- 19 Kasım 2007
- 799
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.681
kızlar bugun eve geç geldik
ağrılarım ve sancım çoktu
haberlerine çok sevindim.inşallah sende sıkıntılarının mükafatını alacaksın.
bebegını doya doya kokla canım
ne guzel kavustun ona artık
emzırırken sorun yasıyormusun
nery netten bakıldığında bebeğinin kilosu haftasıyla uyumlu gerçekten. Arrtı önemli olan sağlıklı olması..Şurda 2 hafta daha sabretsen süpper olacak... Darısı başımıza
tiwiks ablamlarda çok uzak bana ne yapacam bilmiyorum artı kızkardeşim loğusa onun yanında duruyorlar haftasonu zateen çalışıyorlarda senağlama bakalım 1 gün ayıracaklar bana inşallah..
Ya sormayın dünden beri batmalar ve felaket bir bel ağrım var. Yine üşüme terleme başağrsı derken geceyi zor geçirdim. Hala belim kopuyor.. Kalkmıcam bı daha yatakdan senağlama
ssaslanın uykusuz geceleri başlamıştır.. delikafadulden
slm kızlar ben hamılelıgın 3 .ayında rahım acılımıstı ve dıkıs uygulandı ama 6.ayımda bebegın dıkısı zorlamasıyla acılmıs ve dogum yaptım bana dr un dedıgı bıdahakı hamılelıkte yıne dıkıs atılcak kan sulandırıcı ıgne vurulcak dedı ama hıcbıseye bakmadan tahlıl falan sızce rahım agzı yetmezlıgı falan olabılrmı daha kontrole gıtmedım rahım fılmı cektırmeyı dusunuyorum orda hersey anlasılır heralde
bı fıkrı olan varmı
sona yaklastıkca hersey bıraz daha zorlasıyor canım
agrılar,sızlanmalar,batmalar,tutulamayan idrarlar vs vs
hepsi biticek diye avutuyoruz kendimizi
yalnız olmak ayrı zor gercekten
benim burda kimsem yok ailem izmirde
eşimin ailesi burda ama eh işte söyle böyle onlarda
kimseden destek yok anlayacagın
hersey öyle zor ki
umarım tüm bu sıkıntılarımızı bebeklerimiz olunca unuturuz
Allah onları bize koklamayı nasip etsin
İyi geceler herkese....
Pazar sabahına kahverengi lekelenmeyle başladık. Doğumevi acile gittim 5 haftalıkla uyumlu bir kese gördü doktor. Düşük için ilaç başladı progestan zaten onu gebelik süresince kullanmam gerektiğini doktorum söylemişti. Doktorumlada cepten görüştüm. Yarın akşam muayenehanesine gideceğim. Tabi sabah iş var. Doktorumla rapor işini kunuşacağım oda rapor verme taraftarıydı işe gitmek istemiyorum bu halde. Buğün evde hep yattım. Şu an lekelenmelerimde yok. Size yazmak istedim.
Saliha bebeğini güle güle büyüt. Allah uzun ve sağlıklı ömür versin.
Eda geçmiş olsun, rapor almak en iyisi bence de. Bizlerin hamileliğimiz böyle baştan sonra dinlenerek geçecek artık. Progestanı ilaç olarak mı başladın fitil olarak mı verdiler?İyi geceler herkese....
Pazar sabahına kahverengi lekelenmeyle başladık. Doğumevi acile gittim 5 haftalıkla uyumlu bir kese gördü doktor. Düşük için ilaç başladı progestan zaten onu gebelik süresince kullanmam gerektiğini doktorum söylemişti. Doktorumlada cepten görüştüm. Yarın akşam muayenehanesine gideceğim. Tabi sabah iş var. Doktorumla rapor işini kunuşacağım oda rapor verme taraftarıydı işe gitmek istemiyorum bu halde. Buğün evde hep yattım. Şu an lekelenmelerimde yok. Size yazmak istedim.
Eda geçmiş olsun, rapor almak en iyisi bence de. Bizlerin hamileliğimiz böyle baştan sonra dinlenerek geçecek artık. Progestanı ilaç olarak mı başladın fitil olarak mı verdiler?
Dün farklı bişi mi yaptın acaba, fazla mı yordun kendini, ev işi falan?
nery bu seferkı agrılar normal hamılelıgın getırdıgı agrılardan farklı bunu farkettıgım ıcın soluyorum.. ıkı gundur o kadar kotuydu kı bel agrım bır taraftan dıger tarafa donerken resmen gozumden yas gelıyordu.. bugun agrım olsada daha ıyıyım..
hıdennısko nun EGE bebegı
dıbırcık ın BARIS bebegı
salıha06 nın BEYZA bebegı
ssaslan CINAR DEMIR bebegınden sonra
bayragı Kelebek arkadasımız teslım aldı.Bugun 35+6 da.Artık tehlıkeyı Kelebekde atlattı.Hadı bı hafta 10 gun daha dayanda bayrağı nery arkadasımıza teslım et sonra...
Kelebekcim Allah sabır versin sana da, bazen bende de ufak sancılar oluyor..Hemen aklıma sen geliyorsun..Ben seninkileri de hafif sancılar diye düşünmüştüm, ama sen canım çok acıyor diye anlatmışsın..Allah kolaylık versin canım..İnşallah doğumun çooook kolay olur da, yüzün güler.. Bu arada bebeğinin yatağını gördüm..Çoook çoook güzel olmuş, 41,5 kere maşallah..Ben daha uyku setini almadım..Seninkiler çok hoşuma gitti..Pembiş pembiş bebeğini içine yatırırsın inşallah..
İyi geceler herkese....
kelebek canım benim ne kadar zorlandığını yazılarından hissediyorum.allah kolaylık ve sabır versin güzelim.az kaldı sayılı gün cabuk gececektir.emin olki kızın doğuştan mücadeleci ve güçlü olacaktır.adı da güzelmiş.
eda doktor kontrolüne gittinmi nasıl gecti canım rapor alabildinmi.
az kaldı di mi artık
çok zorlanıyorum melek
sağdan sola dönemez hale geldim,çok sık idrara çıkıyorum,mide bulantılarım var
kusarken karnımı tutuyorum
ara ara olan sancılar çok kötü,yoruldum
doğurmak istiyorum resmen artık
bişi olmazsa haftaya cuma doktordayız bakalım
bu arada kızımın ismini yazıyım dedim adı kalbinur olucak
selam benimde 22. haftada açıklığım oldu ve dikiş atıldı 1 ay sonra suyum geldi ve doğum yaptım bebeğim 14 gün yaşadı ve kaybettik . ve bir dahaki hamileliğimde 3. ayda dikiş atılacak .. bende rahim ağzı yetmezliği var...
bence sendede kesinlikle rahim ağzı yetmezliği var yoksa bu kadar erken açılma olmaz .. bide aslında kafamı kurcaladı bu kadar erken açılma hiç duymamıştım ..3. ayda dr.lar ne diyor peki