RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlarr benim kırmızılar geldi.. abla yaz benide 16 aralığa.. hayırlısı buymuş diyelim .. diğer aya inşallah yüzüm güler. bu arada hasta iken doktora gidilirmi ??

Canım naber moraller iyi olsun.kızlar çok saçma ama benim moralimi düzelten çok komik ve ibretlik bir kaç video var izleyin nolur.

1-müslüm citori aşkım
2-ajdar müslüm

Youtube yazın izleyin gulmekten yarilmak garanti

İyi olmaz mı tatlım sizler varken nasıl kötü olabilir ki insannnnnn:KK34:

rainbow cnm böyle düşünme lütfen..tamam onları her an kaybedebilecekmiş gibi sımsıkı sarıl sevdiklerine ama sakın düşünme bunu..
ben hep yıllarca annemi kaybetmekten korktum.ne yaparım onsuz dedim..yaşı ilerledi ve hastalıkları çok..şimdi bile iki sokak ötemde..eskiden aynı sokaktaydık..ama belki de çok daha acı bişey yaşattı Rabbim bana ve aileme..evin tek oğlu benim tek kardeşim abim gitti bu dünyadan.hemde ansızın.:KK14:.işte ozaman anladım ki korkmak değilmiş önemli olan..sevdiklerinle doya doya yaşamakmış hayatı..çünkü hiçbirşeyin anlamı kalmıyor bazen..melissa çayı hem sakinleştirir hem uyku verir..ben bir dönem kullandım cnm aktarda vardır..

Canım çok zor bişey olsa gerek......... Allahım sabır versinnnnnn.........

Kızlarr benim kırmızılar geldi.. abla yaz benide 16 aralığa.. hayırlısı buymuş diyelim .. diğer aya inşallah yüzüm güler. bu arada hasta iken doktora gidilirmi ??

Evet canım hormonlarını kontrol etsinler ama hormon testine adetin 2.veya 3.günü bakıyorlar ona göre git tatlımmm
Hakkımızda hayırlısı tatlımmmm kısmet bir daha ki ayadır belki:KK16:

inşallah canımm inşallah ... allahım bi gün o mutluluğu yaşatacak bize zamanını bekliyor sadece....

Canım üzülme canın sağolsun zamanı gelince bizlerinde yüzü gülecek.3. Günü gitki canım fsh lh prolaktin hepsine bakılsın tam hormon testi istersin

slm hayırlı olsun canım bende bu ay ümitliydim ama olmadı dün gece kahve renk akıntım oldu bu sefer oldu dedim ama ne yazık ki bu sabah kanama başladı çok üzüldüm arkadaşımın söyledigi bişey var onu paylaşmak istiyorum bide bnim pek aklım almadı ama

Kızlar ben ufak ufak yatağıma doğru çekiliyorum mıknatıs çekime başladı sankiii....:KK1::KK1::KK1::KK1:
İyi geceler şekerlerrrrr........:KK54::KK54::KK54::KK54:

malesef çookzor..Rabbim veripte almasın..evlatlarımız bizden uzun ömürlü olsun inşallah..şimdi oturdum ağlıyorum..burada yazılanları okuyunca daha fena oldum..

Bende tatlım bende.... Allahım hayırlı çmürlü evlatlar nasip etsin canımmm Anneannem 'Allah sıralı ölüm versin' derdi doğruymuş gerçekten....
Rabbim bizi yakınlarımızla sevdiklerimizle sınamasınnnnnn..........

rainbow cnm böyle düşünme lütfen..tamam onları her an kaybedebilecekmiş gibi sımsıkı sarıl sevdiklerine ama sakın düşünme bunu..
ben hep yıllarca annemi kaybetmekten korktum.ne yaparım onsuz dedim..yaşı ilerledi ve hastalıkları çok..şimdi bile iki sokak ötemde..eskiden aynı sokaktaydık..ama belki de çok daha acı bişey yaşattı Rabbim bana ve aileme..evin tek oğlu benim tek kardeşim abim gitti bu dünyadan.hemde ansızın..işte ozaman anladım ki korkmak değilmiş önemli olan..sevdiklerinle doya doya yaşamakmış hayatı..çünkü hiçbirşeyin anlamı kalmıyor bazen..melissa çayı hem sakinleştirir hem uyku verir..ben bir dönem kullandım cnm aktarda vardır..

:KK14::KK14: bu mesaja ne denir ne yazılır inan bilemedim.Canım anam hep derki evlat acısı ile kardeş acısı birdir.Ne büyük acı bu yaşadığın Rabbim sabır versin kimseye yaşatmasın inşAllah.Ne kadarda doğru söyledin benim canım arkadaşım.Önemli olan gerçektende doya doya yaşamak.Allahım sabır versin abinede gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah.Amin

kuzum geçende ben de bahsetmiştim içim burkuluyo diye ama ablamın da dediği gibi biz burda birbirimize dua okuduk, yürekten yalvardık, kardeş olduk...eğer sizi burrda görünce bişey hissediyorsam o da; moral ve mutluluktur, lütfen burda olun biz o güzel takvimlerinizi görelim :KK16::KK16:

burdayım canım hep ve dualarım sizinle Allahın izniyle :KK16::KK16::KK16:

raginda gürcümüsün sen???

evet canım sen?

[/QUOTE]

slm hayırlı olsun canım bende bu ay ümitliydim ama olmadı dün gece kahve renk akıntım oldu bu sefer oldu dedim ama ne yazık ki bu sabah kanama başladı çok üzüldüm arkadaşımın söyledigi bişey var onu paylaşmak istiyorum bide bnim pek aklım almadı ama

gelecek aya inş.
nedir peki arkadaşının söylediği şey

rain ablam öncelikle başınız sağolsun,Allah mekanını cennet etsin.
Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok.

Ablam sen tecrübelisin sana sorayım sabah kalkınca su gbi akıntım geldi.
sonra koyu sarı akıntı.
3 4 tane leke halnde de minicik kahve lekeler gördüm.
sence birşey var mı telaşlanacak?

X