RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Nasılsınız kızlarrrr
Beni sormayın hiç iyi değilim cuma yoğunluğu söz konusu eşimde moralimi bozdu acaip sinirliyim anlayacağınızzzz:KK47::KK47::KK47:
Ağlamak istiyorummmm

hoşbulduk canım dün akşam yol üzerindeki aktar kapanmış alamadım bugun bulacağım inş.Sende daha iyisindir inş.canım benim moralim çok bozuk, daha geçen akşam eşimle konuştum bak üzme beni stres yapmamam lazım emar sonucum bu bu dedim ama kime söylemişim,dün durduk yere bir olay çıkardı evi terkediyorum dedi çekti gitti yok arabayla hız yapıcam tek sorumlusu sensin şu bu msj atmalar sonra gece geldi.Ben şimdi nasıl stres yapmıyayım ben iyimser olmaya çalıştıkça zorla canımı sıkıyor :KK5::KK5:

nedir bunlardan çektiğimiz anlamadım hee.Bir benimki hatalı üretim :KK9::KK9: diyordum ama geneli böyle.Eşime hep derim ki ben sana Allahın ve anne babamın emanetiyim ne bu haller falan hala aynı haa aynı.Sabr cnm yapacak başka bişey yok ne yazıkki.Sen sıkma canını olurmu tatlım elbet değişecekler...:KK4:

Nasılsınız kızlarrrr
Beni sormayın hiç iyi değilim cuma yoğunluğu söz konusu eşimde moralimi bozdu acaip sinirliyim anlayacağınızzzz:KK47::KK47::KK47:
Ağlamak istiyorummmm

Al işte.Bir eş vakası daha :KK22::KK22::KK22: Bir çözüm olmalı ama ne :KK47:
Canım benim Yaradılışları öyle bizi sinir etmeye programlanmış format atmak lazım :KK9::KK9::KK9::KK9: Ama nerden bir bilsem :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Saniye durmayacam atacam benimkinee :KK3::KK53:

nedir bunlardan çektiğimiz anlamadım hee.Bir benimki hatalı üretim :KK9::KK9: diyordum ama geneli böyle.Eşime hep derim ki ben sana Allahın ve anne babamın emanetiyim ne bu haller falan hala aynı haa aynı.Sabr cnm yapacak başka bişey yok ne yazıkki.Sen sıkma canını olurmu tatlım elbet değişecekler...:KK4:

Al benden de o kadar ne bunlardan çektiğimiz yaaaaaa:KK47:
Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan söyleyeyim benimki de bi havalarda sinir oluyorummmmm
Canım Feryalim sende sıkma canını diyeceğim ama kelin merhemi olsa kendi başına sürermişşşş:KK53:

kızlar günaydın ,
bgn ilk denemeyi yapmak istiyoruz çok heyecanlıyım:KK1:
ovülasyon tarihimmiş bu ayı kacırmayalım dedik:emir_bebek:

hadi hayırlısı cnm bolca çalışma :))

mrb kızlar uzun zamandır giremedim nete gonal f ve çatlatma iğnesi oldum bu ay ne zman sonuç alırım kaç gün geçmeli salı günü çatlatma iğnesi oldum çok merak ediyorum psikolojim allak bullak oldu biran çnce çift .izgiyi görmek istiyorumm

canım bak ne güzel dr. kontrolundesin herşey yolunda maaşallah.olumlu düşün olumlu olsun olurmu cnm.Canım uğramayanları silmiştim geçen gün yeniden ekleyeyim snei batını söyle duada okuruz inş.

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:selam kizlar nasilsiniz bakalim...bir hamisimiz daha oldu darisi bizlere...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Merhaba,hayırlı Cumalar arkadaşlar...

