- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.541
Melekcim yazdıgımı görmemişsin galiba ben yeniden yazayım dedim.
canım devlet hastanesine gitmiyorum ben,dr.um özel özkan hastanesinin dru,ama doğum için özel kartal umut hastanesine gelebılecegınıde soyledı.Ben her ay muaynanesine gidiyorum adı Medet Yılmaz ücreti 50 ytl,Tavsiye ederim sanada canım,ama her ne olursa olsun zeynep kamılden uzak dur,orda arkadas edındıgım kız benden sonra dogum yapmıs,doğumlara uzmanlar değil asistanlar giriyor zaten,plesantayı ıcerde unutmuslar,sezeryana almıslar aksamına plesanta ıcın,ayrıca 16 dikişi var nasıl kestıyse,yok yok uzulmenı ıstemem orayı unut sen
sorma canım yaa
dakikalar saat oldu sanki :)
Kızlar doktora muayneye gıttım bugun... bebegımız ıyı 2005 gr olmus...cok sukur masallah deyın..2500 gorunce rahatlıcam tabııkı..Ignelere ılaclara devam
Bu arada rahım agzında acılma varmı dıye bakarken canım cok yandı ya.. sızce boyle bakmasının bır sakıncası varmıdır?
Bu arada hasta oluyorum galıba cok usuyorum senağlama
Kızlar doktora muayneye gıttım bugun... bebegımız ıyı 2005 gr olmus...cok sukur masallah deyın..2500 gorunce rahatlıcam tabııkı..Ignelere ılaclara devam
Bu arada rahım agzında acılma varmı dıye bakarken canım cok yandı ya.. sızce boyle bakmasının bır sakıncası varmıdır?
merhaba kızlar..biraz önce bebeğimin oda takımı geldi..nasıl heyecanlandım yaaa..gidip gidip bakmak geliyor içimden..
Melekcim maşallah bebişine..daha tombiş hallerini de görücez inşallah..bu arada iğne olarak proluton mu kullanıyorsun..ben doktoruma sordum bi faydası varsa kullanayım diye, gerek yok dedi..faydası nedir acaba..cevaplarsan sevinirim..
canım maşallah bebeğine bencede hemen c vitaminine yüklen rahim ağzına bana da bakmışlardı benimde acıdı ama zararlı değil bence birde elle yapılan var işte o zararlı zaten kolay kola yapmaz dr genelde çatı kontrolü için yapılr aklına olsun
Merhaba kızlar..Biraz önce bebeğimin oda takımı geldi..Nasıl heyecanlandım yaaa..Gidip gidip bakmak geliyor içimden..
Melekcim maşallah bebişine..Daha tombiş hallerini de görücez inşallah..Bu arada iğne olarak proluton mu kullanıyorsun..Ben doktoruma sordum bi faydası varsa kullanayım diye, gerek yok dedi..Faydası nedir acaba..Cevaplarsan sevinirim..