RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canımmm Allah kabul etsinnnn sağolasın canımmm inşallah güzel haberlerle gelirsinnnn daha da büyümüştür yeğenimiz

Allah razı olsun fatmacım.ben bir sayı vermiyorum.içinizden geldiği kadar çekin yazın.en son ben dualayacağım inşaAllah

Canım Rabbim şu sıkıntılarından kurtulmasına yardım etsin eşinin hayırlısıyla bende okumaya çalışacağım okudukça haber veririm

[/QUOTE]

cnm aybike için 101 tane ayatek kürsi okudum cnm allah kabul etsin

Canım Rabbim şu sıkıntılarından kurtulmasına yardım etsin eşinin hayırlısıyla bende okumaya çalışacağım okudukça haber veririm

canımmm

cnm eşin için 300 tane çektim sende bir liste oluştur gerçi miktar önemli değil diyorsun ama sen bilirsin.

Allah razı olsun fatmacımm.dediğin gibi yazayım en son dualarım inş.

çekilen La Havle sayısı

fatmaipek:300

kizlar ben geldim.
bebisimiz buyumus hamd olsun.6,7mm olmus boyu.kalp atislarini ultfasonda bile gorduk gosterdi dr.suanlik bir sikinti gorunmuyor dedi.mide bulantisi icin beyaz leblebi ve tuzlu cubuk ye dedi.
soylemesi ayip bagsurum cikti arada kaniyorda.onun i in boyle iliktan biraz sicak suya oturabilirsin dedi.
eger bunlar hem mise bulantiba hemde diger sorunun cozulmezse ilac yazdim ama cok zorda kaliraan kulkan dedi.

yalniz ordayken tansiyonum dustu ilk basta hic bulamadilar bile sonra 9-6cikti.baska bir odada baska bir dr.kurtaj yapti galiba.kizin sesleri ve aglayip fenalasmasini falan duydum icim gitti.disarsa20-22yaslarinda bir cocuk girdiyanina sonra kimdi bilmiyorum ama icim gitti.kizin pek istekli omadigi belliydi

mevlam dedim yaaa kimi neyle imtihana sokacaksin hic belli degil.bizler buralarda hamile kalabilmek icin taklalar atiyoruz
neyse kizlar cok uzattim galiba.ben biraz dinlenecegim.yine gelirim ins.

okurum tabiki cnmmmmm.Allah kabuletsin niyetinizi

oy oy oy maşallahhhhteyze kuzusu nasıl da büyümüşşşş

ragindacimmmm 160 tane okudum...allahim tum sikintilarinizi en kisa zamanda gideriri...optum seni

bebişin iyi olmasına sevindim cnm birdahakine hareketlerinide görürsün inşallah.cnm kürtaj artık anestzi ile yapılmıyormu başka sıkıntılarmı vardı acep ben duydukça fena oluyorum ya sebepsiz yere kürtaj olmayı allah nasip etmesin...odurumlara düşürmesin...

AMAM DİKKAT TATLIMMMMMMM
çok sevindim bebişin iyi olmasına hep böyle devam eder inşallah annesi o da sende iyi olursunuz hepppppppppp ve kucağına alırsın sağlıcakla

habibtem yasin okudum senin icin allahim dualarini kabul eder canim benimm..

Allah razı olsun tatlımmmmmmmmm
Aminnnnnnn

okurum tabiki cnmmmmm.Allah kabuletsin niyetinizi

çok sağol scorpionsummm

ragindacimmmm 160 tane okudum...allahim tum sikintilarinizi en kisa zamanda gideriri...optum seni

alpinimmm sağol güzel anne

bu arada ben kaçırdım mı eşine nasıl söyledin ne tepki verdi

savaşcım dünde benin tansiyonum 9-5 çıktı.heyecandan oldu sanırım dikkat et canım kendine

bnm eşimde sorun var şekıl ve hareketınde sorun var .bndede sol kanal tıkalı ve sağda 2cm lık ksıt endrometrım var. bu şekılde 2 aşılama sonrasında 1 tup yaptırdım olmadı.bnde acaba kıst tedavısı olmalımıydı yada kanal açılmalımıydı dıye düşünüyorum ondan mı tutmadı dıyorum.(laporoskopi) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım. bu şekılde olup hamıle olna var mı acaba bnde dua istiyorum...

tatlimmmmm aslindaaa biz birden kan testi yaptirmaya karar verdik esimle hastaneye gittik..eger kist varsa doktora geceriz dedik...kan verdim 15 dk sonra gelin dedi biz esimle gezdik biraz...buradaki herkes yabanci..biz sadece turkishhemsire pozitif diyor bende dedim ki kesin yanimizdakiler icindir..bir baktik pozitif sonuc..heyecandan agladimmm guldummm acaip oldummm...esim cok soguk kanliydi....agladik arabada...daha sonra babama haber verdim dede oluyorsun dediik...ayy muhtsem bir duygu allahim herkese yasatsn...kiz kardeslerim her akillarina geldiginde heyecandan agliyorlar...ama esimin ailesi o kadar sevinmedi sanirim..ilk torun olacak...hem bizim tarafta hem esimin tarafinda..kaynim nisanli bizim cocugmuzun uzun surede olmayacagini dusundu ama hayalleri suya dustu allahim bebegimi korusun..hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz ins...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…