- 12 Mayıs 2011
- 4.119
- 59
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.661
kızlar ben kendi ailemle ablalarımla paylaşmıyorum sizle konuştuklarımızı mesela daha bebek istediğimizi bile bilmiyorlar.ben kaçıyorum kızlar herkese allah rahatlık versin başım çok ağrıyor bugün yatıp dinlensem iyi olacak sanırım.
rainbow cnm regliyeken okunuyormu okunmuyormu ona göre devam edeyim cnm sizi bıraktım sanmayın sonra
[/QUOTE]burdayım canım hep ve dualarım sizinle Allahın izniyle
raginda gürcümüsün sen???
evet canım sen?
rainbow cnm böyle düşünme lütfen..tamam onları her an kaybedebilecekmiş gibi sımsıkı sarıl sevdiklerine ama sakın düşünme bunu..
ben hep yıllarca annemi kaybetmekten korktum.ne yaparım onsuz dedim..yaşı ilerledi ve hastalıkları çok..şimdi bile iki sokak ötemde..eskiden aynı sokaktaydık..ama belki de çok daha acı bişey yaşattı Rabbim bana ve aileme..evin tek oğlu benim tek kardeşim abim gitti bu dünyadan.hemde ansızın..işte ozaman anladım ki korkmak değilmiş önemli olan..sevdiklerinle doya doya yaşamakmış hayatı..çünkü hiçbirşeyin anlamı kalmıyor bazen..melissa çayı hem sakinleştirir hem uyku verir..ben bir dönem kullandım cnm aktarda vardır..
bu mesaja ne denir ne yazılır inan bilemedim.Canım anam hep derki evlat acısı ile kardeş acısı birdir.Ne büyük acı bu yaşadığın Rabbim sabır versin kimseye yaşatmasın inşAllah.Ne kadarda doğru söyledin benim canım arkadaşım.Önemli olan gerçektende doya doya yaşamak.Allahım sabır versin abinede gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah.Amin
Raginda cnm kahve leke eski bir kanama demek.Telaşlanma ama artarsa mutlaka dr.a görün.Ve kendine dikkat et cnm ani hareket yapma esneme hareketi yapma falan.Ve sakın stres yapma. Olabiliyor böyle şeyler cnm.Bazende hani duyarsın üstüne görme derler bu lekelere...
aminn canım benimm.evladını kaybetmeyene en büyük acı kardeş acısıymış..benim ki tekti ama 10 kardeşim de olsa içim aynı yanardı..benim durumum ibretlik birazda çevreme..inan sevdiklerinle 1 dakika bile darılmamalı insan..küsmemeli..sözüm burada kocişlerine kızan küsenlere de gitsin ayrıca..ölüm bir anlık..ve bazen acımasızca habersiz geliyor..ve bazen konuşacak bir kelimeye bile fırsat bulamadan toprak oluyor sevdiklerimiz.bir arkadaşım da eşini kalp krizinden kaybetti gencecik yaşında..o yüzden sevdiklerinize sıkıca sarılın diyorum herkeseee
aminn canım benimm.evladını kaybetmeyene en büyük acı kardeş acısıymış..benim ki tekti ama 10 kardeşim de olsa içim aynı yanardı..benim durumum ibretlik birazda çevreme..inan sevdiklerinle 1 dakika bile darılmamalı insan..küsmemeli..sözüm burada kocişlerine kızan küsenlere de gitsin ayrıca..ölüm bir anlık..ve bazen acımasızca habersiz geliyor..ve bazen konuşacak bir kelimeye bile fırsat bulamadan toprak oluyor sevdiklerimiz.bir arkadaşım da eşini kalp krizinden kaybetti gencecik yaşında..o yüzden sevdiklerinize sıkıca sarılın diyorum herkeseee
ahh cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun.
bende karı koca arkadaşlarımı trafik kazasında kaybettim.
genceciklerdi.insan algılayamıyor keşke son kez arasaydım sorsaydım diyor.
hayata bakışım o kadar değişti ki.
mal için,para için,anlık zevkler için yaşamaya değmezmiş.canını boş şeylere sıkmaya da.
ölüp gideceğiz işte,varacağımız yer orası ve oraya ne hazırladıysak yanımıza kalan o.
ne evlat ne eş ne ana ne baba ne evin barkın.
hiçbir şey götüremiyorsun.
keşke dememek için Allaha kulluğunu insanlara da insanlığını hakkıyla ve zamanında yapmak lazım onu öğrendim...
canım mekanı cennet olur inşallah.yaşadığın duygunun hiçbir tarifi yok biliyorum.biz ne kadar üzülsek hissetmeye çalışsak da içindekinin belkide milyonda birini bile hissedemeyiz.Allah sabrını vermiş ama kalbinin yarısıda sökülmüş.inşallah rabbim sana bir oğlan çocuğu nasip eder ve dayısının ismini alırAllah anneciğine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin arkadaşım.dediklerinde çok haklısın her dknın kıymetini bilmek gerekir
ayyy cnm benimmm 17 kasımınilk kutlamasını senden aldım çoook teşekkür ederimmmm çokkkkkkkk8scorpions canım 00:00'a kadar bekleyip yeni günde yazacaktım mesajı ama bekleyemedim şimdi yazayım dedim.
Canım benim doğum günün kutlu olsun.Sağlıkla huzurla sevdiklerinle geçecek nice seneler diliyorum.Yeni yaşın sana hayal ettiğin tüm güzellikleri getirsin.Rabbimden dileğim bu yıl çıkmadan bebeğini sağlıkla kucağına alman.Hayırlısıyla nasip olsun inşAllah.
İyiki doğduunnnnnnnnnn
Allah kimseye de yaşatmasın canım..varsın kimse beni tam anlayamasın ama bu acıyı da ne anne babaya ne kardeşe genç yaşta yaşatmasın..sabırlıyım çok şükür..tevekkül ettim elden bişey gelmiyor ki..kim gideni gerigetirebilmiş kii..
aminn cnm anne babalarımız çok kıymettli Allah ayırmasın bizleri..
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız diye sormicam çünkü belliki herkeste bir duygusallik var:)yehan senide tebrik ederim.sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin Allah'ım.bu ara
eslerle tartışmak moda oldu sanırım.bizde darginiz suan konuşmadan oturuyoruz...
yehan canım 3-4 ay oldumu senin çocuk çalışmaları devam edeli ???
benim yüzümden birazcıkcnm...amann hadı kasveti dağıtalım...listedeki hamişlerimiz için halay çekelimmmm
sen de kocişini öp barışın cnmm.küslük olmasın hiçççç