- 12 Mayıs 2011
- 4.119
- 59
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.601
evet evet hatırladım nerdeydin sen bursadamıydın yoksa
hayir biraz uzaklaradayim almanyada
sen bursalimisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet hatırladım nerdeydin sen bursadamıydın yoksa
tanımıyoruz ama öle bi bağ var ki aramıza, hiç bir yerde yok bölesi. aynı durumda sen olsan emin ol aynı kendime gb sevinirdim. burdaki herkes çok iyi yürekli. ALLAH da hepsinin gönlüne göre versin. sağolasın tatlım. darısı sana da inşallah. ve diğer bekleyen herkese
hayir biraz uzaklaradayim almanyada
sen bursalimisin?
tamam ben varim canim aglayalim ama sevincten aglayalim tamammi 20 ayi geride birak zaten geride kaldi saymayalim. isenin kac gün var batina?gel ağlayalım kuzum, aynı duyguları ben de yaşıyorum tam 20 aydır
yok cnm ankaralıyımda bursalı olduk sayılır eşimin tayin isteme gibi bir niyeti yok
tamam ben varim canim aglayalim ama sevincten aglayalim tamammi 20 ayi geride birak zaten geride kaldi saymayalim. isenin kac gün var batina?
inşallah canımmmm, benim bat 23 kasım ama umutlu değilim
tamam ben varim canim aglayalim ama sevincten aglayalim tamammi 20 ayi geride birak zaten geride kaldi saymayalim. isenin kac gün var batina?
bursayami tayin istiyorsun sen?
yehancım gözün aydın.sağlıklı sıhatli bir gebelik geçirirsin umarım.hayırlı ve sağlıklıda bi evladın olsun inşallahh
Fatmacım soğan suyunu iç bence bu ay yanındada bal karışımı olabilir.
belirti neyin yok muydu ?
yehan ne yaptı acaba verdi mi haberi
oz_lem_
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:50
nese77:30
rmzeynep:30
seaside:20
RainbowColors:43
yahan:140
Toplam:313
En hızlı seninki bitti hayatım maaşallah bebiş yolda sanırsam
hahah hala vermedim bilmiyor henüz
hahah hala vermedim bilmiyor henüz