-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.641
Kızlar dün yaptırdığım kan sonucuna göre hamileğim 4 haftalık. Doktorumdan pazartesi akşamı için randevü aldım. Ama biliyorsunuz ben yanlışlıkla hamile kaldım bu ay depresyon ilacı ve kas gevşetici kullanıyordum. Adet günüm gelince adet olmadığım için ilaçları içmeyi bıraktım. Bu süre içinde kullandığım ilaçlar bebeğe zarer vermişmidir. Daha doktora gitmeme 3 gün var meraktayım. Rabbimin haberim olmada bana emanet ettiği yavrumu bende ona emanet ediyorum. Kızlar böyle bir durum yaşayan varmı bana bişeyler yazın lütfen(
Kızlar dün yaptırdığım kan sonucuna göre hamileğim 4 haftalık. Doktorumdan pazartesi akşamı için randevü aldım. Ama biliyorsunuz ben yanlışlıkla hamile kaldım bu ay depresyon ilacı ve kas gevşetici kullanıyordum. Adet günüm gelince adet olmadığım için ilaçları içmeyi bıraktım. Bu süre içinde kullandığım ilaçlar bebeğe zarer vermişmidir. Daha doktora gitmeme 3 gün var meraktayım. Rabbimin haberim olmada bana emanet ettiği yavrumu bende ona emanet ediyorum. Kızlar böyle bir durum yaşayan varmı bana bişeyler yazın lütfen(
Edacım, seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan bir yandan kaybettiği bebeğine üzülüyor, kıyamıyor hiç, bir yandan da yeniden denemek ve bi bebek sahibi olmak için sabırsızlanıyor.kelebek 15.30 dan sonra tekrar bakıcam
inşallah herşey yolundadır
sabırsızlıkla bekliyorum
ssaslan ne mutlu sana arkadaşım
allah bana o günleri gösterir inşallah
çok sabırsızlanıyorum
ev bize çok boş ve sessiz geliyo
eşimde bende hiç evimize girmeyen bebeklerin eksikliğini issediyoruz
belli bi yaştan sonra insan istiyomuş
hele bide bu duyguyu ucundan kıyısından yaşayınca
bu sabırsızlıkla bu süreyi nasıl bekliycem
hamilelik döneminde nasıl sabretçem bilmem
Edacım, seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan bir yandan kaybettiği bebeğine üzülüyor, kıyamıyor hiç, bir yandan da yeniden denemek ve bi bebek sahibi olmak için sabırsızlanıyor.
Benim için de öyle zor geçti ki günler, 1 gün 1 ay gibiydi. Her gün takvime bakıp gün sayıyordum.
Ama arkadaşım zaman bu şekilde geçmiyor ve kendi kendimize zarar veriyoruz sadece.
Sana nacizane tavsiyem, kendini meşgul edecek bir şeyler bul. Ve kendini o düşünceden uzaklaştırmaya çalış.
Mesela ben kutu kutu puzzle aldım. Hatta bitirip çerçeveletip duvara astım bitanesini. Gerçi ona baktıkça hep kaybettiğim kuzumu hatırlıyorum ama bana bi hatıra oldu ondan kalan(
Ayrıca bi de örgüye başladım, kendime hırka ördüm, atkı ördüm, şimdi de battaniyeye başladım. Yok modeli nasıl olsun, rengi nasıl olsun derken kafan dağılıp gidiyor resmen.
Ama en önemlisi bence bi 6 ay bekle arkadaşım. Zaten kafamızın normale dönmesi en az 3 ayı buluyor. Yani en azından benim öyle oldu. Tabi bu arada vücudun da kendini toparlar.
Eda_naz sen ne kadar ara vermiştin?AAAAA ne güzel yaa. Doktorun çok güzel demiş. Umarım benimkide öyle der sağol canım mesajın beni çok mutlu etti. Bebekte bir sorun oluşmuşsa kendiliğinden düşecektir. Yoksa da yeşermeye devam edecek. Her iki şıkta çok güzel bence. Umarım benim bebiş sağlam çıkar. Gerçi daha ultrasona girmedim yok kese yok bebek yok kalbi atıyormu.. Allahıma sığınıyorum. Teşekkürler...
eee bır bılgısı olan yokmu
saol tıwıkscıgım hem yoklama hem ssaslanın haberı ıcın.. Masallah ııyı olduguna sevındım bebegın ama kelebek de aklım kaldı muaynesı vardı ve ben cantamla gıdecem dıyınce aklım orda kaldı....
Eda_naz sen ne kadar ara vermiştin?
Yanlışlıkla hamile kaldım demişsin de, daha fazla mı beklemke istiyordun?
Kızlar ssaslan facebooka fotolarını eklemıs Cınar bebegın.. Cok tatlı gorunce goz yaslarımı tutamadım. Melek gıbı.. 2970 gr ve 47 cm dogmus... annesı ne guzel mukafatını aldı.. darısı bızım basımıza kızlar sabredelım..