- 11 Kasım 2011
- 727
- 3
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.001
arkadaşlar beni de araya alın benim de sat 1 kasım, bat 3 aralık hazirandan beri bebek düşünüyoruz ama kısmet olursa ilk defa bu ay tam çalışacağız:)) ya kızlar ben akşamları çok yorgun oluyorum ve canım istemiyor üşeniyorum, bat gelince de pişman oluyorum( napcam...
cumartesi günü ( 10 kasım) doktora gittim solda bir yumurtan var dedi... çarşamba gel takip edeyim dedi... bu ne demek yorumlayacak var mı? her ay 1 yumurta mı oluşur... 2 gündür aşırı akıntım oluyor yumurtluyor muyum acaba? her gün mü çalışmak lazım, yoksa bir gün arayla mı? off arkadaşlar bişi bilmiyorum sanki yardım istiyorum bilenlerden....
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hemencecik hayırlı,sağlıklı, bahtı açık bebişlerini hem de çok kolay bir hamilelik ve doğumla nasib etsin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
arkadaşlar beni de araya alın benim de sat 1 kasım, bat 3 aralık hazirandan beri bebek düşünüyoruz ama kısmet olursa ilk defa bu ay tam çalışacağız:)) ya kızlar ben akşamları çok yorgun oluyorum ve canım istemiyor üşeniyorum, bat gelince de pişman oluyorum( napcam...
cumartesi günü ( 10 kasım) doktora gittim solda bir yumurtan var dedi... çarşamba gel takip edeyim dedi... bu ne demek yorumlayacak var mı? her ay 1 yumurta mı oluşur... 2 gündür aşırı akıntım oluyor yumurtluyor muyum acaba? her gün mü çalışmak lazım, yoksa bir gün arayla mı? off arkadaşlar bişi bilmiyorum sanki yardım istiyorum bilenlerden....
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hemencecik hayırlı,sağlıklı, bahtı açık bebişlerini hem de çok kolay bir hamilelik ve doğumla nasib etsin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
100.sayfamızsayfalar çok ilerlemeden hamile kalalım inş.Ama eksik dilek oldu bu sefer muhabbetimiz kesilir Allah korusun o yüzden 100. sayfa şansına 100 tane hamile cetvelimiz olsun inş.:) çokmu saçmaladım ya bebişler gelsede hayatımıza renk katsalar sıkıldım artık
hoş geldin canım
yumurta takibi yapacak demekki, eğer yumurtlamayı artırıcı bir ilaç vs. kullanmazsan genelde bir tane oluşuyor her ay, doktorun yumurta büyümüşmü diye bakacak, büyümüşse çatlatma iğnesi verebilir, genelde gün aşırı iyi olur diyorlar, sen şimdiden başla
ben yehan ve asbelove dan hayırlı bir haber bekliyorum bakalımanlatsınlar bize neler yaşıyorlar nasıl müjde veriyorlar :)
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için, peki bana çarşamba gel demişti ama bu oldukça zor iş gereği... cuma gitsem geç mi kalırım? aslında o sünen akıntı dünden beri var ben de... ama dün bir çalışma olmuştu bugün yapmasak hadi bugün çatladıysa ve kaçırırsak olabilir mi böyle bir durum?
selam canım hoşgeldin.bu aralar yumurtlama zamanın bence yada bir kaç güne kadar tahmini tabi.çeşitli anlama yöntemleri var mesele ovulasyon testi alabilirsin yada elinle kıvamına bakabilirsin eline alınca sünücekmiş sen bence gün aşırı çalışma yap hergün yaparsan sperm kalitesi düşüyormuş.buarada duların için koca bir aminnnnnnn diyorum :)
Allah kabul etsin cnm.seaside'a 10 okudum :)
aaa o nasıl söz öyle.değiştiriyorum şimdirainbowcum bu arada benim bat değişti 10 aralık oldu.soğan suyu değiştirdi tüm tarihleribir ara düzeltrsin sana zahmet çok oluyorum biliyorum :):)
Cnm sana bişi sormak istiyorum belki bilgin vardır... Benim 4 ay boyunca adet tarihim hep 5-6 gün öne attı ama geçtiğimiz ay bir anda 6 gün ileri attı tam 32 günde hastalandım. Acaba neden olmuştur??
selam kizlarrr nasilsiniz sonunda adet oldum bgun test yaptim bakalim sonuclar nasil cikacak..ben bu araplari anlamiyorum yumurtalara bakmasi gerekmiyormuydu bugun 3.gunum..bana 21 kasimda gel dedi
100.sayfamızsayfalar çok ilerlemeden hamile kalalım inş.Ama eksik dilek oldu bu sefer muhabbetimiz kesilir Allah korusun o yüzden 100. sayfa şansına 100 tane hamile cetvelimiz olsun inş.:) çokmu saçmaladım ya bebişler gelsede hayatımıza renk katsalar sıkıldım artık
Aminnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Arkadaşlar 2 gün sonra regl başlayacak.Ben bu ay ilk denememi yapacağım.Doktora gitmelimiyim başlangıç için?dr mu beni yönlendirsin yoksa ovu hesaplamasıyla kendim becerebilir miyim yumurtlama hesabını?5 ay önce genel kontrol için gitmiştim her şey yolunda başlayabilirsin demişti hatta folik asit başlattı ama bilemiyorum.
Arkadaşlar 2 gün sonra regl başlayacak.Ben bu ay ilk denememi yapacağım.Doktora gitmelimiyim başlangıç için?dr mu beni yönlendirsin yoksa ovu hesaplamasıyla kendim becerebilir miyim yumurtlama hesabını?5 ay önce genel kontrol için gitmiştim her şey yolunda başlayabilirsin demişti hatta folik asit başlattı ama bilemiyorum.
ovu testiyle yumurtlama günlerini tesbit edenler var, sende yapabilirsin tabiki, 5 aydır niye deneme yapmamıştın ki
canım 5 ay önce gittiysen bir sorunda yoksa bence boşuna gitme yumurtlamanı takip et ve bolca çalış :) hadi bakalım akrepciğim rast gele
Bakalım canım bu ay miskinliği bırakıp çalışacağız,öyle görünüyor :))