RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar merhabaa:KK3::KK3::KK3:

elif canım ilk duanı yaptım mevlam gönlünden geçeni hayırlısıyla tez zamanda versin inş. canım

asbelove yasinini okudum canım mevlam kabul etsin dualarını
ecrin arkadaşımızın yasininide okudum onunda mevlam dualarını kabul eylesin.

biz birazdan dr.agideceğiz.ben kese için kendi dr.uma gidememi,ştim başka dr.a gittim.şimdi kendi dr.uma gideceğim bakalım ne diyecek.inş. herşey yolundadır.onunla konuşmadan rahatlayamıyorumda:KK53::KK53::KK53:tedavi sürecinde kanka olmuştuk kendisiyle:KK51::KK51:

görüşürüz kızçeler.geçmişi okuyamadım gelince okuyacağımm inş.:KK55::KK55::KK55:

rainbow canım bu arada senin son duana katılamıyorum nolurr yanlış anlama.tefriciyeyi ezbere bilmiyorum malesef:KK17::KK17::KK17::KK17:cüzler yasinler derken fazlaca birikti.ee gündüz iş akşam evde o bu derken fazla vaktim kalmıyor inanki nolur yanlış anlama beni:26::26::26:

Canımmm Allah kabul etsinnnn sağolasın canımmm inşallah güzel haberlerle gelirsinnnn daha da büyümüştür yeğenimiz:KK16:

Allah razı olsun fatmacım.ben bir sayı vermiyorum.içinizden geldiği kadar çekin yazın.en son ben dualayacağım inşaAllah :KK54:

Canım Rabbim şu sıkıntılarından kurtulmasına yardım etsin eşinin hayırlısıyla bende okumaya çalışacağım okudukça haber veririm:KK16:

Aybikekayra

1001 Ayet-El Kürsi

nartanesi:210
asbelove:100
8scorpions:50
raginda:20
Elif5507:70
kabilarda:50
reann:200
elfida:100

kalan :201

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

CüzOkuyanDurumCüzOkuyanDurum
1MuhatOkundu:nazar::118:2Savas5482Okundu:nazar::118:
3Kabilarda4Kabilarda
5Savas5482Okundu:nazar::118:6Savas5482Okundu:nazar::118:
7Savas5482Okundu:nazar::118:8Savas5482
9Savas548210Savas5482
11ElfidaOkundu:nazar::118:12Elfida
13Raginda14Raginda
15Kiraztepe16Kiraztepe
17Hayatimsinav18Hayatimsinav
19Sunbal20rmzeynep
21Asbelove228Scorpions
23RainbowColors24Oz_lemOkundu:nazar::118:
25Rainbowcolors26
27Alminna28Nartanesiiii
2930missyaman
[tr]

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salatı Tefriciye:Reann:KK52::KK52::21::21::21::21::21::21::21:

Allahım bin kez razı olsun kabul etsin inşAllahhhh

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:600
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:308
-Alminna:300
-nartanesii:100
-rochak:100
-arkadaşım:50
-ALPPIN:50

KALAN:1000

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
[/QUOTE]

cnm aybike için 101 tane ayatek kürsi okudum cnm allah kabul etsin

kızlar merhabaa:KK3::KK3::KK3:

elif canım ilk duanı yaptım mevlam gönlünden geçeni hayırlısıyla tez zamanda versin inş. canım

asbelove yasinini okudum canım mevlam kabul etsin dualarını
ecrin arkadaşımızın yasininide okudum onunda mevlam dualarını kabul eylesin

Allah razı olsun arkadasımm

Canım Rabbim şu sıkıntılarından kurtulmasına yardım etsin eşinin hayırlısıyla bende okumaya çalışacağım okudukça haber veririm:KK16:

canımmm :KK16:

cnm eşin için 300 tane çektim sende bir liste oluştur gerçi miktar önemli değil diyorsun ama sen bilirsin.

Allah razı olsun fatmacımm.dediğin gibi yazayım en son dualarım inş.

