- 17 Eylül 2008
- 1.233
- 16
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.561
sorma canım yaa
dakikalar saat oldu sanki :)
adaşım bütün mesajlarını yeniden okudum yine çok üzüldüm.benim 20 haftalık 1 kaybım var.bana da rahim ağzı yetmezliği dendi. ama sonraki doktorlar olmayabilirde dedi.çünkü ben inanılmaz sancıyla doğum yaptım .sancılar kendiliğinden oldu.rahim ağzı yetmezliğinde sancı olmazmış.doğuruveriyor muşssun.senin tanın nasıl kondu.hamile değilken muayne oldun mu. sonuçlar ne çıktı. rahim ağzı boyu ne kadardı.
melek doktorunla görüştün mü?kızlar dün ateşim 39 derece oldu. çok kötüydüm kayınvalide geldi sirkeli su falan biraz düşürdü. Bir üşüme bir terleme derken sabahı zor ettim. şimdi biraz daha iyiyim ama hala bel ve baş ağrım ar. Kemiklerim sızlıyor resmen. Dudaklarım ateşten çatladı. Ateşim bebeği etkilemişmidir acaba? Vucüdum o kadar sıcaktı ki sirkeli sulu havluyu ağlaya ağlaya karnıma koydular
Kızlar dün ateşim 39 derece oldu. Çok kötüydüm kayınvalide geldi sirkeli su falan biraz düşürdü. Bir üşüme bir terleme derken sabahı zor ettim. Şimdi biraz daha iyiyim ama hala bel ve baş ağrım ar. Kemiklerim sızlıyor resmen. Dudaklarım ateşten çatladı. Ateşim bebeği etkilemişmidir acaba? Vucüdum o kadar sıcaktı ki sirkeli sulu havluyu ağlaya ağlaya karnıma koydular
Kızlar dün ateşim 39 derece oldu. Çok kötüydüm kayınvalide geldi sirkeli su falan biraz düşürdü. Bir üşüme bir terleme derken sabahı zor ettim. Şimdi biraz daha iyiyim ama hala bel ve baş ağrım ar. Kemiklerim sızlıyor resmen. Dudaklarım ateşten çatladı. Ateşim bebeği etkilemişmidir acaba? Vucüdum o kadar sıcaktı ki sirkeli sulu havluyu ağlaya ağlaya karnıma koydular
merhaba benimde 20 haftalık bir kaybım var hastaneye inanılmaz bi sancıyla gittim kanamam falanda yoktu.benimde sorunum belli değil sen bi cevap bulabildin mi?ikimizde de olanlar aynı gibi
sağolun arkadaşlar
salihas canım eşimle ben üniversite ve yüksek lisans süresi boyunca izmirde okuduğumuzdan zaten izmir aşığıyız
her fırsatta izmire arkadaşların yanına kaçıyorduk
fakat 4 aydır izmirde olmamıza rağmen benim tek gördüğüm kaldığım evin odası ve hastane oldu insana fena dokunuyo :)
bu arada şu saatten itibaren 3 gün kaldı
doğumdan sonra drların vereceği kontrol tarihlerine göre dönüşümüz kesinleşecek
o yüzden şimdiden bişey söyleyemiyoruz
melekcim geçmiş olsun
parol iç arkadaşlarında dediği gibi hem ağrını azaltır hem atesini
bende dün gece 1 itibariyle baya bir sancılandım 50-55 dk arayla sürdü,sabah ezanına uyudum
cuma gününe randevu aldım,bakalım ne olacak
iştimayada katılmıs oldum :)
hoşgeldin canım artık sancılar normal herhalde korkmana da gerek yok 1-2 hafta daha dayan ne kaldı şurda sen ve bebeğin çok güçlü unutma artık doğum hayalleri kur güzel güzel rahatla kaydirigubbakcemile5
aslında ben dayanmaya dayanırımda rahımin acılması ne kadar oldu onu bılmıyorum
cunku acılan yerın acıdıgını sureklı hıssedıyorum,korkutan benı o,cumayı beklıyorum dort gözle
sen nasılsın ıyımısın