Merhaba tekrar 10 gündür nette sorun vardı yazamadım.Listeden de cıkarılmışım.Bugun test yaptım iki çizgi çıktı tekrar hamile olarak eklermisiniz.son adet tarihim 20 ekim di.

wavybalsam tebrik ederim.Allah sağlıklı,sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kcağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

AAAAAAAAAAAA hamişimiz varmışşşşş
Maaşallahhhh maaşallahhhhh
Özlem gelsin halay çekelimmmmmm
Canım Allah kucağında göstersin hayırlısıyla sağlıkla inşallahhhhh

Merhaba tekrar 10 gündür nette sorun vardı yazamadım.Listeden de cıkarılmışım.Bugun test yaptım iki çizgi çıktı tekrar hamile olarak eklermisiniz.son adet tarihim 20 ekim di.

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim gibi isteyen herkesin başına :)

6 Hamişimiz var Maaşallahhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim sağlıkla kucaklarınada almayı nasib etsin inşAllah.Darısı listedeki diğer tüm dostlara ve tüm isteyenlere olsun.Bu mübarek gün hürmetine inşAllah.Amin

rainbow duaya kızdın dualar hızlandı gelmeyenlere kızdın hepsi geldi ve hamiş haberleriyle banada kızarmısın ya :):):)

Hoşgeldin Elfida hayırlı cumalar cnm

Hoşbulduk canım.Öğle arası iki satır yazayım dedim.Bizde geçen ay ilk kez denemiştik.Ama çok dikkat etmemizi istmedi eşim yani şunu yapalım bunu yapalım illa diye olursa olur dedi sonuçta daha ilk kez denicez ya.Ben regl olunca bizimki tutuştu.Çabuk hamile kalmak için neler yapılacağını araştırmaya başladı.Benide strese sokuyor.Olacağı varsada olmayacak böyle yaparsan diyorum.Hatta bir arkadaşı demişki kadınlar kulubünü biliyomusun benim eşim orda yazılanları uyguladı sizde bakın falan demiş :))

Al işte.Bir eş vakası daha :KK22::KK22::KK22: Bir çözüm olmalı ama ne :KK47:
Canım benim Yaradılışları öyle bizi sinir etmeye programlanmış format atmak lazım :KK9::KK9::KK9::KK9: Ama nerden bir bilsem :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Saniye durmayacam atacam benimkinee :KK3::KK53:

Yok anam yok herşeye düz mantık bakıyorlar benimki şimdi bi de haklı gibi trip yapıo
burnu sürtüp akşam yanıma gelince görcem ben onuuuuu
konuşmak yok bu akşam onunla küstüm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
öyle bişey yapabilsem keşke yok yok yok o kadar aradım düğmeyi ama bulamadım maalesef:KK30:

bat 1 aralık günler geçmiyor amileyim demek istiyorum artık. kızlar moralinizi bozmayın erkekler kendilerini hep haklı görüyorlar problem bayanlardaymış gibi Allahın bizi nasıl hassas yarattığının farkında olsalardı boyle üzmezlerdi bizi

Al benden de o kadar ne bunlardan çektiğimiz yaaaaaa:KK47:
Hiç hoşlanmıyorum bu durumdan söyleyeyim benimki de bi havalarda sinir oluyorummmmm
Canım Feryalim sende sıkma canını diyeceğim ama kelin merhemi olsa kendi başına sürermişşşş:KK53:

Ya varya hep ilgi onun üstüne olsun üstüne titreyeyim daha sana dün akşam diyorum bak böyle böyle bilerek böyle bir olay çıkardı ilgiyi üstüne çekmek için :KK47::KK47: sanki bende özel muamele bekledim ondan iş bekledim tek istediğim şu evi dağıtma!!!!!!!!!

Yok anam yok herşeye düz mantık bakıyorlar benimki şimdi bi de haklı gibi trip yapıo
burnu sürtüp akşam yanıma gelince görcem ben onuuuuu
konuşmak yok bu akşam onunla küstüm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
öyle bişey yapabilsem keşke yok yok yok o kadar aradım düğmeyi ama bulamadım maalesef:KK30:

bende küstüm ben huzurumuz kaçmasın diye alttan aldıkça tepeme çıktı bu ay benim çalışmalarda başlamadan bitmiş oldu.Zaten yumurtlayamıcam büyük ihtimal :KK43:

X