Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bugün öğrendim kuzenimin kızı olmuş.aynı dönemde hamile kalmıştık.bir hafta olmuş doğalı ama annecim söyleyememiş bana.cok istiyorum aramayı mutluluğunu paylaşmayı mesaj cektim hemen arayamadım ama . göz yaşlarımı tutamassam onuda üzmeyeyim diye.ileride benim sağlıkla doğacak olan bebişim inşallah ona abla diyecek.insanın yasananlar aklına geliyor hemen .daha cok değil yazın hangimiz erken doğurursak ararız birbirimizi diyorduk........................
neyse kızlar sizinle paylasmak istedim.

tiwikscim bugün hiç girmemişsin canım.. iyisin inşallah.. bu arada acayip kar yağıyor istanbulda kızlar çatılar bembeyaz oldu bile bu gece yağarsa heryer bembeyaz olucak..:))))))))))

:çok üzgünüm:canım yaa hislerini çok iyi anlıyorum biraz daha sabretmeliyiz canım inşallah bizde yakın zamanda bebişlerimize kavuşucaz..:a015:insan böyle zamanlarda kolu kanadı kırık kalıyor sanki ama yinede kuzenini yanlız bırakma canım onunda mutluluğunu paylaşmaya çalış,çünkü insan iyi gündede kötü gündede birilerinin yanında olmasını arzuluyor..:1hug:emin ol ki gün gelicek oda seni yanlız bırakmıycaktır..Şenizçünkü mıtluluklar paylaştıkça artar tıpkı bizim burda yapmaya çalıştığımız gibi:asigim:.a.s..

canım cok zordur emınım.. Ama bunları dusunmeden gelecege umutla bakman lazım... Lutfen moralını yuksek tut. Acın cok tazeymıs ama zaman herseyı cozecektır umarım..

Arkadaşlar benim çalıştığım yerde bir bayan var 13 haftalık hamile rahim ağzı yetmezliği vardı dikiş uygulandı 10 gün rapor sonrası işe başladı okutman ders anlatıyor yani dr bişey olmaz demiş göreve göndermiş. Anlamadım kimisi yat diyor kimisi kalk diyor. Benim doktorumda hamile kalırsan heyetle yatıracağım seni diyor anlamadım gitti vallahii

Her ihtimale karşı yatsa keşke sonuçta dikiş var
Belki ileri ki aylarda yatırır doktor
Ama ben onun yerinde olsaydım inatla yatardım !
Doktorlarda farklı yorum yapıyor insan ne yapıcağını şaşırıyor maalesef!

doktordan doktora farklı yorumlar var.banada gittiğim doktorlardan biri yatarsın diğeri normal hayatına dvam edersin demişti.ama yinede tedbir amaclıda olsa yatar insan .buradaki arkadaşlarımızı okuyoruz neredeyse tamamı yatıyor.
yaren ve melek dilekleriniz içn teşekürler.melek bebiş nasıl.kontroller nasıl gidiyor.yaren transferinin tam olarak tarihi bellimi.hadi hayırlısı dualarımız seninle

teşekkürler salihas

Bebek iyi bebekde sorun yok erken gelmek istemesinin dışında. Büyüdükçe baskı artacak diye korkuyorum. Bende dikişde yok ya. O yüzden 36 haftayı gormek ıcın dua edıyorum..:Saruboceq:

kızlar tiwiks görünmüyor
kontrolü falan mı vardı ondan mı giremedi
haberi olan var mı?

Dibircik nerelerdesin
Hiç göremiyorum seni ?
Barış bebek nasıl ?

canım buralardayım ben barışda iii sadece gördüğün gibi gözü akıyor işte oda doğduğundan beri var ...1 yaşına kadar bekliycez düzelmese açıyorlarmış.inşallah gerek kalmaz.ben sizi hep takip ediyorum...sen nasılsın kendini topla ve gez keyfine bak moral depola.sonra inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına alcaksın.her şeyin başı moral bunu unutma!

dibircik Barıs bebegın ıyı olması bızı de sevındırıyor
Salıhadan da kız bebegımız oldu Beyza

tıwıks bugun gelmemıs evet.. Kızlar her gun gırıp ıyı oldugunuzu yazsanız ya. Kelebek tıwıks ssaslan..

ssaslan bu arada sıra sende 35.haftanı gordun hadı canım dayan bıras daha...

kaydirigubbakcemile2merhaba canım.. transferimin olup yada olmuyacağı ocak 15 gibi doktora gideceğim o zaman tam tarih belli olucak inşallah ocak sonu gibi olur diye ümit ediyorum canım..delikafadulden

evet melekçim 35i deviriyorum
bir de 2008i devirdik mi fazlasında gözüm yok valla
zaten dikişlere olan baskı iyice rahatsız edici olmaya başladı

hergün girip bişeyler yazmak en iyisi

kızlar tiwiks görünmüyor
kontrolü falan mı vardı ondan mı giremedi
haberi olan var mı?

:1no2:hayır canım kontrolü yoktu onbeş gün sonraydı..
:çok üzgünüm:bende merak ediyorum hergün birkez de olsa mutlaka giriyordu, on son pazar gecesi sohbet odasındaydı ondan sonra hiç girmemiş zaten.. inşallah birşeyi yoktur..:uhm:
bende çok merak etmeye başladım

:teselli:merak etme canım herşey yolunda gayet iyi gidiyorsun.. artık bebşiin büyüyor böyle hissetmen normal canım.. .
melek gerçekten tiwiks için endişileniyorum sence niye girmedi..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…