bende persembe gunu özlem ne hissetmiş anlamıs oldum..
şimdi çarsamba gununden hurrem vardı baktım gecede uyku pek tutmadı bide ben akıllı y.odası camını acık unutmusum sanabah kadar dondum haliyleee
ezanın gür sesiyle kalktım heryanım tutulmus ve sarhos gibi basımın doneee döneeee camı orttum ve dedımki aksama kadar uyucam
2 gibi kapı caldı ..bakmak istemedima ma ısrarlı bişekilde calıyorrr ..yataktan kalktım ve actım kapıyı karsımda bı adam..ee müsaitmisiniz ben doğal gaz firmasından gelıyorum proje cizicemm ..ben bölee kalakalakdımm
2 sn içinde evin halin gözümün önünden gectı film şeridi şeklinde
aksamdan yediğimm meyvelerin kabukları,kuruyemiş vs.. duruyorr salonda (bu arada salonun kapısıda yok ,olsa kapıyı örtüp dagınıklıgı yokedebilirdimmm..
bir koltugun tepesinde sütyenım duruyor..aksamdan cıkarıp atmıstımm.. mutfakta mısır patlatmıstım makinayıda yıkamamıstım amannn sabah yaparım diye..fazla tuttugum için mak.yanmıstı malum yanık kokusu vardı mutfakta.. banyoda lavaboyu bir kez sürtsem su doksem hani fena olmazdı...
zaten içimde sütyen takılı olmadıgını hatırlayınca kambur durmaya basladım kulaklarımdan dumanlar cıkmaya basladıııı sinirimden ölücemmmm...
okadar sınırlendımki adamı bi guzel hasladım..dedimki insan bi haber verir evimi mok goturuo
evimin acayıp derecede dagınıkkk dedim sesimi yukselterek ...benden böyle bi çıkıs beklemeyen adam aha böyle kalakaldı
o da karsı atak savunmaya gectı işte dedi firma sahıbı ev sahıbı evdeymıs musaıtmıs dedi bende geldım..istersenız giderim dedi... ayrca eşinizin haberı olmalı dedi..
bende yokyok dedım gelmişken işini hallet (sonra kımbılır ne zaman gelecek yada gelecekmı benım böyle çemkirmemden dolayı
)
eşimin haberı olsa benı arardı dedim..nobetı vardı aksam eve gelmediki dedim.. adamda tmm ben eve girmesemde olur dısardan cizim yaparım dedi (bu arada adam dedim benle yasıt belki 27 yasında filan) yokyaa ben baska zaman geleyım dedii sonra (kaçacak ve bidaha gelmeyecek) bende olmaz öyle sey buraya kadar zahmet edip gelmişsiniz dedim..ayagına terlık verdım soylene soylenee
adamdan gerek yok ben galoşumu getırdım yanımda dedi..giydi naylonları ayagına.(bende içimden iyi lanet olasıca işini gör ve defol git dedimmm , yuksek sesle söyleseydım sanırım bizi ancak polis ayırırdı). malum dogalgaz petek nerden gectıyse adam ordan boruları cizmeye basladı.. kareli defterın herhangı bi yerını actı cizdi.. (benım bıldıgım proje petekler takılmadan iş bitmeden gelinir ama beyfendi 1 ay sonra geldi amann neyseee sinirr oldum yineeee) malum oda oda gezıyorrrr
bu arada eşimi aradımmm sınırlı sınırlı onada fırca attım.. eşimde ben bılmıyorum benı kımse aramadı dedi..
adamdan işini bitirdi ve gitti... ama ben hop oturup hop kalkıyorummm delirdimmmmmm...
sanki dingonun ahırı insan bı assadan zile basar yaaa!!! zor değil herhaldeeeee!!!!!!!!!!! ben yine bi şekilde en azından sütyenımı orta yerden kaldırırdımm!!!
hee bu arada hala daha dogazımız acılmadı ... saat değiştirilmedi.. termostat takılmadı.... adam guyaa herseyı 1 haftaya hallediyordu...parayııı alıncaaaayaa kadarrrrr gerisi hikayee valla... peşin vermiştik bide parayı yaaa....
paramızla rezil olmak buna deniyorrrr kesınlıkleeee