çekilen La Havle sayısı

fatmaipek:300

kizlar ben geldim.
bebisimiz buyumus hamd olsun.6,7mm olmus boyu.kalp atislarini ultfasonda bile gorduk gosterdi dr.suanlik bir sikinti gorunmuyor dedi.mide bulantisi icin beyaz leblebi ve tuzlu cubuk ye dedi.
soylemesi ayip bagsurum cikti arada kaniyorda.onun i in boyle iliktan biraz sicak suya oturabilirsin dedi.
eger bunlar hem mise bulantiba hemde diger sorunun cozulmezse ilac yazdim ama cok zorda kaliraan kulkan dedi.

yalniz ordayken tansiyonum dustu ilk basta hic bulamadilar bile sonra 9-6cikti.baska bir odada baska bir dr.kurtaj yapti galiba.kizin sesleri ve aglayip fenalasmasini falan duydum icim gitti.disarsa20-22yaslarinda bir cocuk girdiyanina sonra kimdi bilmiyorum ama icim gitti.kizin pek istekli omadigi belliydi

mevlam dedim yaaa kimi neyle imtihana sokacaksin hic belli degil.bizler buralarda hamile kalabilmek icin taklalar atiyoruz
neyse kizlar cok uzattim galiba.ben biraz dinlenecegim.yine gelirim ins.

kızlar merhaba =)
geçmişi okudum maşaallah döktürmüşsünüzzz :KK9:
özlem ve hayatımsınavın yazdıklarına çok güldümm :KK9:
yehancım seninde gözünaydın olsun cnm
fatmacım siz bayağı haşır neşirsiniz bacım kameralarla desene :KK1:
bu ay herkes iyi çalışsın ocakta hamile haberleri bekliyoruzzzz ona göreee :KK20:

bu arada arkadaşlar salı günü benim için çok mühim.eşimin başından bir sıkıntının kalkması için dua ediyorum.
bebeğimin nasibine Allahım bu sıkıntıyı üzerimizden kaldırırsa çok rahatlıcam gerçekten.

eğer içinizden gelirse ragindanın eşinin başındaki sıkıntının hayırlısıyla kalkması için diye "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" çekebilirsin çok memnun olurum

anlamı “Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”

Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.

okuyan okumayan herkesten şimdiden Allah razı olsun.

ben sıkıntılı bir anımda bu tesbihi çektiğimde gerçekten çok faydasını görüyorum,sizlere de tavsiye ederim canlarım...

öpüyorum hepiniziiiii :KK54:
okurum tabiki cnmmmmm.Allah kabuletsin niyetinizi:KK16:
Selam kızlar. Geçmişe biraz göz gezdirdim, maşallah epey sohbetler olmuşş..

Sabah doktora gittik, kısaca sölim herşey mükemmel. Hiç bir sorun yok. 5 cm boyunda. 10 gün sonra tekrar gidicem ve ense kalınlığı ölçülecek, bir de 2 li testlerim yapılacak. 17 gün üzerine doktora gittim ve aradaki farkı görmelisiniz, epey farketmiş. Resmini yüklerim bir ara.

reann canım çok sevindim, ne güzel ALLAH çeşidiyle vermiş sana. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı dilerim. Maşallah nazarlar değmesin size :nazar::nazar:

oy oy oy maşallahhhh:nazar:teyze kuzusu nasıl da büyümüşşşş:KK16::KK16:

ragindacimmmm 160 tane okudum...allahim tum sikintilarinizi en kisa zamanda gideriri...optum seni:KK54::KK54::KK54::KK54:

kizlar ben geldim.
bebisimiz buyumus hamd olsun.6,7mm olmus boyu.kalp atislarini ultfasonda bile gorduk gosterdi dr.suanlik bir sikinti gorunmuyor dedi.mide bulantisi icin beyaz leblebi ve tuzlu cubuk ye dedi.
soylemesi ayip bagsurum cikti arada kaniyorda.onun i in boyle iliktan biraz sicak suya oturabilirsin dedi.
eger bunlar hem mise bulantiba hemde diger sorunun cozulmezse ilac yazdim ama cok zorda kaliraan kulkan dedi.

yalniz ordayken tansiyonum dustu ilk basta hic bulamadilar bile sonra 9-6cikti.baska bir odada baska bir dr.kurtaj yapti galiba.kizin sesleri ve aglayip fenalasmasini falan duydum icim gitti.disarsa20-22yaslarinda bir cocuk girdiyanina sonra kimdi bilmiyorum ama icim gitti.kizin pek istekli omadigi belliydi

mevlam dedim yaaa kimi neyle imtihana sokacaksin hic belli degil.bizler buralarda hamile kalabilmek icin taklalar atiyoruz

bebişin iyi olmasına sevindim cnm birdahakine hareketlerinide görürsün inşallah.cnm kürtaj artık anestzi ile yapılmıyormu başka sıkıntılarmı vardı acep ben duydukça fena oluyorum ya sebepsiz yere kürtaj olmayı allah nasip etmesin...odurumlara düşürmesin...

kizlar ben geldim.

