RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

özlem senin şu anlatış biçimin yok mu yaa

siz iyice artize bağlamışsınız durumu ünlü olunca bizi unutma haa tamam mı

Son düzenleme:

Topiğimizdede yok yok maaşAllah.Dizi oyuncumuzda var artıkkk :118:

kızlar birşey soracam size yeni geldiğim için.sizin bebekler niye olmuyor ya da kaç aydır/yıldır uğraşıyorsunuz.bende kan pıhtılaşması var.ilk bebeğimde hemen hamile kalmıştım ama bunda korunmayı bıraktım adet düzensizlikleri başladı.galiba yumurtlayamıyorum da....doktorum rahim kalınlığın yumurtalıkların normal diyor.beloc zok ve corasprin kullanmaya başladıktan sonra böyle oldum

minnoşum olmassss mııı, sen bi çay koy ben de halleyleri alıp geleyim balımmm

Son düzenleme:

rean cnmm tebriklerrr..maşallahhhikisibirarada olmuş senin fındıklarrrrrr

Benim bir evladım var cnm.Rabbime binlerce şükür.Kardeşi olsun istiyoruz 1.5 yıldır ara ara çalışıyoruz ama henüz yok.Hayırlısı inşAllah hepimiz için.

allaha emanet cnm hiç öyle bir korkum olmadı çok aşırı bir güzelliği yok zaten şirindir kızım ama birazda cadı

Allah nazarlardan saklasın kuzucumuuu Allaha emanet haklısın..

hem mütavazi hemde cesaretlısın canım kızının resmını gormustum avatarında ,masallahı var öyle deme ama oyle diyelim çikin çikin diye sevelim..nazar olmasın jelibon gibi tatlı kuzuma.. yada ben sanırım fazla takığım şu nazar işine ,sen aldırma bana

minnoşum olmassss mııı, sen bi çay koy ben de halleyleri alıp geleyim balımmm

anaaaaaammmmm çok severim halleyleriii zaten bahane arıyordum tıkınmak için tam isabet oldu

ohhh valla yemiş kadar oldummm sağolasın canım benim
afiyet bal şeker olsun yumuk yumuk bi dahaki aya bebiş olsun insallah Rabbim bu cuma gecesi Hürmetineee

cnm benimde nerdeyse 4 yaşında bir kızım var .7-8 aydır olmuyor bizimde dr. rahim ve yumurtalıklar temiz demişti ama daha ayrıntılı inceleme için gideceğiz dr.a nasip ne zamansa artık .her ay bekliyoruz burda bir sevinçle olmayınca üzülüyoruz 1-2 gün sonra yeni ümitlerle başlıyoruz tekrar çalışmaya

bende yatıyorum kızlar.Allah rahatlık versin hepinize.yarın görüşürüz inşallah.Allahtan bişey olmazsa

bende persembe gunu özlem ne hissetmiş anlamıs oldum..

şimdi çarsamba gununden hurrem vardı baktım gecede uyku pek tutmadı bide ben akıllı y.odası camını acık unutmusum sanabah kadar dondum haliyleee ezanın gür sesiyle kalktım heryanım tutulmus ve sarhos gibi basımın doneee döneeee camı orttum ve dedımki aksama kadar uyucam 2 gibi kapı caldı ..bakmak istemedima ma ısrarlı bişekilde calıyorrr ..yataktan kalktım ve actım kapıyı karsımda bı adam..ee müsaitmisiniz ben doğal gaz firmasından gelıyorum proje cizicemm ..ben bölee kalakalakdımm

2 sn içinde evin halin gözümün önünden gectı film şeridi şeklinde aksamdan yediğimm meyvelerin kabukları,kuruyemiş vs.. duruyorr salonda (bu arada salonun kapısıda yok ,olsa kapıyı örtüp dagınıklıgı yokedebilirdimmm.. bir koltugun tepesinde sütyenım duruyor..aksamdan cıkarıp atmıstımm.. mutfakta mısır patlatmıstım makinayıda yıkamamıstım amannn sabah yaparım diye..fazla tuttugum için mak.yanmıstı malum yanık kokusu vardı mutfakta.. banyoda lavaboyu bir kez sürtsem su doksem hani fena olmazdı...
zaten içimde sütyen takılı olmadıgını hatırlayınca kambur durmaya basladım kulaklarımdan dumanlar cıkmaya basladıııı sinirimden ölücemmmm...

