- 11 Kasım 2011
- 727
- 3
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.001
arkadaşlar beni de araya alın benim de sat 1 kasım, bat 3 aralık hazirandan beri bebek düşünüyoruz ama kısmet olursa ilk defa bu ay tam çalışacağız:)) ya kızlar ben akşamları çok yorgun oluyorum ve canım istemiyor üşeniyorum, bat gelince de pişman oluyorum( napcam...
cumartesi günü ( 10 kasım) doktora gittim solda bir yumurtan var dedi... çarşamba gel takip edeyim dedi... bu ne demek yorumlayacak var mı? her ay 1 yumurta mı oluşur... 2 gündür aşırı akıntım oluyor yumurtluyor muyum acaba? her gün mü çalışmak lazım, yoksa bir gün arayla mı? off arkadaşlar bişi bilmiyorum sanki yardım istiyorum bilenlerden....
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hemencecik hayırlı,sağlıklı, bahtı açık bebişlerini hem de çok kolay bir hamilelik ve doğumla nasib etsin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
selam canım hoşgeldin.bu aralar yumurtlama zamanın bence yada bir kaç güne kadar tahmini tabi.çeşitli anlama yöntemleri var mesele ovulasyon testi alabilirsin yada elinle kıvamına bakabilirsin eline alınca sünücekmiş sen bence gün aşırı çalışma yap hergün yaparsan sperm kalitesi düşüyormuş.buarada duların için koca bir aminnnnnnn diyorum :)