- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.661
eda naz tebrik ederim seni hem hamiş olduğun hemde yiğenin doğduğu için aramıza da hoşgeldin tekrardan ilaç aldığın için endişelisin sanırım bu konuda uzman drlar var bildiğim kadarıyla
tiwikss özel msj alımın kapalı... atamıyorum..
nery de gelır yakınlarda cok sık gırmıyor zaten artı bıldıgım kadarıyla arada dısarı da cıkıyor nery. yıne bı yerlerdedır.. Kelebekten sonra sıra neryde dımı...
Salihas cok tsk.ler.ben ıyı sayılırım.. bugun bırazcık kalkayım en fazla 15 dk şu etrafı şöyle toparlayayım dedim pişman oldum biraz ağrım var şimdi yatıyorum..15 dk ayağa kalkmak bile çok tehlikeli benim için bunu iyi anladım ama dayanamıyorum napiim
heryeri .... götürüyor derler ya aynen öyle..
Canım ne yapalım ekleyeyim mı Cınar Demır bebegın bır fotosunu.Annesı bısey dermı acaba?
Tıwıks hayırdır dıyelım hayır olsun... Bende haftaya hazırlıcam hastane cantamızı.. Sorma ya dogurursam dıye banada dert oluyor.. Ablamlar gelecek yıkayacak haftaya camasırlarını bebegın..
canım bence ekleme kendisi eklesin ev temizlemeyi bırak çantayı hazırlayalım yavaş yavaş kimseden fayda yok bize zaten senin ablan var ne güzel bende kayınvalide gelmesin diye direniyorum çünkü gelsede faydası olmayacak eminim en iyisi kafam ağrımasın canım çok sıkılıyor zaten evim ve yatak odam küçük bırak bebeğe oda yapmayı yatak koyacak yer bile yok senağlama ne yapcam ben herşey içimde kalacak yaaaaaaabazende boşveriyorum varsın olmasın yanımda yine yatar küçüğümtiwikss özel msj alımın kapalı... atamıyorum..
nery de gelır yakınlarda cok sık gırmıyor zaten artı bıldıgım kadarıyla arada dısarı da cıkıyor nery. yıne bı yerlerdedır.. Kelebekten sonra sıra neryde dımı...
Salihas cok tsk.ler.ben ıyı sayılırım.. bugun bırazcık kalkayım en fazla 15 dk şu etrafı şöyle toparlayayım dedim pişman oldum biraz ağrım var şimdi yatıyorum..15 dk ayağa kalkmak bile çok tehlikeli benim için bunu iyi anladım ama dayanamıyorum napiim
heryeri .... götürüyor derler ya aynen öyle..
Canım ne yapalım ekleyeyim mı Cınar Demır bebegın bır fotosunu.Annesı bısey dermı acaba?
Tıwıks hayırdır dıyelım hayır olsun... Bende haftaya hazırlıcam hastane cantamızı.. Sorma ya dogurursam dıye banada dert oluyor.. Ablamlar gelecek yıkayacak haftaya camasırlarını bebegın..
Arkadaşlar merhaba..Beni merak edenler olmuş, allah razı olsun sizden..Yeni geldik doktor randevusundan..Bu hafta biraz hareketliydim, bebeğin çamaşırlarını yıkayıp ütüledim..Sonra ben de pişman oldum, iğne batması şeklinde ağrılarım oldu çünkü..Doktor serklajlı hamilelerde bu batma hissi normal dedi..Serviks boyum hala kısalmamış..Galiba hareket etmemekle bir alakası yok kısalmaların..Bebeğim 2300 gram olmuş..Sanki 15 gündür kilo alımı yavaşlamış gibi..300 gram almış..Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama ben panikledim işte..Kilo önemli değil de, gelişme geriliği falan olur diye çok korkuyorum..Nst'ye bağlandım..Değerler genelde 20'nin altındaydı...Dokot hiçbir sıkıntı yok dedi..Allahıma şükürler olsun..İçim biraz rahatladı şimdi..İnşallah diğer randevuya 2.500 gramı geçer..Aslında kilo çok da önemli değil, sağlıklı olsun da gerisi boş..35. haftamıza girdik çok şükür..Galiba 37-38'i görücez..Şimdilik sıkıntı olmadığından, içimden öyle geliyor..
Melekcim sen de kendine dikkat et...Ben de senin gibiyim, içimden sürekli evi toplamak geliyor..Hele doğum yaklaştığından, yerimde durmak için kendimi zor tutuyorum..Ama az kaldı, eksikler sonra da tamamlanır..Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin de..
Eda naz arkadaşım umarım hamileliklerin en kolayını geçirir, bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın..
Edamecrin arkadaşım, umarın sen de sabreder, sabrının mükafatını da en güzel şekilde alırsın..Birkaç ay daha bekleyip, iyiki de beklemişim dersin inşallah..
