RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Alminna

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

oz_lem:40
fatmaipek:30
missyaman:15
hayatimsinav:66
8scorpions:10
firarperest:32
nese77:30
rmzeynep:30
zerbas:20
seaside:20
RainbowColors:20

Toplam:313:21::21::21::21::21::21::21::21:

beyazlim

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:40

Kalan:273

endozlem

wavybalsam

Duamız: Rabbim duası okunan arkadaşımızın evladını koru sağlıkla kucağına almasını nasip et YARABBİM .Dua sahibine dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

kızlar yaa bu dua konusunda benide bir aydınlatsanız nasıl ve kaç tane okuyorsunuz.herkes okuyup belli bir sayıyı bir kişide mi tamamlıyor sunuz?listeye nasıl giriliyor

canım bat ını yazdırıp tabloya ekleniyorsun sıradaki arkadaşada istedğin kadar alıyorsun cnm.

rainbov canım ben alminaya aldığımı yazmamışın.ben o zaman başkasına alimmi?

canım o mesajı görmeedim cnm ben.başkasına al olurmu tatlım..

Papatya çayımı aldım mis gibi içiyorum..Mis dediğime bakmayın tadı hiçde hoş değill yanee....:KK9:

Özlem kızzz gelseneee bak seni çalışma gitti sanıyo herkes bilselerki ne molası verdin taşatutarlar alimAllah :KK12::KK9::KK9::KK53:

kızlar hepinize iyi akşamlar hepiniz öpuldunuz rainbowcum çayını inşşş içmişsindir hadi yarın göruşuruz inşşşşşşş

Papatya çayımı aldım mis gibi içiyorum..Mis dediğime bakmayın tadı hiçde hoş değill yanee....:KK9:

Özlem kızzz gelseneee bak seni çalışma gitti sanıyo herkes bilselerki ne molası verdin taşatutarlar alimAllah :KK12::KK9::KK9::KK53:

ooohhh ben de hayıt suyumu aldım içelim ablaaaaammm:nazar:

kızzz çalışmaya gitmedim beee eşim nöbetçi zaten :KK9::KK9::KK9: bilenler bilir benim keyif aracımı, kötü alışkanlık ama napcan işte :KK50:

yehanı merak ettim yaaa naptılar acaba, abla seninle konuşunca ve yehan diyince ağlayasım geliyo nedenini anlamadım, içimde tuhaf bi mutluluk var, çok ağlayasım var yaaa yanımda olsan da şöyle bi ağlasam, sümüklü böcek oldum sabahtan beri

X