RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Doğru mu anladım.Regli başlangıç günüm geçmişe dönük 18 ekim ve ben kasım 15te regl olmalıyım ama hamile olduğumu öğrendim ve 4 haftalık hamile oluyorum!!

hayırlı olsun cnm hamileliğin...Yüce Mevla hayırlısıyla kucağına almaya nasip eder....tebriklerrrr....

günaydın hatunlar benimde yarın günüm var sabah kalktım kuru dolma hazırladım kurabiye yaptım akşam ve yarın sabahda diğerlerini hazırlarım artık .allatan temizlik ve yemek derdim yok bugün .yaşasın bugün cuma :81:
bende zehraya 30 okuyayım.
bu arada bat yarın ama 1 gr bile belirti yok sanırım bu ayda olmadı .bu ay olmadıysa kesin bir sıkıntı var zaten bana dr. yolları gözüktü

Günaydın canımmmm
Bizde davetlimiyiz :KK56::KK56:
Canım belirtiye hiç takılma olur olmaz..Hiç belli olmaz :KK9::KK9::KK9:Hayırlı haber verirsin inşAllahhhhhhh

hadi hayırlı olsun canımmm :)) Evet tam 4 haftalık Hamilesinnnnnnnnnnnn

Yok ben kendimden örnek vererek anlayıp anlamadığımı sana teyit ettiriyorum.Allah söyletti henüz hamile olabileceğimi zannetmiyorum,gerçi korunmayı bıraktık ama hiç yumurtlama günümde olmadı bişey yani zor ihtimal :))ben regl bekliyorum sonra çalışma başlıycak :)

Yok ben kendimden örnek vererek anlayıp anlamadığımı sana teyit ettiriyorum.Allah söyletti henüz hamile olabileceğimi zannetmiyorum,gerçi korunmayı bıraktık ama hiç yumurtlama günümde olmadı bişey yani zor ihtimal :))ben regl bekliyorum sonra çalışma başlıycak :)

öncesinde olduysa mümkün cnm.Rabbim yazdıysa olur hadi hayırlısı

Canım ne keyiflidir dostlar arkadaşlar,kekler börekler gelsin çaylarr eminim güzel bir gün olur:) Bence az bekle daha 1 gün var umudunu yitirme :KK16:

evet cnm güzel geçiyor günümüz eski çalıştığım ilçeden arkadaşlar hepimiz bursada bulduk birbirimizi ve gün yapıyoruz güzel geçiyor.umut fakirin ekmeği ama görücez bakalım :KK43:

kızlar hepinize gunaydınlar hayırlı cumalar rainbow cnm,ben dualara başlıyorum 30 tane yazabilirsin cnm uç arkadaşa daha bakmadım listeye kime ôkunuyorsa tatlım nasılsıniz bakalım yeni hamiş yokmu yehan ne durumda

Canım bende espri yapmıştım teyidini ciddiye alıp fakat yalan yok içime umut doğru korunmayı bıraktık deyince..HADİ HAYIRLISI

Yok canım ben kendimden örnek vererek birşeyi anlamaya çalışıyordum yanlış anlaşıldım henüz yok bir hamilelik durumum :))

kızlar alemsiniz bende hamilemiz var zannettim ne bileyim sabah sabah moralim yoktu moral olmuştu ama belki Allah söyletti cnm kalacn bu ay ne biliyosn....

evet cnm güzel geçiyor günümüz eski çalıştığım ilçeden arkadaşlar hepimiz bursada bulduk birbirimizi ve gün yapıyoruz güzel geçiyor.umut fakirin ekmeği ama görücez bakalım :KK43:
ne güzel eski dostlar maaşallah.tadını çıkarın.
Canım inşAllah bebiş seninledir hiçstres yapma olurda değilse doktora gitmekte yarar var cnm.Bende bu ay olmazsa dr.agideceğim inş.

Günaydın canımmmm
Bizde davetlimiyiz :KK56::KK56:
Canım belirtiye hiç takılma olur olmaz..Hiç belli olmaz :KK9::KK9::KK9:Hayırlı haber verirsin inşAllahhhhhhh

ne demek cnm beklerim sen gelen bak neler yaparım neler severim ben mutfak işlerini.
az önce kızım dua okurken gördü anne bebek olsun diyemi okuyorsun diyor :KK14:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ne diyosunnn.Bak şimdiiiiii şaka yaptık gerçek olacak inşAllahhh canım ya test yapsana lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım şöyleki mümkün olamaz korunmayı bıraktık ama yumurtlama günlerinden alakasız zamanda hazırlıksız oldu o da 1 kez sonra korundu eşim çünkü ben yumurtlama günü beklemek istedim.Benim regl 1,2 hatta 3 gün değişebiliyor.Regl belirtim var her an olabilirim.Yaş 33 öyle hemen olma ihtimali benim için düşük.Ha test yapmak mesele değil ama imkan dışı görünüyor canım:))Size müjde vermek isterdim umarım en kısa zamanda olur..

kızlar alemsiniz bende hamilemiz var zannettim ne bileyim sabah sabah moralim yoktu moral olmuştu ama belki Allah söyletti cnm kalacn bu ay ne biliyosn....

Canım ya haklısın aslında yanlış anlamada ben birşeyi anlamaya çalışırken kendimden örnek verdim rainbowcolorsda espri yaptı yani benim için mümkün değil ama en kısa zamanda hepimiz için diliyorum Allahtan :))

ne güzel eski dostlar maaşallah.tadını çıkarın.
Canım inşAllah bebiş seninledir hiçstres yapma olurda değilse doktora gitmekte yarar var cnm.Bende bu ay olmazsa dr.agideceğim inş.

şubata kadar bekliyecektim ama vazgeçtim cnm 7 ay oldu bu ayla birlikte eğer tedavi gerektirecek bir durum varsa iyice geç kalmıyayım.

X