RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

oyy nasıl sevindim anlatamammmmhayırlı olsun canımm..göbüşünde sağlıkla büyüsün inşallahhh

kızlar benim adetlerim çok düzenli yinede hayıt çayını içsemmiki ?sağolsun hiç sekmiyor beni ümitlendirmemek için
ama soğan suyuna başlıyacağım inşallah sabah akşam yapma fırsatımda var azıcıkda iştahımı keser belki

gel ağlayalım kuzum, aynı duyguları ben de yaşıyorum tam 20 aydır
tamam ben varim canim aglayalim ama sevincten aglayalim tamammi 20 ayi geride birak zaten geride kaldi saymayalim. isenin kac gün var batina?
yok cnm ankaralıyımda bursalı olduk sayılır eşimin tayin isteme gibi bir niyeti yok

bursayami tayin istiyorsun sen?

tamam ben varim canim aglayalim ama sevincten aglayalim tamammi 20 ayi geride birak zaten geride kaldi saymayalim. isenin kac gün var batina?

bursayami tayin istiyorsun sen?

yok kız ben zaten bursadayım.ben ankaralıyım 8 yıl önce bursaya atandım eşimle evlenince bursada kaldım.

belirti neyin yok muydu ?

vardı da ben hep adete yordum canım. göğüslerimde 4-5 güne kadar sızlama bile yoktu. 2 gün önce de uçları çok acımaya başladı. kasıklarımda sağ sol farketmeksizin batmalar oldu. şuan bunları yazarken bile devam ediyor. turşu istedi canım 2 hafta önce falan. bunların dışında inan bişe olmadı. herkesin farklı farklı oluyor. bünyeye göre değişiyor zaten

benim 140 tane mi :) okeytoooooo

Fatmacım mutlaka çketirmen lazım çörekotunu.

Yehan canım 140 ın içinde 50de var sanırım ekledimmi hatırlamıyorum diğerlerine eklemedim sanırım.

Ay kızlar ne çok kaynatmışsınızzzz maaşallah oku oku bitmedi bir türlü
Yehan söylemedin mi daha eşine hadi kız nasıl dayanıyorsun o kadar aaaa hadi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…