okadar sınırlendımki adamı bi guzel hasladım..dedimki insan bi haber verir evimi mok goturuo evimin acayıp derecede dagınıkkk dedim sesimi yukselterek ...benden böyle bi çıkıs beklemeyen adam aha böyle kalakaldı o da karsı atak savunmaya gectı işte dedi firma sahıbı ev sahıbı evdeymıs musaıtmıs dedi bende geldım..istersenız giderim dedi... ayrca eşinizin haberı olmalı dedi..

bende yokyok dedım gelmişken işini hallet (sonra kımbılır ne zaman gelecek yada gelecekmı benım böyle çemkirmemden dolayı )

eşimin haberı olsa benı arardı dedim..nobetı vardı aksam eve gelmediki dedim.. adamda tmm ben eve girmesemde olur dısardan cizim yaparım dedi (bu arada adam dedim benle yasıt belki 27 yasında filan) yokyaa ben baska zaman geleyım dedii sonra (kaçacak ve bidaha gelmeyecek) bende olmaz öyle sey buraya kadar zahmet edip gelmişsiniz dedim..ayagına terlık verdım soylene soylenee adamdan gerek yok ben galoşumu getırdım yanımda dedi..giydi naylonları ayagına.(bende içimden iyi lanet olasıca işini gör ve defol git dedimmm , yuksek sesle söyleseydım sanırım bizi ancak polis ayırırdı). malum dogalgaz petek nerden gectıyse adam ordan boruları cizmeye basladı.. kareli defterın herhangı bi yerını actı cizdi.. (benım bıldıgım proje petekler takılmadan iş bitmeden gelinir ama beyfendi 1 ay sonra geldi amann neyseee sinirr oldum yineeee) malum oda oda gezıyorrrr

bu arada eşimi aradımmm sınırlı sınırlı onada fırca attım.. eşimde ben bılmıyorum benı kımse aramadı dedi.. adamdan işini bitirdi ve gitti... ama ben hop oturup hop kalkıyorummm delirdimmmmmm...

sanki dingonun ahırı insan bı assadan zile basar yaaa!!! zor değil herhaldeeeee!!!!!!!!!!! ben yine bi şekilde en azından sütyenımı orta yerden kaldırırdımm!!!

hee bu arada hala daha dogazımız acılmadı ... saat değiştirilmedi.. termostat takılmadı.... adam guyaa herseyı 1 haftaya hallediyordu...parayııı alıncaaaayaa kadarrrrr gerisi hikayee valla... peşin vermiştik bide parayı yaaa....

paramızla rezil olmak buna deniyorrrr kesınlıkleeee

kuzum keşke adama biraz bekler misiniz evim müsait değil deseydin 5 dk bekleyiverseydi kapıda, bi de böyle durumlarda eşin evde yoksa dış kapıyı açık bırak ve varsa komşuna da söyle onun da kapısı açık olsun, ben öyle yaparım hep

parayı peşin vermeseydiniz keşke

geçen gün benim komşum kapıda beklemeden direk daldı:44:

Son düzenleme:

canım bi anda karsımda görümce şok oldum.. zaten uykuluyum gece 5te ancak uyuyabılmıstım..beynım durdu (malum evi felaket) adamda azcık uzaktan durmuyoo dibime gelmiş yakın mesafede duruyordu .. inanırmısın hiç aklıma bile gelmedi azcık bekle ben evi bi toparlayım demek :26::26:keşke adamı azarlamak yerine bi 5dk bekleticem deseydım yaa..

kapıyı kapattım sanırım yokyok yarımdı ama bidahakine aklımda olsun tam acık bırakıcam.ahh özlemimm komsum yokki..olmka isteynlerde geri ceviriyorum bi tane edinsem iyi olcak sanırım şimdi ben böyle dua edıyorum,namaz kılıyorum filan..eşimle aynı meslekte zaten apartmanım ama korkuyorum eşime ve eşimin işi bakımından zarar olcak diye.. oyuzden komsu edınmek istemiyorum canım kaldıgım sitenın lojmandan farkı yok..hatta ust komsum subay eşi ve bana kök söktürüyor ben ne zaman camasır sersem kadının halı silkeleyecegı tutuyor,,balkon demırlerını kovayla su dokerek yıkıyor yani benım camlar mahvoluyor..gecenın 2sinde temizlik yapıyor elektırık supurge calıstıyor..özellıkle y.odasında viledayla silerken bile Allahım ses öylece bende.. gecenın 2sinde uykun tutmadıysa y.odası dısındaki odalarda git temizliğini neini yap be kadın.. insanlar bi tuhaf canım yaaa

ayy konu nerden nere gelmişş ...klasik ben işte

yabancıya sövmek kolayda komsu yakın arkadas olunca mecbur yutuyorsun canım.. kimbilir içinde ne volkanlar patlattın zor valla işin Allah kolaylık versın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…