-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.421
bugün öğrendim kuzenimin kızı olmuş.aynı dönemde hamile kalmıştık.bir hafta olmuş doğalı ama annecim söyleyememiş bana.cok istiyorum aramayı mutluluğunu paylaşmayı mesaj cektim hemen arayamadım ama . göz yaşlarımı tutamassam onuda üzmeyeyim diye.ileride benim sağlıkla doğacak olan bebişim inşallah ona abla diyecek.insanın yasananlar aklına geliyor hemen .daha cok değil yazın hangimiz erken doğurursak ararız birbirimizi diyorduk........................
neyse kızlar sizinle paylasmak istedim.
bugün öğrendim kuzenimin kızı olmuş.aynı dönemde hamile kalmıştık.bir hafta olmuş doğalı ama annecim söyleyememiş bana.cok istiyorum aramayı mutluluğunu paylaşmayı mesaj cektim hemen arayamadım ama . göz yaşlarımı tutamassam onuda üzmeyeyim diye.ileride benim sağlıkla doğacak olan bebişim inşallah ona abla diyecek.insanın yasananlar aklına geliyor hemen .daha cok değil yazın hangimiz erken doğurursak ararız birbirimizi diyorduk........................
neyse kızlar sizinle paylasmak istedim.
Arkadaşlar benim çalıştığım yerde bir bayan var 13 haftalık hamile rahim ağzı yetmezliği vardı dikiş uygulandı 10 gün rapor sonrası işe başladı okutman ders anlatıyor yani dr bişey olmaz demiş göreve göndermiş. Anlamadım kimisi yat diyor kimisi kalk diyor. Benim doktorumda hamile kalırsan heyetle yatıracağım seni diyor anlamadım gitti vallahii
Arkadaşlar benim çalıştığım yerde bir bayan var 13 haftalık hamile rahim ağzı yetmezliği vardı dikiş uygulandı 10 gün rapor sonrası işe başladı okutman ders anlatıyor yani dr bişey olmaz demiş göreve göndermiş. Anlamadım kimisi yat diyor kimisi kalk diyor. Benim doktorumda hamile kalırsan heyetle yatıracağım seni diyor anlamadım gitti vallahii
Dibircik nerelerdesin
Hiç göremiyorum seni ?
Barış bebek nasıl ?
doktordan doktora farklı yorumlar var.banada gittiğim doktorlardan biri yatarsın diğeri normal hayatına dvam edersin demişti.ama yinede tedbir amaclıda olsa yatar insan .buradaki arkadaşlarımızı okuyoruz neredeyse tamamı yatıyor.
yaren ve melek dilekleriniz içn teşekürler.melek bebiş nasıl.kontroller nasıl gidiyor.yaren transferinin tam olarak tarihi bellimi.hadi hayırlısı dualarımız seninle
kızlar tiwiks görünmüyor
kontrolü falan mı vardı ondan mı giremedi
haberi olan var mı?
teşekkürler salihas
Bebek iyi bebekde sorun yok erken gelmek istemesinin dışında. Büyüdükçe baskı artacak diye korkuyorum. Bende dikişde yok ya. O yüzden 36 haftayı gormek ıcın dua edıyorum..:Saruboceq: