- 19 Kasım 2007
- 799
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.721
sağol canım
seninde az kaldı.bu arada kızının ismi çok güzelmiş.kızımı emzirebiliyorum.fakat sanırım fazla sütüm yok.şu an ancak yetiyor.
senin rahim ağzında yoktu sanırım.şimdi sorun yaşıyormusun.daha önce suyunun geldiğini söylemiştin sanırım.sıkıntın devam ediyormu
rahim agzı yetmezlıgı var canım
rahimim 5,7 cm kadar açık benim
dikişim yok
mucize bir şekilde ilerliyoruz
Kelebek kızının ısmı guzelmıs.. Ilk defa duydum.. Adıyla yasasın canım
Bu arada nerede yatagın hazırlıkları ben goremedım.. Bende albumume eklemıstım bı kac sey baska da hıcbıseyım yok. Hazırlıklara ben baslamamıstım 30 lu haftaları goreyım dıyordum artık bu hafta netten alacam bı kac sey.Alamadıklarımı da hala bır umut 36 haftayı gorup ayaga kalkarsam 1 gunde hallederım dıyorum..Yanı ne hastane cantamız ne pıjamamız hıc bısey yok .. Acıllerı bu hafta halledecem artık.
Bu arada o şikayetlerini okudukca benımde sabrım azalıyor sankı kendım yasıyormusum gıbı..Neysekı Cuma gunu belırlersınız dogum tarıhını artık.. gercı normal dogum bakarsın acılman artar..
Tıwıks sabır dıyorum baska bısey demıyorum.. Dogunca ben bakarım bebegınıze dıyordu bakalım o zaman ne olacak? Valla bakmak zorunda bende calısmak zorundayım ev kredım var sonucta.. of offf ucretsız ızın gıbı bır luksum bıle yok
anladım canım hayırlısı olsn o zaman iyi bir uzman Ankara da kolay bulursun benimde bir ayağım ankarada inşallah tanışmak nasip olur
OZBAKAY umarım hamılelıgını sorunsuz bır sekılde tamamlar bebegını kucagına alırrsın.. Benım servıks boyum hıc kalmadı ve dıkısım de yok ama 1.5 aydır yatıyorum. Ve en az 1 ayda yatmam lazım. Serklajı olupda normal hayatına devam edenlerde var.
nery doktorunun ıcıne sınmesı cok onemlı..
kelebekım cok guzel yatagı bayıldım..kız olunca boyle suslu oluyor ıste..
tıwıks ben dogru durust bısey almadım zaten cogu hedıye... pek de bıseyı yok. Umarım bu haftasonuna bıraz toparlarız..netten ıvır zıvır bıberon kuvet gıbı seylerın sıparısıını verecem. Bakım uurunlerını de nıvea mı alsam
mrb arkadaşlar epeydir yazmamıştım,öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum o güzel günleri umarım hepimiz görürüz,benimde dikişim atılalı altı gün oldu şu an 14 haftalık oldum,iki gün kanamam oldu allahtan durdu,ama şimdide akıntım var acaba normal bi akıntımıdır bazende kaşıntı oluyo gerçi kaşıntım hep vardıda offf bilmiyorum ama çok korkuyorum umarım sonuna kadar götürebilirim bide belim üç gün çok ağırdı,dikiş atılan arkadaşlar sizin bel ağrınız oldumu
bak canımcım burada hazırladıgım bırkac sey
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-ve-cicileri/234478-kizimin-cicileri.html
ismini sevmene sevındım ayrıca
bu arada bende yalnızım yanımda kımsecıkler yok sıkma canını..az kaldı sabredelım tatlım
mrb arkadaşlar epeydir yazmamıştım,öncelikle doğum yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum o güzel günleri umarım hepimiz görürüz,benimde dikişim atılalı altı gün oldu şu an 14 haftalık oldum,iki gün kanamam oldu allahtan durdu,ama şimdide akıntım var acaba normal bi akıntımıdır bazende kaşıntı oluyo gerçi kaşıntım hep vardıda offf bilmiyorum ama çok korkuyorum umarım sonuna kadar götürebilirim bide belim üç gün çok ağırdı,dikiş atılan arkadaşlar sizin bel ağrınız oldumu
kelebekçim hayranım< sana süpersin
kızının cicileride pek güzelmiş
salihacım darısı başımıza diyorum tabii
edanazcım rapor vermesse tıp fakültesindenbir profa git verirler
bu arada senin doktorun kim arkadaşım özelden sordum ceaplamadın yaaaa
bende bursalıyım bursadan ii biri lazım bana
yeniler hoşgeldiniz
sıradaki hamilelere de öpücükler
twiks sana ben kızayorum ammaaaa
arkadaşım dert unlar beee
salllaaa gitsin
keşke senin yerinde olsam diyorum yine
bu gün okula gittim
ilk defa gidiyorum bu okula tayinim çıktıktan sonra 1 gün gidebilmiştim
berbaaa t bi okul
tuvaleti kullanamadım bu kadar yani
ki öğretmenler tuvaletiydi
çocukların kini düşünemiyorum
bugün zordu
hamile olduğumu bilenlere tektek anlatmak yordu beni
tanımadığın insanlarla zor
bunu da atlatçam mereklarını bi gidereyim
inşallah son ağlamalarımdır artık
çok yoruldum kızlar
öööööfffff
öptüm hepinizi
SALİHACIM GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİMhihoyyytKOKLA KIZINI BENİM İÇİN...GERÇEKTEN YALNIZ OLMAK ÇOK GÜZEL MUHTAÇ OLMAMAK VE YORULMAK...KENDİ İŞİNİ KENDİN YAPMAK...BENİMDE İLK İŞİM SÜRGÜYÜ ATMAK OLDU NEFRET ETMİŞTİM ARTIK ...NEYSE MUTLU SON OLDU...ÇOK GÜZEL BİR DUYGU ANNELİK DARISI BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA OLSUN.a.s.
Canım merhaba..Bende de dikişten sonra akıntıda artış oldu..Hatta o kadar fazlaydı ki, sabah yataktan kalktığımda şarıl şarıl bişeyler aktığını hissediyordum..Amniyon sıvısı diye ödüm kopuyordu..Ama serklajdan sonra normalmiş..Kaşıntı da oldu, bence dikiş yerinin iyileşmesi ile alakalı..Operasyondan sonra antibiyotik kullandıysani mikrobik birşey değildir..Ama doktoruna sor, için daha da rahatlar bence..Hamileliğinin kolay geçmesini dilerim canım, son haftalara geldiğini burdan okuruz inşallah..
:1hug:merhaba canım öncelille geçmiş olsun.. inşallah sende dikişinin faydasını görürsün ve sorunsuz rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin.:CüvCüv:.sanada burdaki hamişlerimiz gibi sağlıklıca bebeğini kucanına almanı canı gönülden diliyorum arkadaşım..a.s. herşey gönlünce olsun..kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim canımkelebekçim hayranım< sana süpersin
kızının cicileride pek güzelmiş
salihacım darısı başımıza diyorum tabii
edanazcım rapor vermesse tıp fakültesindenbir profa git verirler
bu arada senin doktorun kim arkadaşım özelden sordum ceaplamadın yaaaa
bende bursalıyım bursadan ii biri lazım bana
yeniler hoşgeldiniz
sıradaki hamilelere de öpücükler
twiks sana ben kızayorum ammaaaa
arkadaşım dert unlar beee
salllaaa gitsin
keşke senin yerinde olsam diyorum yine