- 19 Kasım 2007
- 799
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.521
ben de geldim yoklamaya artık eskisi gibi değilim vajende hafif sızlamalarım var yani şikayetlerim başladı ooo şu günler bir geçse kendimi dinlemekten yoruldum herkese iyi haftasonları
ben de geldim yoklamaya artık eskisi gibi değilim vajende hafif sızlamalarım var yani şikayetlerim başladı ooo şu günler bir geçse kendimi dinlemekten yoruldum herkese iyi haftasonları
tiwikscim oh dedik sonunda :)
içimiz rahatladı
bu arada ben de drdan geldim
çok heyecanlıyız
bebişim 2670 gr (35+2) olmuş
dr artık beklemeye gerek yok dedi
salı- çarşamba alalım
ablam yanımızdaydı bari 9 ocakta cuma günü olsun da 09.01.09 olsun doğum tarihi dedi
tamam cuma günü mübarek günde dedi dr
şaka gibi
saat 1de
sonra nstye bağladı sancılar çıktı ama braxton hicks bunlar dedi
bir tane 55lik bir tane 28lik bir tane 35lik 30dak. içinde
hatta bir tane bağlanmadan önce kasıldım dr bacaklarımın hareket kabiliyetini kontrol edip egzersizlerini yapıyor musun diye sorduğunda işte dedim hareketlerden sonra böyle kasılıyorum diye bir elledi baktı
ooo dedi maşallah bayağı sertleşiyo :)) ama çabuk gevşemeye başlıyor bu iyi dedi
günü verince e yavaş yavaş ev içinde kalkabilirsin dedi ama hemen oturacaksın gezmeyeceksin dedi
eşim atladı kalkınca kanama veya su gelişi olur mu diye
olabilir deyince o zaman biz kalkmayalım dedi
:)
p.tesi fethiyeye gidip çarşamba dönmek zorunda da - o yokken zaten ben kalkmaya cesaret edemem
perşembe güzel bir banyo için ve tartılmak amacıyla kalkıp geri yatacağım
cuma sabah 6 gibi güzel kahvaltını yap sonra birşey yemeden gel dedi
her ihtimale karşı p.tesi günü celestone da yapılacak
ihtiyacınız yok ama aklımızda soru işareti kalmasın dedi
saliha bebiş açısından herşey yolunda suyu, kan akışı, gelişimi
fakat serviks 2 hatfadan beri gözlenemiyor ve bebiş dikişler sayesinde duruyor
bu benim ilk bebeğim
daha önce 9. haftada kalbi durduğu için bir bebeğimi kaybetmiştim
kasılmalarım oldukça dikişlerimi zorluyor ve dr da rahim ağzına dikişlerin zarar vermesini istemiyor
zaten doğumun olacağı gün bebiş 36+2 olacak yani 37. haftanın içinde olacak
premature sınırını dahi geçiyor ve yaklaşık 3kga ulaşmış olacak kısmetse
canım benim bebişin kilo gelişimi
23+5 587 gr --- 27+ 5 1110 gr --------31+1 1608gr--------33+2 2119 g---------35+2 2670 g
şeklinde senin önceki kontrollerle karşılaştırırsan belki hangi haftada ne kadar olabileceği konusunda fikir edinebilirsin
gerçi herkesin çok farklı olabiliyor ama yakınsa en azından fikir verir
bu arada idrar hissi 30 lu haftalarda azalıyor kızlar
sonlara yaklaştıkça çoğalıyor derlerdi
şimdi kasılmalar oldukça bebiişin başını dikişlerin orayı iterken hissediyorum ardından bir hareket ediyor sürgüyü yetiştirebilene aşkolsun
devamlı kaçak hali yani :)
kelebek bahsettiğin kartal araştırma hastanesi mi? Zeynep Kamil doğum üzerine olduğu için başka yer araştırmadım zaten Allahım devletin eline düşürmesin diyorum ama yine de araştırmak durumundayım. Sen kontrollere oraya mı gidiyorsun? Doktorun kim?
Benimde rahimde dikiş yok ama idrarımı tutmak bana ölüm geliyor kasılma başladığı an idrarımı zaten tutamıyorum bebeğin başıda tamamen doğum kanalına girmiş zaten idrar kesem azcık dolduğu gibi kasılmayı o bile tetikliyor anında kasılıyorum.
canım ben 37+5 oldum artık önümüzdeki cuma sezeryana alacak yani 38+3 de ama tabi bu günlere gelene kadar kötü günler geçirdim 25 gün hastanede yattım erken doğum tehlikesine karşı falan filan darısı tüm arkadaşların başına inşallah hepsi bu günleri görsün dilerim.
canım benim bebişin kilo gelişimi
23+5 587 gr --- 27+ 5 1110 gr --------31+1 1608gr--------33+2 2119 g---------35+2 2670 g
şeklinde senin önceki kontrollerle karşılaştırırsan belki hangi haftada ne kadar olabileceği konusunda fikir edinebilirsin
gerçi herkesin çok farklı olabiliyor ama yakınsa en azından fikir verir
bu arada idrar hissi 30 lu haftalarda azalıyor kızlar
sonlara yaklaştıkça çoğalıyor derlerdi
şimdi kasılmalar oldukça bebiişin başını dikişlerin orayı iterken hissediyorum ardından bir hareket ediyor sürgüyü yetiştirebilene aşkolsun
devamlı kaçak hali yani :)
oo melekcim maşallah yavruşuna :)
güzel besleniyor
hiç korkma canım sen
diğer konu başlıklarından birinde okumuştum 2500 kgın üzerini premature grubuna sokmuyorlardı bile zaten haftada 200-250 gr civarı alıyorlar artık
yeni kontrolünde 2kgı görürsünüz bence
simlamutlu hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
geri saymak çok tatlı bir heyecan