Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım buralardayım ben barışda iii sadece gördüğün gibi gözü akıyor işte oda doğduğundan beri var ...1 yaşına kadar bekliycez düzelmese açıyorlarmış.inşallah gerek kalmaz.ben sizi hep takip ediyorum...sen nasılsın kendini topla ve gez keyfine bak moral depola.sonra inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına alcaksın.her şeyin başı moral bunu unutma!

:hooray:dibircik seni çok takdir ediyorum arkadaşım hep burda başarınla bize umut oldun, hemde bizi hiç yalnız bırakmadın desteğin için çok sağol canım..:enbuyukkk:
:emir_bebek:bu arada barışcık ta kocaman olmuş maşallah..:nazar: inşallah gözüde en kısa zamanda iyileşir annesi.. kendine iyi bak canım ve bizi yanlız bırakmaa.s.

evet dibircik desteğin için teşekkürler

bu arada tiwiks için de iyi şeyler düşünelim iyi olsun inş.
belki hava koşullarından dolayı interneti yoktur

:hooray:dibircik seni çok takdir ediyorum arkadaşım hep burda başarınla bize umut oldun, hemde bizi hiç yalnız bırakmadın desteğin için çok sağol canım..:enbuyukkk:
:emir_bebek:bu arada barışcık ta kocaman olmuş maşallah..:nazar: inşallah gözüde en kısa zamanda iyileşir annesi.. kendine iyi bak canım ve bizi yanlız bırakmaa.s.

sağol canım bende burda sizin güzel hberlerinizi takip etmek istiyorum.geçenlerde eski yazdıklarımı okudum nerden nere ye dedim gözlerim doldu valla.üzerinden 7 ay geçmiş...zaman çabuk geçiyor ve herşeyin ilaçı...kaç senedir mutsuzluklar yaşadım aslında neşeli bir insandım ama yaşadıklarım gerçekten beni yıpratmya başladı.5 sene önce annemi kaybettim yeğenim oldu bize mutluluk saçtı...sonra 3 bebeğimi kaybettim isyanlardaydım artık hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım ve yine kaybetme korkusu yaşayarak bir hamilelik... hiç umudum yoktu.bu son demiştim ama benim BARIŞIM oldu:lepi inşallah sizlerin de olur ,olmayan herkesin ve benim çocukluk arkadaşım dostum var onunda olmadı inşallah onunda olursa mutluluğum katmerli olcak...doğuma gidecek arkadaşlara sesleniyorum sancı çekerken dua edin burdaki tüm arkadaşlar için çünkü doğumda dilek kapılarıaçık olurmuşşş..a.s.

dibircik Barıs bebegın ıyı olması bızı de sevındırıyor
Salıhadan da kız bebegımız oldu Beyza

tıwıks bugun gelmemıs evet.. Kızlar her gun gırıp ıyı oldugunuzu yazsanız ya. Kelebek tıwıks ssaslan..

ssaslan bu arada sıra sende 35.haftanı gordun hadı canım dayan bıras daha...

iyi olmaya calısıyorum ben kızlar
2-3 gundur burnum kanayıp duruyor
bır de bu kasık ve bel agrıları artıyormu ne benneyaptımki

canım buralardayım ben barışda iii sadece gördüğün gibi gözü akıyor işte oda doğduğundan beri var ...1 yaşına kadar bekliycez düzelmese açıyorlarmış.inşallah gerek kalmaz.ben sizi hep takip ediyorum...sen nasılsın kendini topla ve gez keyfine bak moral depola.sonra inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına alcaksın.her şeyin başı moral bunu unutma!

İnşallah arkadaşım teşekkür ederim
Umarım herşey yoluna girer
Bu arada hepinizin yeni yılını kutluyorum
Yeni yıl yrni umutttttttttttttttt !

Yarencim BArış bebekle tanıştım benim evime çok yakın oturuyorlar
Bir görsen Allah nazarlardan saklasın o kadar güzel br bebek ki
Masmavi boncuk gözlü tombiş yanaklı :nazar::nazar::nazar:
İnşallah Allah bize de hayırlısıyla nasip eder arkadaşım :)
Senin de iyi haberlerini bekliyorum!

