Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım cok tesekkur ederım zaten dogumu degıl de kuvez ıcın dusunmustum... Allah dusurmesın dıyelım ne dıyelım. Insallah kuvezlık bır durumumuz olmaz..:Saruboceq:

Melekciğim bende rahim boyu kısalmamışdı ama 21. haftamdan beri çok şiddetli kasılmalarım vardı adalat nidilat prepar hastanede yatarak bu günlere geldim.Şükür allahıma hiç bir zaman bu günlere gelebileceğimi düşünmemişdim darısı başınıza olsun inşallah.Ssaslan evet canım gerçekden artık heyecan dorukda hele senin için iyice fazladır çünkü sen hep yattın ve nerelerden döndün ne badireler atlattın şükür allahıma bu günleride gördük işde.

bende geldim iyiyim sizler nasılsınız ssaslan şafak sayıyorsun 4 gün geçmez şimdi

doğumu yaklaşan arkadaşlara sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah deyip
darısı başımıza demeyi unutmuyorum
tuğbacım benim doktorum maya klinikte hüseyin mutlu
istanbulda
ben bursadan gidiyorum ona çünkü bursaya" taşındım
içtenlikle tavsiye ederim

Kızlar doktora muayneye gıttım bugun... bebegımız ıyı 2005 gr olmus...cok sukur masallah deyın..2500 gorunce rahatlıcam tabııkı..Ignelere ılaclara devam
Bu arada rahım agzında acılma varmı dıye bakarken canım cok yandı ya.. sızce boyle bakmasının bır sakıncası varmıdır?

Bu arada hasta oluyorum galıba cok usuyorum
senağlama

OOOOO ne güzel haberler bunlar maşallah 41 kere maşallah:
İnşallah 2500-3500 leri görürsün bebişini
Melekcim kendine dikkat et meyveye yüklen bence
bol portakal mandalina :)

melekçim canım demiştim 2kga ulaşmıştır diye
maşallah bebişine
evet muayene benim de canımı acıtmıştı ama en nihayetinde 1-2 dakikalık bir acı
kimse gözünde büyütmesin

teşekkür ederim ececim kısmetse alıcağım kucağıma cuma günü

canım maşallah bebeğine bencede hemen c vitaminine yüklen rahim ağzına bana da bakmışlardı benimde acıdı ama zararlı değil bence birde elle yapılan var işte o zararlı zaten kolay kola yapmaz dr genelde çatı kontrolü için yapılr aklına olsun

Merhaba kızlar..Biraz önce bebeğimin oda takımı geldi..Nasıl heyecanlandım yaaa..Gidip gidip bakmak geliyor içimden..

Melekcim maşallah bebişine..Daha tombiş hallerini de görücez inşallah..Bu arada iğne olarak proluton mu kullanıyorsun..Ben doktoruma sordum bi faydası varsa kullanayım diye, gerek yok dedi..Faydası nedir acaba..Cevaplarsan sevinirim..

canım hayırlı olsun bebişinin odası güle güle sağlıcakla yatsın içinde

benımde parmakla kontrol ettı galıba goremedım elıne jel surdu.. sıkma kendını dedı.. hayır zaten servıks boyu kalmamıs bırde rahım acılırsa yandım yanı..

evet proluton canım.. annede bazı hormonlar eksık olabılıyormus o hormonları tamamlıyormuss..ben bı de hala celestone kullanıyorum

ssaslan gorduk valla 2 kıloyu ben 1900 beklıyordum sevındım ama eve geldım cok kotu hasta oldum.. ılacların agırlıgını kaldıramıyorum artık herhalde ..bugun kombı son derecede olmasına ragmen cok usudum cok terledım belım karnım kopuyor resmen butun kemıklerım sızlıyor

ssaslan canım az kaldı. doğumdan sonra inşallah sorun olmassa hemen ayrılıyormusunuz izmirden.ben izmir aşığıyım sende eminimki daha cok seversin artık izmiri sana bir mucize hediye ediyor.:lepi:

melek maşallah bebişineinşallah 3-3,5 kgleride göreceksinhihoyyyt.eminim doktorun bi bildiği vardır dediğin kontrolü yaparken.

nery ne güzel çocuk odasını almışsınızinşallah sağlıkla bebişine bol ninniler söylersin orada:ecrin_bebek:

melekcim senin adına çok sevindim:dance:maşallah bebişin bayağı büyümüş canım inşallah bundan sonra iyice toparlar kendini
sende kendine dikkat et canım hasta olma bol bol c vitamini al ve üşütmeden istirahat et inşallah sende vaktinde doğumunu yapacaksın canım buna yürekten inanıyorum.. :Saruboceq:Rabbim yavrunu sana sağlıklıca kavuştursun canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…