- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Bu arada MÜCAVER de neymiş yaaaayanlış yazmışım pardonnnnn
off mücaveri çok severim, yarın ben de yapayım. canım çekti sen yazınca. afiyet olsun canım bu arada. bizde yemek olayı henüz başlamadı, kuzumu bekliyorum gelsin de yeriz. ama ben bugün kendimi bi tuhaf hissediyorum, midemde bi tatsızlık var, öğlene kadar topikteydim sonra yattım dinlendim. Valla turşu bozdu sanırım beni ama o kadar yersem olacağı budur.B arada oz_lem sen mücvere neler katıyosun? bak ben dereotu, yumurta, beyaz peynir, bolca baharat ne varsa katıyorum, 1 paketin yarısı kadar da kabartma tozu koyuyorum puf puf oluyolar, denemediysen bi dene canım.
yemekler yendi,çaylar içildi,spor bile yapıldı
mrb kızlar topiğimiz hayırlı olsun ev sahibimiz çoook iyi kovsada gitmem daha bencede başlığa takılmayalım iki ay için değil bebişler olasaya kadar burdayız hatta olduktan sonrada cnm artık yandın sen cnm kovsan gitmeyiz bende bugun kuru fasulye pilav salata turşu vardı cnm şimdi elimde çay sizleri takipteyim az sonrada hurreme bakacam eee siz ne yaptınızAkşamınız nasıl geçiyor bakalım.Yemekler yendi mi?
evet un falan olmalı zaten. ayy çok severim yarın yapacam. üşenmesem şimdi kalkacam yani ama eşim gelmek üzere, anlamı kalmadı yani. kimse burda yemek adı felan söylemesin yaaa men ediyorum herkesi. :) bu arada eşim geldi, mücver canım çekti dedim, ben beklerim nolcak canın istiyosa hadi beraber yapalım dedi. biz mücver yapmaya gidiyozzz kızlarrrrrrr
bende taşındım burayaaa.. kim mücüver yapmış falla yanında yourt ...hımmm.. benim kocişte şirkettekılerle maç yapmaya gitti :) internete girebıldım :)
yehan allah seni napmasın keşke söylemeyeydimyanına da yoğurt koy yehhaaaaaaaaaaaaannn duyuyon mu kız beni mutfaktasın ama
ben yaptım bacım, yoğurtta vardı
bendeeee buzdolabımınn ustundekı yemeklerımız lıstesıne eklıorum mucveri canım ne ii oldu hatırladıımm.. iş güçten klasık yemeklerı yapıp duruodum cmtsi- yada pazar yapayım bende.. afiiyet olsun canım sana ve kocişine vee inşallah gelcek bebişine :)