- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.581
kızlar hepinize iyi akşamlar hepiniz öpuldunuz rainbowcum çayını inşşş içmişsindir hadi yarın göruşuruz inşşşşşşş
kizlar bugün benim bat günüm yani tahminime göre bugün ama bende mantar var ve mantardan dolayi gecikme olurmu????
firarperest ve nar tanesi gelen giden yok değil mi...
fatmacım yarında sana gele sadece misafirlerin olsun inşşşşşşşş
sanmıyorum canım yarın test yapsana
cnm benim misafirler yatılı geldi bugünden beni bekletmediler
yeni bat 13 aralık.kızlar bişey sorucam p.tesi hormon tahlili istesem aile hekiminden doğru sonuçlar çıkarmıki bu akşam oldum p.tesi 3 gün bitmiş oluyor
ooohhh ben de hayıt suyumu aldım içelim ablaaaaammm
kızzz çalışmaya gitmedim beee eşim nöbetçi zatenbilenler bilir benim keyif aracımı, kötü alışkanlık ama napcan işte
yehanı merak ettim yaaa naptılar acaba, abla seninle konuşunca ve yehan diyince ağlayasım geliyo nedenini anlamadım, içimde tuhaf bi mutluluk var, çok ağlayasım var yaaa yanımda olsan da şöyle bi ağlasam, sümüklü böcek oldum sabahtan beri
inanirmisin önceden okadar cok test yaptimki alistim artik negatif görmeye ve heyecan yok icimde negatif cikacak diye korkuyorum. bi yandanda ya bide pozitif cikarsaaaa diye bi ses duyuyorum sanki ama bilmiyorum ya cok karisik duygular icindeyim.
bende aglamak istiyorum nedeni yok aslinda hormonlarin oyunu iste hani yaniltacakya beni
yeni bat 13 aralık.kızlar bişey sorucam p.tesi hormon tahlili istesem aile hekiminden doğru sonuçlar çıkarmıki bu akşam oldum p.tesi 3 gün bitmiş oluyor
hayır canım bişe olmaz zaten hormon testi 3. ve 5. günler arası verilir
inanirmisin önceden okadar cok test yaptimki alistim artik negatif görmeye ve heyecan yok icimde negatif cikacak diye korkuyorum. bi yandanda ya bide pozitif cikarsaaaa diye bi ses duyuyorum sanki ama bilmiyorum ya cok karisik duygular icindeyim.
bende aglamak istiyorum nedeni yok aslinda hormonlarin oyunu iste hani yaniltacakya beni
Fatmacığım sen mutlaka git testleri yaptır cnm aile hekiminde o testler yapılıyormu bilmiyorum ama çoğu test zaten merkezlere yollanıyor.Gelecek aya inşAllah Fatmacığımm.Sıkma canını olurmu tatlımm..
Canım benim yaa.Ah keşke güzelim keşke yakın olsaydım tabi ağlamak için değilde sevinçlerimizi birlikte paylaşmak için.Ama yüreğim tam yanıbaşında bitanem..Senin regline ne kadar kaldı be güzelim..İçime bişeyler geliyor ama hadi hayırlısııı
Canım hayıt bu dönem iyi gelirmi acaba..
Hayirlisi olsun canim. Yeni döngüne yeni umutlarla basla ve Insaallah güzel haberlerle sonuclansin
ben seni hatirladim sana bikere bi özel mesaj atmistim bende ögretmenim ve annelik nasil diye benzer bi soru sormustum hatirladigim kadariyla hatirladinmi
Canım hep yanıltacak değil ya...bu seferde poziitif çıkacak inş.testt
Fatmacım hormon testini yapıp 11..günden sonra falan gidersen bir taşla iki kuş olur cnm.