- 12 Eylül 2012
- 996
- 1
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.541
hahahaha yerim lan senin doğumunu çirkin şeeeeyyy gebe kaldı da doğum düşünüyo hooooyyy maşallaaaaaaahhhh
hahahahahhaaaaaaaaaa koptum bu mesaja vallaaaaaa sen kimsin bacım hoşgeldin sefa getirdin
anaaaaaaa
hamile misin kız.
hayırlı uğurlu olsun.nasıl sevindim.bana noluyosa tanımam etmem
Hay ağzına sağlık canım söylediklerine aynen katılıyorum. Hem bizler niye etkilenelimki olumlu anlamda etkileniriz. Şevkimiz artar. Burda başladık bu maceraya topu topu kaç kişiyiz bölününce saçma olacak. Hamiş arkadaşlarda sohbetini burada yapsın hem bizlerde fikir sahibi oluruz fenamı olur. Bencede bu topikte kalalım kızlar.
tanımıyoruz ama öle bi bağ var ki aramıza, hiç bir yerde yok bölesi. aynı durumda sen olsan emin ol aynı kendime gb sevinirdim. burdaki herkes çok iyi yürekli. ALLAH da hepsinin gönlüne göre versin. sağolasın tatlım. darısı sana da inşallah. ve diğer bekleyen herkese..
tamam cnm sen gittttt keyfine bak gelmek için hiiç acele etme cnmben az bi keyif yapıp geleyim anladınız siz neyin keyfi olduğunu... yehaaaaaannn
ablaaaaaaaaaaa nasılsın? çok özledim senigebeşlerle uğraşmaktan bak soramadım seni
oz_lem_
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:50
nese77:30
rmzeynep:30
seaside:20
RainbowColors:43
yahan:140
Toplam:313
En hızlı seninki bitti hayatım maaşallahbebiş yolda sanırsam