RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

seaside

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
oz_lem:33
8scorpions:60
raginda:20
kiraztepe:50
rimel84:10
esenglvedat:10
firarperest:20
asbelove:50

Kalan:50

yehan

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
kiraztepe:50
rimel84:10
lex:20
8scorpions:30

Kalan:30

Elfida

zehra9090:50
8scorpions:30

Kalan:100

Feryalim cnm benim bende özledim:KK16::KK16: Nasılsın canım benim görüşmeyeli ben bu ara evde çok durmadım o yüzden sık gelemedim geldiğimdede sen yoktun.:KK19:

Feryalim cnm benim bende özledim:KK16::KK16: Nasılsın canım benim görüşmeyeli ben bu ara evde çok durmadım o yüzden sık gelemedim geldiğimdede sen yoktun.:KK19:

çok şükür iyiyim :) benimde işlerim çok yoğun evdede ufak çaplı tadilatlarla uğraştım giremedim pek.Doktordan geldim şimdi yarın sabah test vericem inş.bakalım hormonlarım ne durumda :)

Bende bugünm harıl harıl evimi temizliyorum iş bitmiyorki yap yap yine aynı:) Gerçi bir kaç gün ihmal ettim ama yinede sanki evde sürüsüne insan yaşıyor.Nasıl dağılıyor bu kadar anlamıyorum.:KK4::KK4::KK9:

çok şükür iyiyim :) benimde işlerim çok yoğun evdede ufak çaplı tadilatlarla uğraştım giremedim pek.Doktordan geldim şimdi yarın sabah test vericem inş.bakalım hormonlarım ne durumda :)

aaaa öylemi hadi bakalım hayırlısı.Doktor ne dedi genel duurm için rahme bakıldı değil mi.

cnm sen kime istersen bölebilirsin.. ben hepimizin adına okuyacağım..bu arada rainbow sen ne kadar zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun.?merak ettim.kusuruma bakma.

aaaa öylemi hadi bakalım hayırlısı.Doktor ne dedi genel duurm için rahme bakıldı değil mi.

daha kırmızılar var ya o yüzden sadece durumdan bahsettim oda tamam önce testini yapalım dedi sonra randevu verir heralde önceden bakılmış bi sıkıntı yoktu ama detaylı olarak ayrıca nasıl bakılıyor bilemiyorumki :)

ya abla senin bide yavruşum var benim bi koca bi ben ama 1 günde darma duman oluyor eşim çok dağıtıyor çok bu yüzden kavga etmekten ben bıktım ama onda tık yok:KK47:

Ebalciğim

5/5/10 olarak böleceğim cnm 3 arkadaşa.

Ben geçen yaz bir kaç ay denedim olmayınca bıraktım bu sene yeniden başladım cnm.Bu sene bu 3.ayım olacak:KK16: Ama bu sefr bırakmak yok olana kadar devam inşAllah çok beklemem -çok beklemeyiz.

daha kırmızılar var ya o yüzden sadece durumdan bahsettim oda tamam önce testini yapalım dedi sonra randevu verir heralde önceden bakılmış bi sıkıntı yoktu ama detaylı olarak ayrıca nasıl bakılıyor bilemiyorumki :)

ya abla senin bide yavruşum var benim bi koca bi ben ama 1 günde darma duman oluyor eşim çok dağıtıyor çok bu yüzden kavga etmekten ben bıktım ama onda tık yok:KK47:

Diğer randevunu 12.güne falan denk getirde yumurtayıda görsün böylece yumurtlama gününüde yakalaman kolay olur :))

Benim kocamda çok dağınık çooooooookkkkkkkkkkkk değiştiremedim bir türlü..:KK22:

Diğer randevunu 12.güne falan denk getirde yumurtayıda görsün böylece yumurtlama gününüde yakalaman kolay olur :))

Benim kocamda çok dağınık çooooooookkkkkkkkkkkk değiştiremedim bir türlü..:KK22:

aa hatırlattığın iyi oldu canım çok teşekkür ederim.Şuan regliyim ya bir kafat rahatki sorma abla aksi gibide bu ay çok gecikti ya baya stres olmuştum.Senin ne zman bitiyor regli?

nedir kocalardan çektiğimiz benim eşim dün gece sırılsıklam montunu yıkadığım çamaşırların üstüne bırakmış neymiş ıslakmış boş bulduğu odaya sandalyeye nereye bulursa çıkarıyor bişeylerini :KK70: :KK70: asma huyu yok :KK70:

rainbowcum bu arada benim bat değişti 10 aralık oldu.soğan suyu değiştirdi tüm tarihleri :KK70::KK70: bir ara düzeltrsin sana zahmet çok oluyorum biliyorum :):)

nedir kocalardan çektiğimiz benim eşim dün gece sırılsıklam montunu yıkadığım çamaşırların üstüne bırakmış neymiş ıslakmış boş bulduğu odaya sandalyeye nereye bulursa çıkarıyor bişeylerini :KK70: :KK70: asma huyu yok :KK70:[/QUO

Evet bendeki de o modelden :))

Cnm sana bişi sormak istiyorum belki bilgin vardır... Benim 4 ay boyunca adet tarihim hep 5-6 gün öne attı ama geçtiğimiz ay bir anda 6 gün ileri attı tam 32 günde hastalandım. Acaba neden olmuştur??

Kızlaarr merhaba :) Umarım herkesin keyfi yerindedir.Dün kahve falı baktı kvdem hamile haberi alacakmışım yakın zamanda:))Hemen geldim baktım bugün yarın bekliyorum güzel haberlerinizi :KK16:

arkadaşlar beni de araya alın benim de sat 1 kasım, bat 3 aralık hazirandan beri bebek düşünüyoruz ama kısmet olursa ilk defa bu ay tam çalışacağız:)) ya kızlar ben akşamları çok yorgun oluyorum ve canım istemiyor üşeniyorum, bat gelince de pişman oluyorum:KK43:( napcam...
cumartesi günü ( 10 kasım) doktora gittim solda bir yumurtan var dedi... çarşamba gel takip edeyim dedi... bu ne demek yorumlayacak var mı? her ay 1 yumurta mı oluşur... 2 gündür aşırı akıntım oluyor yumurtluyor muyum acaba? her gün mü çalışmak lazım, yoksa bir gün arayla mı? off arkadaşlar bişi bilmiyorum sanki yardım istiyorum bilenlerden....

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hemencecik hayırlı,sağlıklı, bahtı açık bebişlerini hem de çok kolay bir hamilelik ve doğumla nasib etsin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

X