arası 20 dakika 1 saatte geldik.

cnm benmıyım yoksa o kişi umarım degılımdır üzülürüm çünkü....hastanelerle ugrasmaktn yoruldumm...nasılsın cnm bebişin nasıl...bu arada herkese gunaydınnnnnn

ayyy yok tatlım sen değilsin,kıyamam birde üstüne alınmış yaaa yerim seniii bu arada testler inş. güzel sonuçlanır cnm

raginda için La havle tesbihatı

fatmaipek:550
alpinn:160
asbelove:400
hayatımsınav:220
muhat:200
Rainbowcolors:450
savaş5482:350
elfida:201
rochak:100
feryal:200
8scorpions:300
kiraztepe:250
toplam:3381

kızlar bugün haber geldi.çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok.Allah hepinizden razı olsun,her birinizin dualarını kabul etsin inş.
bu dualar sayesinde bende sıkıntısız bekledim bugünü.içim rahattı.çok şükür kötü haber almadık.
hepinizi çoook seviyorummmm

özlemciğim eviniz hayırlı olsun şimdiden çok sevindim,Allah güle güle oturmak nasip etsin bu arada sana da

özlem gözün aydın cnm bir kadın için en önemli yer mutfak zaten...küçük olmasından ziyade kullanışlı olması önemli ben sence halledersin.dediğin gibi birinde görmiştim wcyi kapatıp kiler yapmışlardı.yeni eve yeni bebiş .

biz evdeyiz işe gitmedik okullar tatil bugün.savaş hamişlere izin yokmu sizin orda.birazdan kızımla kardan adam yapmaya ineceğiz inşallah hasta olmaz çok istiyor

aynen cnm benimkide gitti hemen dr.a şükür dr tekrar isterse yine gidecek.ameliyat olmam lazımsa olurum diyor.yeterki bebiş olsun ona...
seninki ve ameliyat cok zor bi ihtimal maşallah adamın sayısı 135milyon cıkmıştı yanlış hatırlamıyorum dimi
kilersiz 2+1 eve sığmak cok zor olur kesinlikle yapılsın tuvaleti tıkarsanız sorun olmaz bence duymuştum cok kişi böyle kullanıyomuş
hayırlı olsun tekrar kociş nöbetteyken zırt pırt gelir artık yanına
kaçamak fln da yapamaz
bizim evde musait olsaydı kesinlikle amerikan mutfak isterdm cok seviyorum

habibtemmmmmm cok sevindimm adinaa...sen uzuluncee bende uzuluyorumm...allahim gonlune gore versin...yuvanizda mutlu huzurlu olun...saglikli ve beisli gunler diliyorummm...hayirli olsun habubtemm,...amerkan mutfagi cok iyi rahat eddeceksin...ben evimi oturma odasi ve mutfak bir yaptikk cok rahat...opuyorum seniii

habibteler birazdan doktora gidecem ama korkuyorummm kesemizi goruruzz insallah dua edin bana olurmu:18::18::18::18::18::18:

Hakkında hayırlısı cnm hormonlara bakılmışmıydı sanaa

Ay sevindim canımmm hadi bakalım tüp bebek mekezleri en iyi sonuç alabileceğiniz yerler zaten canım bu testlerde inşallah iyi sonuçlarla gelirsiniz[/QUOTE]

cnm benim sagol ben gittim dra
klomen ve folik asit verdi birazdan esimle gidicez o da test ysptircak

Cnm sevindim. :) sagol guzel anne ins guzel olacak hersey allah bebisini bagislasin

Ay sevindim canımmm hadi bakalım tüp bebek mekezleri en iyi sonuç alabileceğiniz yerler zaten canım bu testlerde inşallah iyi sonuçlarla gelirsiniz

cnm benim sagol ben gittim dra
klomen ve folik asit verdi birazdan esimle gidicez o da test ysptircak

Cnm sevindim. :) sagol guzel anne ins guzel olacak hersey allah bebisini bagislasin[/QUOTE]

hadi gidin de gelin iyi güzel haberlerle canım eşinin sonucu bugün çıkabilecek mi?

slm guzularımmmm...

ancak girebildimmm..eşim evdede...

bende camasır attım bi sedim şimdi 2.ye attım onlarda çıksın pazara gidicem..eşim benden önce çıktı mandıraya gidicek süt almak için dönüşte arıcak bırlıkte pazara gidicez bakalım..

ayetelide takipleyemiyorum pek :/ dur bakayım en son nerde kalmısım...

sizlerden ne haber canlarımm....

burda hava okadar soğukki astıgım camasırlar anında dondu :/ ellerim filan uyustu ne soğuk yawww kar yok hava gunesli ama çookkk soguk ve ayazz...

kuranları okuyorum henuz bıtıremedim..bitirince haber veririm ablacım..

Hayatimsinav

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove:100

Ecrin23:150

raginda:35

fatmaipek:150

Elfida:100

elif5507:50

8scorpions : 50

kiraztepe : 50

Kalan:316

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy çok utandımmm şimdiii ablam benim yerime takiplemişş ödevini yapmayan tembel öğrenciler gibi hissettim kendimi

ablacımm valla diyordum bende abooo hayret bir çırğıda okudum cüzü şeytan bugun benle ugrasmıcak iyi iyi diyordumki aklıma geldiii bi anda basımın acık oldugu
savascım çok gecmıs olsun Rabbim beterınden korusun ınsallah canımmm..

alpincimm hadi bakalım yavrucuğunla ilk buluşman çok heyecan verici olmalıı

özleeeeeeeeeemmmmmm nasılllll sevindimmmm anlatamammmm... ohhh çok sukurrrr buldunnn evv deseneee... kucuk mucuk deme hemen tasın ,rutubetten iyidir..içine sinmis allahtan kiler niyetinede iyi dusunmussunuz güzelce kapatın orayı oda niyetını kullanın benım eski tayın yerınde bir çok arkadasım öyle kullanuyordu..burda bile bizden önceki kiracı ebeveyn banyosunu iptal etmiş (3oda olmasına ragmen) ..
bizde banyoyu kullanıyoruz..odanın tekini kiler yaptık oyle diyim..

kızlarr hepinizden Allah razı olsunn .. ayelimi okuyanda okumayanda Allah gonlunuze göre versin...

eşim aradı gelmene sakın dısarısı buz ben alırım pazardan bişiler gelirim dedi..

benden fırst bu gidip kuran okiyim

deprem olmuş hisseden arkadaşlarıma geçmişler olsun bende istanbuldayım ama Allaha şükür evi elektirikliyordum oyuzden duymamışım :)

kızlaaaaaaarr ben geldim, evime gittim, gündüze gözüyle gördüm gayet ferah içime sindi, kesinleşti yani

Ama kızlar salonda küçük küçük 8 pencere var, 2,2,2 yani benim de salon için 6 tanesine yetecek kadar perdem var...diyorum ki acaba yemek köşesindeki 2 pencereye farklı perde assam nasıl olur

haaa kızlar hepiniz hayırlı olsun demişsiniz. Allah razı olsun...Tuvaleti depolama alanına dönüştürecem kesin yapacam, herkes siz de dahil olumsuz bakmadı, dediğim gibi valizdir, alet edavattır, kovalar vs. oraya konulur..Sonuçta giyeceklerimizi, örtü vs koymayacam

seasideciğim odalar zaten küçük öyle dolap yapacak yer yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…