Arkadaşlar yeni yıl hepinize uğurlu gelsin, sağlık, mutluluk ve şirin bir (ya da iki) bebek versin inşallah..Kelebek arkadaşım iyi olmana sevindim..Artık korkma arkadaşım, maşallah baya büyüdü bebeğin..Senin ve bebeğinin azmi ve Allah'ın izniyle.
Melek arkadaşım iyi olmana sevindim..Bu arada teyze olmuşsun tebrik ederim..Ne güzel bebekleriniz beraber büyüyecek inşallah..
Twiks arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz, umarım iyisindir..
Ve Ssaslan arkadaşım, Şubat annelerinde de gördüm seni..Ben de Şubat annesi olacağım inşallah..Sen artık riskli dönemi atlatmışsın..Bu arada evine hırsız girmiş galiba, çok çooook geçmiş olsun..Umarım bundan sonra herşey çok güzel gider de, bunu bir nazar boncuğu :nazar: olarak hatırlarsın..
Yaren ve Ece arkadaşlarım, umarım en kısa zamnda kucağınız sağlıklı ve hayırlı bir evlatla dolar..
Veee Dibircik arkadaşım..Bebeğini aylar önce kucağına almana rağmen, senin yaşamış olduklarını yaşayan insanlara destek vermen çok güzel..Eminim çok temiz bir kalbin var..Bu iyi niyetinin ve yardım severliğinin karşılğını kat kat almanı dilerim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni yıl hepinize uğurlu gelsin, sağlık, mutluluk ve şirin bir (ya da iki) bebek versin inşallah..Kelebek arkadaşım iyi olmana sevindim..Artık korkma arkadaşım, maşallah baya büyüdü bebeğin..Senin ve bebeğinin azmi ve Allah'ın izniyle.
Melek arkadaşım iyi olmana sevindim..Bu arada teyze olmuşsun tebrik ederim..Ne güzel bebekleriniz beraber büyüyecek inşallah..
Twiks arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz, umarım iyisindir..
Ve Ssaslan arkadaşım, Şubat annelerinde de gördüm seni..Ben de Şubat annesi olacağım inşallah..Sen artık riskli dönemi atlatmışsın..Bu arada evine hırsız girmiş galiba, çok çooook geçmiş olsun..Umarım bundan sonra herşey çok güzel gider de, bunu bir nazar boncuğu :nazar: olarak hatırlarsın..
Yaren ve Ece arkadaşlarım, umarım en kısa zamnda kucağınız sağlıklı ve hayırlı bir evlatla dolar..
Veee Dibircik arkadaşım..Bebeğini aylar önce kucağına almana rağmen, senin yaşamış olduklarını yaşayan insanlara destek vermen çok güzel..Eminim çok temiz bir kalbin var..Bu iyi niyetinin ve yardım severliğinin karşılğını kat kat almanı dilerim..

Teşekkür ederim arkadaşım iyi dileklerin için amin
Umarım iyi haberlerimizi alırız
Sen de inşallah hayırlısıyla bebeğinin kokusunu doya doya içine çekersin canım
Mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum!

ssaslan ,nery ,kelebek ne güzel ilerledi haftalarınız.melek sende inşallah dahada ilerisini göreceksin canım sağlıkla. ssaslan hatırladığım kadarıyla sen izmire kontrole gelince farkedilmişti.bende hamile kalınca bir ihtimal izmire ailemin yanına gidebilirim.hangi doktordu canım.evine hırsız girmiş galiba geçmiş olsun.

yaren ne güzel transferin tarihi belli olurda belkide aynı dönemlerde hamiş oluruz .

kızlar tiwiksi bende merak ettim.ama iyi düşünelim.internette bir sorun vardır belkide.

dibircik arkadaşlara katılıyorum ne güzel bizi hiç yanlız bırakmıyorsun .barışı öp bizim için .

saliha beyza nasıl emiyormu

2008den son kez merhaba kızlar
2009da hepimize bebişlerimizin kokusunu duymak nasip olur inşallah

hamiş arkadaşlarımıza zamanında, sağlıklı doğumlar, bebek isteyen arkadaşlarımıza sorunsuz, rahat geçirebilecekleri gebelikler, ve bebişlerine kavuşan arkadaşlarımıza da önce sağlıkla dolu, gönüllerince geçirebilecekleri, sevgi ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.

