RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hahahaha yerim lan senin doğumunu çirkin şeeeeyyy gebe kaldı da doğum düşünüyo hooooyyy maşallaaaaaaahhhh

hahahahahhaaaaaaaaaa koptum bu mesaja vallaaaaaa sen kimsin bacım hoşgeldin sefa getirdin

reann işte..
bende siz gibi bebek peşinde koşturan biriyim.
hoşbuldum

anaaaaaaa
hamile misin kız.
hayırlı uğurlu olsun.nasıl sevindim.bana noluyosa tanımam etmem

tanımıyoruz ama öle bi bağ var ki aramıza, hiç bir yerde yok bölesi. aynı durumda sen olsan emin ol aynı kendime gb sevinirdim. burdaki herkes çok iyi yürekli. ALLAH da hepsinin gönlüne göre versin. sağolasın tatlım. darısı sana da inşallah. ve diğer bekleyen herkese

Benim gördüğüm kadarı ile 10-15 kişi var sürekli paylaşımda bulunan. Bence kimse gitmesin
Ben yeni yeni herkesi tanıyorum. Aramızda deneyimli annler de var, onlardan çok şey öğrenebiliriz:)

ablaaaaaaaaaaa nasılsın? çok özledim seni gebeşlerle uğraşmaktan bak soramadım seni

Son düzenleme:

amin amin.

yehaaaaaaaannn bak hamilelik takviminin altında ne yazıyor özellikle özellikle özellikle son cümleye dikkat eeeeeeetttttt anladın seeeennn

Embriyo bu evrede 3 ayrı doku katmanından oluşmakta ve bebeğin organ ve hücreleri bu 3 katmandan meydana gelecektir. Her bir hücredeki genetik plan, hücreye ne yapması gerektiğini, bebeğin vücut gelişim talimatlarını ve sırasını geçirir. Fakat bu gelişim süreci hem genetik hem de çevresel faktörlerin birlikte etkileşimine bağlıdır. (Beslenme ve annenin alışkanlıkları gibi)

arkadaslar cok hizlisiniz sadece begen tusuna basmakla yetindim

raginda gürcümüsün sen???

firarperest biz battasiz bende test yapmamak icin zor tutyorum kendimi ama sanirim bugün yapacak kadar cesaretli degilim cünkü korkuyorum negatiften:18::18::18:

yehancım gözün aydın.sağlıklı sıhatli bir gebelik geçirirsin umarım.hayırlı ve sağlıklıda bi evladın olsun inşallahh

kızlar yaa bu dua konusunda benide bir aydınlatsanız nasıl ve kaç tane okuyorsunuz.herkes okuyup belli bir sayıyı bir kişide mi tamamlıyor sunuz?listeye nasıl giriliyor

oz_lem_

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:50
nese77:30
rmzeynep:30
seaside:20
RainbowColors:43
yahan:140

Toplam:313

En hızlı seninki bitti hayatım maaşallah bebiş yolda sanırsam

allah razı olsun ablacım inşallaaaaaahhh inşallaaaaaahh

zehra9090

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

hayatimsinav:66
alminna:50
8scorpions:10
fatmaipek:30
firarperest:37
nese77:30
rmzeynep:30
zerbas:20
seaside:20
RainbowColors:20

Toplam:313

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…