Ssaslan arkadaşımızın bebeğinin resimlerini gördüm..41,5 kere maşallah..Ne tatlı oğlancık o öyle..Bahtı da,i şansı da güzel olsun, ömrü uzun olsun inşallah..
Twiks arkadaşım sen de zor dönemi atlattın artık..Bence doktorun da önerdiyle, yavaş yavaş gezmelere başlayabilirsin..Hem sana da moral olur..Önemli olan ayarını bilmek, ki senin o dengeyi kuracağına kendini çok yormayacağına eminim..Allahım bebeğine sağlık versin, bebişin zamanında kucağına gelsin inşallah..
Edanaz ınsanın yegenının olması cok guzel ben de 2.5 hafta once aynı duyguyu yasadım henuz goremesemde.senağlama
Allah analı babalı sağlıklı mutlu bir şekilde büyütsün. Umarım sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın..
Dibircik Barışın iyi olmasına çok sevindim. Zamanla farkı kapatıyor anladığım kadarıyla umarım en kısa zamanda yaşıtları yakalar geçer bile... Bende hep araştırıyorum zamanla geçiyorlarmış..:Saruboceq:
Hele şükür kelebek. Dün hastanede mi kaldınız yani. Ne güzel bak maşallah bebişinetehlikeyi atlattınız. Yinede bir 10 gün daha sabretsen 38 hafta cok ıyı olacak.. Bende senin yerinde olsam normal dogum yapardım kaydirigubbakcemile5
O kadar agrı sancıya ragmen nasıl nst ye sokmadılar. Sen şimdi Kartal Devlet Hastanesinde mi doğum yapacaksın. Doktorunun adı neydi?
mrb kızlar kelebek haberlerine cok sevindim.mucize bebek:ecrin_bebek: sağlıkla gelecek inşallahgercekten bu senin başarın ve sabrınla olmuş bir sey seni tebrik ediyorum.
tiwiks rüyanı hayra yor güzelim.masallah iyisin ve bebişinide alıcaksın sağlıkla kucağına inşallahkaydirigubbakcemile2
melek ssaslanın cınarı nasıl tatlıdır dimi.küvezde kalmamış dimi ne güzel.sen nasılsın bebiş nasıl.
melek81 Allahın sanada hayırlı doğumlar nasip etsin. Yengemle görüştüm düm amaliyata girervken benim için dua etmiş kızım olsun diye (çünkü kaybettiğim yavrum kızdı). Ona diyemedim hamile olduğumu kimseye söyleyemiyorum sizinle konuşmak çok iyi geliyor. Pazartesi doktorum da güzel şeyler söylerse deymeyin keyfime.
Kelebek bir aksilik olmazsa normal doğumdan şaşma. Allah kolaylığını verecektir. Zaten kendi kendine açılıyor bir ufaklığın baş göstermesi kalmış:)) İyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz...
kelebek arkadaşım 10 gün nedirki artık koş evde bağır sevinç çığlıkları at delikafaduldendurmadan sen koca bir öpücüğü ve tebriği takdiri hakettin gel seni bir öpeyimŞenizhaftaya çık eşinle başarı yemeğine sırayı kimse bozmadı şimdilik iyi gidiyor nery yok oldu haber de vermedi
kızlar bugun eve geç geldik
ağrılarım ve sancım çoktu
haberlerine çok sevindim.inşallah sende sıkıntılarının mükafatını alacaksın.
nery netten bakıldığında bebeğinin kilosu haftasıyla uyumlu gerçekten. Arrtı önemli olan sağlıklı olması..Şurda 2 hafta daha sabretsen süpper olacak... Darısı başımıza
tiwiks ablamlarda çok uzak bana ne yapacam bilmiyorum artı kızkardeşim loğusa onun yanında duruyorlar haftasonu zateen çalışıyorlarda senağlama bakalım 1 gün ayıracaklar bana inşallah..
Ya sormayın dünden beri batmalar ve felaket bir bel ağrım var. Yine üşüme terleme başağrsı derken geceyi zor geçirdim. Hala belim kopuyor.. Kalkmıcam bı daha yatakdan senağlama
ssaslanın uykusuz geceleri başlamıştır.. delikafadulden
arkadaşlar internetteki yazılarınızı fazla takip edemiyorum.malüm beyzamın uykuları azalmaya başladı.ailemde evine döndü,yanlızım .çok müthiş bir duyguymuş.tam bir aile olduğumuzu anladık.allah hepinize nasip etsin.güzel haberlerinizi okuyorum. mutlu oluyorum.bu arada evde her işini kendin yapmak gibisi yokmuş.baya hamlamışım ,hiç oturamıyorum.gece uykularım bitti. yinede yatmak bana göre değil.halimden memnunum .hepinizin kurtulması dileğiyle.