RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

gamyoncu..feryaalllll hoşgeldınızzzz :KK16::KK16::KK16:

kırmızı yazılı üye,,görunmez pelerinini geçirmiş olabilirsin ama ben gördüm seniii :KK37::KK52::KK52:

büyük şokk :KK53: prt sc yapamadım :KK52::KK9: engellemişlerrr hemencikkkkkk :KK4:

tlfla filanda ugrasmıcam sımdı resım cekle blutotlen gönder filan :KK19:

hoşbulduk sınavım senin başından geçeni okuyordum ne oldu sütyeni kaldırdın mı baree adam görmedenn:KK1::KK1::KK1::KK1:

ne kaldırması gamyoncumm..üzerime giymek için aldıgım hırkayı.sütyenın ustune örtüverdim..umarım heriffff görmemiştirrr.... :KK47::KK47::KK47:

bide adama diyorumki.. evın dagınıklıgını ört bas etmek için ...ben temizliği hastasonu yapan bir insanım :KK52::KK52: perşembe gununu hep cmtsi sanmıstım :26::KK53: ne bilim daaa perşembedeymişiz meğer :KK9::KK9::KK9:

hayatcım başına neler gelmiş yahu okurken bir yandan gülüyorum bir yandan okuyorum.benim karşıda teyze var 60 küsür yaşında bir keresinde yanlız diye eve arçelik servisi almamıştı adamlar su sebili getirmiş kapıdan bırakıp gittiler ...

canım çok haklısın ben de camiadan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum, şükür ki biz karakoldayız ve tek evli personel benim eşim, gerisi bekar ama hepsi tayinci, yazın tahminimce bekarların yerine evli personel atanır..çok yakın arkadaşlıklarım da oldu ma herkes bir değil, inşallah temiz düzgün insanlar gelir..bazen de iyi oluyor personel eşleri ama işteee:KK50:

ne kaldırması gamyoncumm..üzerime giymek için aldıgım hırkayı.sütyenın ustune örtüverdim..umarım heriffff görmemiştirrr.... :KK47::KK47::KK47:

bide adama diyorumki.. evın dagınıklıgını ört bas etmek için ...ben temizliği hastasonu yapan bir insanım :KK52::KK52: perşembe gununu hep cmtsi sanmıstım :26::KK53: ne bilim daaa perşembedeymişiz meğer :KK9::KK9::KK9:

inşallah görmemiştir sınavım
:KK9::KK9::KK9::KK9:

özlem benim ablamda subay eşi ve ilk evlendiğinde komutanlar enişteye niye eşiniz güne girmiyor demişler(ablamda pek sevmezdi günleri)şimdi alıştı artık.hatta gelen misafir bayanlara eşinin rütbesine göre kahve ikram ediyordu iyimi usul öyleymiş...ama bunları heryerde yaşamadı tabi merzifondaydı bu saçmalıklar...

özlem benim ablamda subay eşi ve ilk evlendiğinde komutanlar enişteye niye eşiniz güne girmiyor demişler(ablamda pek sevmezdi günleri)şimdi alıştı artık.hatta gelen misafir bayanlara eşinin rütbesine göre kahve ikram ediyordu iyimi usul öyleymiş...ama bunları heryerde yaşamadı tabi merzifondaydı bu saçmalıklar...

çok haklısın kaçsan da kurtulamıorsun bu durumlardan, zorunlu tutuluyor ev ziyaretleri ama benim eşim hep üstesinden geldi, çok ezdirmez kendini:KK53: ben de hiç ama hiç gitmedim, sadece bir defa tiyatro vardı, milli bir bayramdı tam hatırlamıyorum her birlik bir çift gönderiyordu, bi tek o zaman gitmiştik[/B]

hayatcım başına neler gelmiş yahu okurken bir yandan gülüyorum bir yandan okuyorum.benim karşıda teyze var 60 küsür yaşında bir keresinde yanlız diye eve arçelik servisi almamıştı adamlar su sebili getirmiş kapıdan bırakıp gittiler ...
fatmacım maalesef bu zamana kadar hep yalnız oldugum için artık eve alıyorum..eşimin ya nöbeti çıkar ya görevii :KK47: illa bişey denk gelir yani..
zaten petekler takılırkende adamlarla papaz olmustum.. mutfak dolaplarının içinden gecırceklermıs boruları ne bileyim..adam soylene soylene iş yapıyor..dedimki hiç söylenmeye hakkınız yok..firma sahıbı hallederiz yaparız modunda davranmıs eşime.. eşim bilse bana soylerdi mutfak dolaplarının içinin boşaltılacagını.. şans yaa eşim yine nöbetci ben yine tek basımayım..

aslında neler duyuyoruz neler okuyoruz öyle olması gerekiyor ama ne yapayım mecburum..tayın cıktı eşim göreve gitti..tek basıma topladım evi..çok zorlandım.. birde kadın basıma oldugum için hamallara olsun,nakliyatcıya olsun söz dinlemedim..yani zorrr yaptılar işlerimi bu arada mısafırlık takımlarımın oldugu kutuya kocaman kocaman harflerle kırılacak yazmama ragmen basamak niyetıne kullanmıslar.. takım makım kalmadı yani ortada...

