- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.361
Selam kızlar. Geçmişe biraz göz gezdirdim, maşallah epey sohbetler olmuşş..
Sabah doktora gittik, kısaca sölim herşey mükemmel. Hiç bir sorun yok. 5 cm boyunda. 10 gün sonra tekrar gidicem ve ense kalınlığı ölçülecek, bir de 2 li testlerim yapılacak. 17 gün üzerine doktora gittim ve aradaki farkı görmelisiniz, epey farketmiş. Resmini yüklerim bir ara.
reann canım çok sevindim, ne güzel ALLAH çeşidiyle vermiş sana. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı dilerim. Maşallah nazarlar değmesin size
kızlar ben yarına oruc niyetım olsun dıyorum.. kaza orucum varda...
şimdi uyusam da 3temı kalksam yoksa uyumayıp sahurmu yapsam olurmu oyle??
annem dediki illaki sahur yapmam gerekıyormus..kaza oruclarında dedi,..yanı gece kalkmak gerekıyormus..geceden nıyet etmek olmuyormus..
hoşgeldın yehancımm... masalahh suphanallah canımmSelam kızlar. Geçmişe biraz göz gezdirdim, maşallah epey sohbetler olmuşş..
Sabah doktora gittik, kısaca sölim herşey mükemmel. Hiç bir sorun yok. 5 cm boyunda. 10 gün sonra tekrar gidicem ve ense kalınlığı ölçülecek, bir de 2 li testlerim yapılacak. 17 gün üzerine doktora gittim ve aradaki farkı görmelisiniz, epey farketmiş. Resmini yüklerim bir ara.
reann canım çok sevindim, ne güzel ALLAH çeşidiyle vermiş sana. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı dilerim. Maşallah nazarlar değmesin size
ozaman bir tebrıgı hakediyor gercekten ablanyok cnm benim ablam öyle değil eşinin rütbesini kullanmaz kibirlide değildir aksine alçak gönüllü ...şükür ortama ayak uydurmayanlardan.
hiç duymadım cnm ben şimdi bizim kazalar boşamı gitti.ben geçen yıl epey tuttum hamilelik ve emzirme döneminden borcum çoktu ama hep yatmadan niyetlendim gece kaklmadım
hayatimsinav gozun aydin rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin bebisini
ablacimm senin icinn 50 tane aldim...ama okunamsi gerekiyorsa okurummmm canim ablammm sen yeterki isteee///
vallahi ikiz ucuz besizzz allahim ne kadar verirse...saglikli olsundaaa istedigi kadar gelsinnn
habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kisa zamanda senin de bebisin olur ben burada durmadan gobek atarim...dualarim sizinlee canlarim benim iyiki varsinizz...
ayy bilemicem canım yaa.. annem yeni kuran kursuna basladıda ordaki hoca kadın öyle demiş..bilemiycem şimdi.
bende gecen yine geceden kazaya nıyetlenıp tuttmustum ancak mutfakta malum unutup tadına bakmıstım..sonrada amann bozuldu bu diye yemeye basladım..dedımki heh gözün aydın 61 gun tut sımdı ısın yoksa..cunku bozulmus sayılmıyormus..neyse bunu anneme dededim..annemde kaza oruclarında illaki sahura kalkmak gerekıyormus dedi.
önemli olan niyet canım..bence senın kaza oruclarım kabul olustur yani..
ben napsamki sımdı bilemedim yaa... gidip yatıp 3te kalkarım sahura napayımmm...
bide bu konuyu sabah olunca dini açıdan işin ehli arkideşlerimden yardımmm talep ediyoooommmmm...
kaza orucu nasıl tutulur?:26:
hiç duymadım cnm ben şimdi bizim kazalar boşamı gitti.ben geçen yıl epey tuttum hamilelik ve emzirme döneminden borcum çoktu ama hep yatmadan niyetlendim gece kaklmadım
kızlar merhabaa
elif canım ilk duanı yaptım mevlam gönlünden geçeni hayırlısıyla tez zamanda versin inş. canım
asbelove yasinini okudum canım mevlam kabul etsin dualarını
ecrin arkadaşımızın yasininide okudum onunda mevlam dualarını kabul eylesin.
biz birazdan dr.agideceğiz.ben kese için kendi dr.uma gidememi,ştim başka dr.a gittim.şimdi kendi dr.uma gideceğim bakalım ne diyecek.inş. herşey yolundadır.onunla konuşmadan rahatlayamıyorumdatedavi sürecinde kanka olmuştuk kendisiyle
görüşürüz kızçeler.geçmişi okuyamadım gelince okuyacağımm inş.
rainbow canım bu arada senin son duana katılamıyorum nolurr yanlış anlama.tefriciyeyi ezbere bilmiyorum malesefcüzler yasinler derken fazlaca birikti.ee gündüz iş akşam evde o bu derken fazla vaktim kalmıyor inanki nolur yanlış anlama beni:26::26::26:
kızlar merhaba =)
geçmişi okudum maşaallah döktürmüşsünüzzz
özlem ve hayatımsınavın yazdıklarına çok güldümm
yehancım seninde gözünaydın olsun cnm
fatmacım siz bayağı haşır neşirsiniz bacım kameralarla desene
bu ay herkes iyi çalışsın ocakta hamile haberleri bekliyoruzzzz ona göreee
bu arada arkadaşlar salı günü benim için çok mühim.eşimin başından bir sıkıntının kalkması için dua ediyorum.
bebeğimin nasibine Allahım bu sıkıntıyı üzerimizden kaldırırsa çok rahatlıcam gerçekten.
eğer içinizden gelirse ragindanın eşinin başındaki sıkıntının hayırlısıyla kalkması için diye "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" çekebilirsin çok memnun olurum
anlamı “Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.
okuyan okumayan herkesten şimdiden Allah razı olsun.
ben sıkıntılı bir anımda bu tesbihi çektiğimde gerçekten çok faydasını görüyorum,sizlere de tavsiye ederim canlarım...
öpüyorum hepiniziiiii
kızlar merhaba =)
geçmişi okudum maşaallah döktürmüşsünüzzz
özlem ve hayatımsınavın yazdıklarına çok güldümm
yehancım seninde gözünaydın olsun cnm
fatmacım siz bayağı haşır neşirsiniz bacım kameralarla desene
bu ay herkes iyi çalışsın ocakta hamile haberleri bekliyoruzzzz ona göreee
bu arada arkadaşlar salı günü benim için çok mühim.eşimin başından bir sıkıntının kalkması için dua ediyorum.
bebeğimin nasibine Allahım bu sıkıntıyı üzerimizden kaldırırsa çok rahatlıcam gerçekten.
eğer içinizden gelir se ragindanın eşinin başındaki sıkıntının hayırlısıyla kalkması için diye "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" çekebilirsin çok memnun olurum
anlamı Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allahın yardımıyla elde edilir.
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda Allahım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok itirafında bulunmaktadır.
okuyan okumayan herkesten şimdiden Allah razı olsun.
ben sıkıntılı bir anımda bu tesbihi çektiğimde gerçekten çok faydasını görüyorum,sizlere de tavsiye ederim canlarım...
öpüyorum hepiniziiiii