Arkadaşlar merhaba..Beni merak edenler olmuş, allah razı olsun sizden..Yeni geldik doktor randevusundan..Bu hafta biraz hareketliydim, bebeğin çamaşırlarını yıkayıp ütüledim..Sonra ben de pişman oldum, iğne batması şeklinde ağrılarım oldu çünkü..Doktor serklajlı hamilelerde bu batma hissi normal dedi..Serviks boyum hala kısalmamış..Galiba hareket etmemekle bir alakası yok kısalmaların..Bebeğim 2300 gram olmuş..Sanki 15 gündür kilo alımı yavaşlamış gibi..300 gram almış..Doktor haftasıyla uyumlu dedi ama ben panikledim işte..Kilo önemli değil de, gelişme geriliği falan olur diye çok korkuyorum..Nst'ye bağlandım..Değerler genelde 20'nin altındaydı...Dokot hiçbir sıkıntı yok dedi..Allahıma şükürler olsun..İçim biraz rahatladı şimdi..İnşallah diğer randevuya 2.500 gramı geçer..Aslında kilo çok da önemli değil, sağlıklı olsun da gerisi boş..35. haftamıza girdik çok şükür..Galiba 37-38'i görücez..Şimdilik sıkıntı olmadığından, içimden öyle geliyor..
Melekcim sen de kendine dikkat et...Ben de senin gibiyim, içimden sürekli evi toplamak geliyor..Hele doğum yaklaştığından, yerimde durmak için kendimi zor tutuyorum..Ama az kaldı, eksikler sonra da tamamlanır..Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin de..
Eda naz arkadaşım umarım hamileliklerin en kolayını geçirir, bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın..
Edamecrin arkadaşım, umarın sen de sabreder, sabrının mükafatını da en güzel şekilde alırsın..Birkaç ay daha bekleyip, iyiki de beklemişim dersin inşallah..
Ssaslan arkadaşımızın bebeğinin resimlerini gördüm..41,5 kere maşallah..Ne tatlı oğlancık o öyle..Bahtı da,i şansı da güzel olsun, ömrü uzun olsun inşallah..
Twiks arkadaşım sen de zor dönemi atlattın artık..Bence doktorun da önerdiyle, yavaş yavaş gezmelere başlayabilirsin..Hem sana da moral olur..Önemli olan ayarını bilmek, ki senin o dengeyi kuracağına kendini çok yormayacağına eminim..Allahım bebeğine sağlık versin, bebişin zamanında kucağına gelsin inşallah..