komsunuz en iyiisiniz yapmıs valla.. devir kötü Allah mı koruyor sansmı bılemıyorum.. petekler takılcagı zaman evde 7 yabancı erkek bitek ben vardım yani Allah korusun hersey olabilirdi..
canım çok haklısın ben de camiadan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum, şükür ki biz karakoldayız ve tek evli personel benim eşim, gerisi bekar ama hepsi tayinci, yazın tahminimce bekarların yerine evli personel atanır..çok yakın arkadaşlıklarım da oldu ma herkes bir değil, inşallah temiz düzgün insanlar gelir..bazen de iyi oluyor personel eşleri ama işteee:KK50:

gercekten bir tane olsun öz olsun daa ne isteyımki.. ama güvenemiyosun işte.. bundan önceki tayin yerımızde sütten ağzım yandı benım şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum acıkcası.. tabiki bir çürük çıktı diye herkes aynı değilya..illakiş bende iinsallah..yüreği temiz insanlarla karşılaşırım.. maalesef bulundugumuz durumumuzdan ötürü ,karda yürüyüp izimizi belli etmemek zorundayız.. :KK50: insallah canımmm anlaşabilecegın kafa dengi arkadasların olsun..

fatmacım benim teyzemın kocasıda yarbay ve teyzem öyle kibirliki.. sadece yarbay eslerıyle yada daha üst meykıdekılerle gorusur..asla binbasının esıyle filan goremezsin onu..mazallh teyzemın rutbesı düşüverir sonra !!

eşimide her geldıklerınden yerden yere carparlardııı en son dayanamadım ve dedımkiş teyze sen benım kocamdan ne istiyosun?? enıstem her geldıgınde eşime askerrrr karsımda oylee duramazsın selamm cakmalısınnn..ben sana rahat ol dedımmiki derdi ciddi ciddi..

ee bu bir olur ıkı olur hatır dersin ama sürekli olarak ben buna müsaade edermıyım hiç..etmedimde...şimdi teyzemlee papazızzz :KK52::KK52::KK22::KK4: enıstemıde yolda görsem basımı cevırırım yani..

dediğin gibi sacmalıgında bir dozajını tutturamıyorlar... acınacak durumdalar..komık bile değiller. (tabii senın ablan nasıldı bilemem sözüm senın meclısnınden dısarı :KK34::KK16: )

Selam kızlar. Geçmişe biraz göz gezdirdim, maşallah epey sohbetler olmuşş..

Sabah doktora gittik, kısaca sölim herşey mükemmel. Hiç bir sorun yok. 5 cm boyunda. 10 gün sonra tekrar gidicem ve ense kalınlığı ölçülecek, bir de 2 li testlerim yapılacak. 17 gün üzerine doktora gittim ve aradaki farkı görmelisiniz, epey farketmiş. Resmini yüklerim bir ara.

reann canım çok sevindim, ne güzel ALLAH çeşidiyle vermiş sana. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı dilerim. Maşallah nazarlar değmesin size :nazar::nazar:

fatmacım benim teyzemın kocasıda yarbay ve teyzem öyle kibirliki.. sadece yarbay eslerıyle yada daha üst meykıdekılerle gorusur..asla binbasının esıyle filan goremezsin onu..mazallh teyzemın rutbesı düşüverir sonra !!

eşimide her geldıklerınden yerden yere carparlardııı en son dayanamadım ve dedımkiş teyze sen benım kocamdan ne istiyosun?? enıstem her geldıgınde eşime askerrrr karsımda oylee duramazsın selamm cakmalısınnn..ben sana rahat ol dedımmiki derdi ciddi ciddi..

ee bu bir olur ıkı olur hatır dersin ama sürekli olarak ben buna müsaade edermıyım hiç..etmedimde...şimdi teyzemlee papazızzz :KK52::KK52::KK22::KK4: enıstemıde yolda görsem basımı cevırırım yani..

dediğin gibi sacmalıgında bir dozajını tutturamıyorlar... acınacak durumdalar..komık bile değiller. (tabii senın ablan nasıldı bilemem sözüm senın meclısnınden dısarı :KK34::KK16: )

yok cnm benim ablam öyle değil eşinin rütbesini kullanmaz kibirlide değildir aksine alçak gönüllü ...şükür ortama ayak uydurmayanlardan.

kızlar ben yarına oruc niyetım olsun dıyorum.. kaza orucum varda...

şimdi uyusam da 3temı kalksam yoksa uyumayıp sahurmu yapsam olurmu oyle??

annem dediki illaki sahur yapmam gerekıyormus..kaza oruclarında dedi,..yanı gece kalkmak gerekıyormus..geceden nıyet etmek olmuyormus..

X