AMAM DİKKAT TATLIMMMMMMM
çok sevindim bebişin iyi olmasına hep böyle devam eder inşallah annesi o da sende iyi olursunuz hepppppppppp ve kucağına alırsın sağlıcakla:KK16:

habibtem yasin okudum senin icin allahim dualarini kabul eder canim benimm..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Allah razı olsun tatlımmmmmmmmm:KK16:
Aminnnnnnn

okurum tabiki cnmmmmm.Allah kabuletsin niyetinizi:KK16:

çok sağol scorpionsummm :KK54:

ragindacimmmm 160 tane okudum...allahim tum sikintilarinizi en kisa zamanda gideriri...optum seni:KK54::KK54::KK54::KK54:

alpinimmm sağol güzel anne :KK16:

bu arada ben kaçırdım mı eşine nasıl söyledin ne tepki verdi :KK17:

savaşcım dünde benin tansiyonum 9-5 çıktı.heyecandan oldu sanırım :KK1: dikkat et canım kendine

bnm eşimde sorun var şekıl ve hareketınde sorun var .bndede sol kanal tıkalı ve sağda 2cm lık ksıt endrometrım var. bu şekılde 2 aşılama sonrasında 1 tup yaptırdım olmadı.bnde acaba kıst tedavısı olmalımıydı yada kanal açılmalımıydı dıye düşünüyorum ondan mı tutmadı dıyorum.(laporoskopi) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım. bu şekılde olup hamıle olna var mı acaba bnde dua istiyorum...

çok sağol scorpionsummm :KK54:

alpinimmm sağol güzel anne :KK16:

bu arada ben kaçırdım mı eşine nasıl söyledin ne tepki verdi :KK17:

savaşcım dünde benin tansiyonum 9-5 çıktı.heyecandan oldu sanırım :KK1: dikkat et canım kendine

tatlimmmmm aslindaaa biz birden kan testi yaptirmaya karar verdik esimle hastaneye gittik..eger kist varsa doktora geceriz dedik...kan verdim 15 dk sonra gelin dedi biz esimle gezdik biraz...buradaki herkes yabanci..biz sadece turkish:KK52::KK52::KK52::KK52:hemsire pozitif diyor bende dedim ki kesin yanimizdakiler icindir..bir baktik pozitif sonuc..heyecandan agladimmm guldummm acaip oldummm...esim cok soguk kanliydi....agladik arabada...daha sonra babama haber verdim dede oluyorsun dediik...ayy muhtsem bir duygu allahim herkese yasatsn...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:kiz kardeslerim her akillarina geldiginde heyecandan agliyorlar...ama esimin ailesi o kadar sevinmedi sanirim..ilk torun olacak...hem bizim tarafta hem esimin tarafinda..kaynim nisanli bizim cocugmuzun uzun surede olmayacagini dusundu ama hayalleri suya dustu allahim bebegimi korusun..hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz ins...:nazar:

tatlimmmmm aslindaaa biz birden kan testi yaptirmaya karar verdik esimle hastaneye gittik..eger kist varsa doktora geceriz dedik...kan verdim 15 dk sonra gelin dedi biz esimle gezdik biraz...buradaki herkes yabanci..biz sadece turkish:KK52::KK52::KK52::KK52:hemsire pozitif diyor bende dedim ki kesin yanimizdakiler icindir..bir baktik pozitif sonuc..heyecandan agladimmm guldummm acaip oldummm...esim cok soguk kanliydi....agladik arabada...daha sonra babama haber verdim dede oluyorsun dediik...ayy muhtsem bir duygu allahim herkese yasatsn...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:kiz kardeslerim her akillarina geldiginde heyecandan agliyorlar...ama esimin ailesi o kadar sevinmedi sanirim..ilk torun olacak...hem bizim tarafta hem esimin tarafinda..kaynim nisanli bizim cocugmuzun uzun surede olmayacagini dusundu ama hayalleri suya dustu allahim bebegimi korusun..hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz ins...:nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

X