- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.341
gamyoncu..feryaalllll hoşgeldınızzzz
kırmızı yazılı üye,,görunmez pelerinini geçirmiş olabilirsin ama ben gördüm seniii
fatma sen hsg ye gittin mi, nasıldı, özelde mi yaptırdın nasıl geçti
hoşbulduk sınavım senin başından geçeni okuyordum ne oldu sütyeni kaldırdın mı baree adam görmedenn
ne kaldırması gamyoncumm..üzerime giymek için aldıgım hırkayı.sütyenın ustune örtüverdim..umarım heriffff görmemiştirrr....
bide adama diyorumki.. evın dagınıklıgını ört bas etmek için ...ben temizliği hastasonu yapan bir insanımperşembe gununu hep cmtsi sanmıstım :26: ne bilim daaa perşembedeymişiz meğer
özlem benim ablamda subay eşi ve ilk evlendiğinde komutanlar enişteye niye eşiniz güne girmiyor demişler(ablamda pek sevmezdi günleri)şimdi alıştı artık.hatta gelen misafir bayanlara eşinin rütbesine göre kahve ikram ediyordu iyimi usul öyleymiş...ama bunları heryerde yaşamadı tabi merzifondaydı bu saçmalıklar...
fatmacım maalesef bu zamana kadar hep yalnız oldugum için artık eve alıyorum..eşimin ya nöbeti çıkar ya göreviihayatcım başına neler gelmiş yahu okurken bir yandan gülüyorum bir yandan okuyorum.benim karşıda teyze var 60 küsür yaşında bir keresinde yanlız diye eve arçelik servisi almamıştı adamlar su sebili getirmiş kapıdan bırakıp gittiler ...
canım çok haklısın ben de camiadan elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum, şükür ki biz karakoldayız ve tek evli personel benim eşim, gerisi bekar ama hepsi tayinci, yazın tahminimce bekarların yerine evli personel atanır..çok yakın arkadaşlıklarım da oldu ma herkes bir değil, inşallah temiz düzgün insanlar gelir..bazen de iyi oluyor personel eşleri ama işteee
özlem benim ablamda subay eşi ve ilk evlendiğinde komutanlar enişteye niye eşiniz güne girmiyor demişler(ablamda pek sevmezdi günleri)şimdi alıştı artık.hatta gelen misafir bayanlara eşinin rütbesine göre kahve ikram ediyordu iyimi usul öyleymiş...ama bunları heryerde yaşamadı tabi merzifondaydı bu saçmalıklar...
fatmacım benim teyzemın kocasıda yarbay ve teyzem öyle kibirliki.. sadece yarbay eslerıyle yada daha üst meykıdekılerle gorusur..asla binbasının esıyle filan goremezsin onu..mazallh teyzemın rutbesı düşüverir sonra !!
eşimide her geldıklerınden yerden yere carparlardııı en son dayanamadım ve dedımkiş teyze sen benım kocamdan ne istiyosun?? enıstem her geldıgınde eşime askerrrr karsımda oylee duramazsın selamm cakmalısınnn..ben sana rahat ol dedımmiki derdi ciddi ciddi..
ee bu bir olur ıkı olur hatır dersin ama sürekli olarak ben buna müsaade edermıyım hiç..etmedimde...şimdi teyzemlee papazızzzenıstemıde yolda görsem basımı cevırırım yani..
dediğin gibi sacmalıgında bir dozajını tutturamıyorlar... acınacak durumdalar..komık bile değiller. (tabii senın ablan nasıldı bilemem sözüm senın meclısnınden dısarı)