- 6 Şubat 2010
- 1.382
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Topigin hayırlı olsun canım bende geldim
merhaba cnm buldum sonunda konuyu hayırlı uğurlu bol bebişli bir topik olur inşallah.bende yaz döneminde iyice saldım kendimi bebiş düşününce çokda spor yapamadım özellikle mekik.zayıflama çayarındanda içemiyorum.Bu ay tutmazsa bir süre ara verip kendime gelmeyi istiyourm spor diyete devam.
günaydın cnm bnde termos bardağımı çayla doldurup geldm:126:Kızlar bugün evde keyif günüm kahvemi aldım geldim:)) Şimdi biliyorsunuz stresten uzak durmak çok önemli bebişler ve bizler için.Stresle mücadele yöntemleriniz yada kaçış noktanızı merak ettim..Hobiler ,farklı uğraşlar,neler yapıyorsunuz? Bu süreçte eşlerinizle bebek konusunu konuşuyor musunuz? Konuşmak strese sokar mı?
günaydın cnm bnde termos bardağımı çayla doldurup geldm:126:
bebek konusunu aklıma bişey geldkçe açıyorum ben öyle her lafımda bebek değil biraz salıvermek lazım
ben örgü örüyorum yeğğenime atkı şapka yaptım sandalye üstüne örtü örücemöyle uğraşıyorum akşama kadar bilgsayar ve tv olmuyo
Kızlar bugün evde keyif günüm kahvemi aldım geldim:)) Şimdi biliyorsunuz stresten uzak durmak çok önemli bebişler ve bizler için.Stresle mücadele yöntemleriniz yada kaçış noktanızı merak ettim..Hobiler ,farklı uğraşlar,neler yapıyorsunuz? Bu süreçte eşlerinizle bebek konusunu konuşuyor musunuz? Konuşmak strese sokar mı?
hayırlı olsun şekerim
bu topik bana göre tam o aralar bebek düşünüyorum bian önce adet olsamda doktora gitsem çalışmalara başlasam
ilaçlarımada başladım b vitamini ve folbiol aspirine gerek yok şimdiden dedi muaynede sorcam ayy heycanlıyım
örgüde cok hamarat değilimde uğraşıyorum işteAfiyet olsun canım...Haklısın öyle takıntılı olmakda doğru değil..ilk denemen mi olacak?heyecanınını anlıyorumdemek hamaratızda çok sabırlı olduğunu düşündüm..Örgü örenlerin öyle olduğunu düşünüyorum daha doğrusu.En son ilkokulda rahmetli annanem öğrenmem için elime vermişti.O son alışım olmuştu..ya çok sabırlı değilim yada o konuda beceri sıfır .Bende dergileri karıştırıyorum,kitap okumak istiyorum ama elime alır almaz uykum geliyor son zamanlarda..ben yürüyüş yapıyorum stresten uzaklaşmak için...
pıhtılaşmam var ona bağlıda b vitamini eksikliği hematolojide kullan demişti de ben kullanmamıştımteşekkür ederim
b vitamini eksikliğinmi var.
hoşgeldin canım.Afiyet olsun.
Strese çok mücadele edemesemde keyif lacağım şeyleri yapmaya özen gösteriyorum.Saçımın rengini değiştirdim makyaj ürünleri aldım yeni:) Eşimin kızdığım yanlarını görmemeye çalışıyorum.Örgü yapıyorum sürekli araştırmalar yapıyorum :)) böylece geçiyor günler..
Günaydın arkdşlar...
Fatmacm bu sabah test yaptın mı canım..
sakın ihmal etme canım mutlka iç.pıhtılaşmam var ona bağlıda b vitamini eksikliği hematolojide kullan demişti de ben kullanmamıştım
Şu eşinin kızdığın yanlarını görmemeyi çalışmayı banada öğret :26: alışveriş güzel terapi aslında bende arada makyaj ürünlerine dalıyorum.Aklıma gelmişken saç boyamada hamilelikte zararlı diye duydum.O konuda napıcam bilmiyorum çünkü ben sık boyatırım saçlarımı :S
ηi¢к | уαş | в.α.т | ѕσηυç |
RainbowColors | |||
Hayalperest42 | |||
seaside | |||
rmzeynep | |||
Fındıkkentli | |||
feryalnur | |||
fatmaipek | 17 Kasım | ||
gumus19 | |||