- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.621
oyy nasıl sevindim anlatamammmm hayırlı olsun canımm..göbüşünde sağlıkla büyüsün inşallahhh
hahah hala vermedim bilmiyor henüz
Arkadaşlarbir yakınımızı kaybettim dün biliyorsunuz farklı bir şehirde olduğu için gitmedim gidemedim.Fakat bende ne yazkki ölüm durumlarında sevdiklerimi kaybetme korkuusu tavan yapıyorözellikle annemi.Aklıma geldikçe deli oluyorum.Dünden bu yana çok iyi değilim bazı şeyleri atamıyorum kafamdan sakinleştirici yatıştırıcı çaylar var varmı öneriniz.Çok ihtiyacım var buna.Şu an evde yanlızım iyice depreşti((( ne yapmalıyım lütfen yardımmmm
2013anneliri olacak tabikiii Rabbimin izniyleee..Çok iyi geliyor banada burası deşarj oluyorum iyiki varsınız
Ağlamaya bahane arıyorum zatenSeviyorum sizi.Kalp kalbin aynasıdır canlarım benimmm.İyiki varsınızzz
bizi bu kadar iyi kim anlıyorki eşimiz miformat atılmadan hiçde mümkün değil o yüzden bu güçlü bağ Maaşallah.
yehan yehan yehan öldürdün beni ağlamaktan...eşimi aradım hıçkırmaktan konuşamadım çok korktu noldu yaa noldu noldu diyo, yehan hamile dedim,çooookk tebrik ediyor sizi allah diğer kankalarına da versin diyo
şuan gerçekten çok farklı duygular içindeyim, ağlaya ağlaya kaldırdım kafamı allahım çok şükür dedim, sana gönülden çok dua ettim, herkese ettim...
çok seffiyooooooommm ulen sizi
feryaaaaaaaaaaaaaaallll, yehan hamileeeeeeeeeeeeee
hahah hala vermedim bilmiyor henüz
firarperest biz battasiz bende test yapmamak icin zor tutyorum kendimi ama sanirim bugün yapacak kadar cesaretli degilim cünkü korkuyorum negatiften:18::18::18:
Evet canım öyleymiş valla Allah'tan evde test yoktu yoksa ben bugün bile dayanamayıp yapabilirdim. Yarın da ancak akşam yapabilicem. Tabi o saate kadar olmazsam :26: İnşallah güzel haberler verirsin canım
canım yazık bence söylemelisin sen ne kadar mutlu olduysan onada yaşatmalısın sonuçta ikinizin bebeği o öğrense sana 1 dk geç söylese bile kızarsın dimi oyuzden küskünlüğü bir kenera bırak bu günün en mutlu günün senin eşinle nasıl paylaşmazsın hadi hemen ver müjdeyi sarılın ağlayın hadiiiiiiiiiiiiii
İnşallah nar tanesi de sende olmazsınız 2hamişimiz daha olur hayırlısıylaaaaaa
Rainbow ablacigim seni ne ka çok sevdiğimi soylemismiydim?Her mesajin seni öyle iyi anlatiyorki sanki yıllardir tanıdığım bir yakınım gibisin
Rainbowcum sen nasılsın?
Gerginmişsin galiba okuduğuma göre iç çayını da rahatla tatlımmmm
Canım benim mesajını okudum işte şimdi ağladım ya zaten akşam beri bahane arıyodum..Bende seni çok seviyorum canım benim.Kalp kalbin aynası her zaman.
Daha iyiyim asbeloveciğim .Çayda iyi geldi sizde
abla neden böyle ağlamaklıyız bu akşam
Canım benim mesajını okudum işte şimdi ağladım ya zaten akşam beri bahane arıyodum..Bende seni çok seviyorum canım benim.Kalp kalbin aynası her zaman.
Sizler bana da çok iyi geliyorsunuz canım yaaaa
Sizlerle konuşmayınca dertleşmeyince rahat edemiyorummmm
Seviyorum seniiiii
Al benden de o kadar duygusala bağladık bu akşammmm
Arkadaşlarbir yakınımızı kaybettim dün biliyorsunuz farklı bir şehirde olduğu için gitmedim gidemedim.Fakat bende ne yazkki ölüm durumlarında sevdiklerimi kaybetme korkuusu tavan yapıyorözellikle annemi.Aklıma geldikçe deli oluyorum.Dünden bu yana çok iyi değilim bazı şeyleri atamıyorum kafamdan sakinleştirici yatıştırıcı çaylar var varmı öneriniz.Çok ihtiyacım var buna.Şu an evde yanlızım iyice depreşti((( ne yapmalıyım lütfen yardımmmm
kızlar ben kendi ailemle ablalarımla paylaşmıyorum sizle konuştuklarımızı mesela daha bebek istediğimizi bile bilmiyorlar.ben kaçıyorum kızlar herkese allah rahatlık versin başım çok ağrıyor bugün yatıp dinlensem iyi olacak sanırım.
rainbow cnm regliyeken okunuyormu okunmuyormu ona göre devam edeyim cnm sizi bıraktım sanmayın sonra