hepinizin dilekleri gerçek olur inş.

bu arada teşekkür ederim arkadaşlar
1,5 ay önce girmiş evimize hırsız da ben üzülmeyeyim diye söylememişler
e artık 35. haftamız dolunca artık söyleyelim doğumdan sonra sütü kaçmasın demişler :p

salihas canım benim dr.um Prof. Dr. Namık Demir
çiğli kent hastanesinde çalışıyor
yalnız ilk randevu olunca biraz önceden randevu almakta fayda var çünkü genelde çok yoğun randevuları
1 ay falan önce alırsan istediğin tarihte alabilirsin herhalde
hastası olduktan sonra pek problem çıkmıyor randevularda

İyi dileklerde bulunan butun arkadaslara tesekkurler..Aynı temennılerı bende dılıyorum. Dogum yapmıs olanlara bebeklerıne saglıklar mutluluklar,
Yapacak olanlara sabır saglık mutluluklar
Bebek bekleyenlere 2009 da bebekler dılerım.

Ben hala tıwıksı merak edıyorum :1closedeyes:

evet melek ya ben de merak ediyorum
inş. güzel haberlerle döndüğünü göreceğiz

butterfly canım geçmiş olsun
hiç riske atmayın bence 2nizin de sağlıklı olması önemli bir nokta
ay dediğiin hemen geliyor canım
hastayken deneme yapıp sonra aklınızda devamlı bir soru işaretiyle yaşayacağınıza bir ay daha umutla yaşamanız daha iyidir
affına sığınarak fikirlerimi sundum canım
hakkınızda hayırlısı ne ise yeni yıl size onu sunsun

evet melek ya ben de merak ediyorum
inş. güzel haberlerle döndüğünü göreceğiz

butterfly canım geçmiş olsun
hiç riske atmayın bence 2nizin de sağlıklı olması önemli bir nokta
ay dediğiin hemen geliyor canım
hastayken deneme yapıp sonra aklınızda devamlı bir soru işaretiyle yaşayacağınıza bir ay daha umutla yaşamanız daha iyidir
affına sığınarak fikirlerimi sundum canım
hakkınızda hayırlısı ne ise yeni yıl size onu sunsun
Tesekkür ederim arkadaşım, yeni yılın kutlu olsun..

Sence Pazartesiye kadar iyileşirsem denesem mi, son gün o gün çünkü:))

herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar
hepinizin ailesine ve bebeğine sağlık,mutluluk ve huzur e bir de para diliyorum:)
Allah hepimizi bu yeni yılda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin
Mutlu yıllar !

arkadaşlar öncelikle tüm iyi dilekleriniz ve temennileriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum inşallah yeni yıl bize sağlık mutluluk ve hayırlı evlatlar getirir.. bazılarımız bende dahil bu yıl çok acı tecrübeler yaşadık inşallah bu acılar hayatımızda yaşadığımız son acı tecrübeler olur ve rabbim bize bunları unutturacak hayırlı evlatları en kısa zamanda nasip eder.. herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...

bu arada kızlar tiwiks'in durumunu bende çok merak ediyorum. bugün çok kafama takıldı üç gündür hiç girmemiş olması beni çok endişelendirdi... bugün Annemin yanına çapaya gitmiştim dayanamadım ve eğer tiwiks rahatsızlandıysa buraya gelebilieceğini düşündüm çünkü doktoru ve serklajı burda olduğu için.. ve ben doğumhanenin bulunduğu riskli gebelikler binasına gittim.. ordaki hemşireye sordum sağolsun bana çok yardımcı oldu.. özlem adında bu hafta başı yatan bir hamile hasta varmı dedim oda tek tek baktı ve olmadığını söyledi..içim biraz rahatladı arkadaşlar, inşallah iyidir çünkü bir sorun olsaydı oraya gitme ihtimali çok yüksek bunu biliyorum.. belki bilgisayarı falan bozulmuş olabilir.. sizinle paylaşmak istedi..

Umarım yaren bütün dileklerimiz kabul olsun.. Tiwiksi bende çok merak ettim:uhm:

X