Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

tiwiks canım sağol önce yapamadım ama kurcalaya kurcalaya sonunda başardım TEŞEÜRLER...

arkadaşlar ben geldim .dün sabah 12 de çıktık.minicik güzel bir kızım oldu.evdeyiz.süt gelsin diye uğraşıyoruz bu seferde ama çok güzel bir duygu.Allah hepinize bu güzellikleri yaşatsın.

Canım Allah analı babalı buyutsun.. Tam olarak 36 haftanda dogum yaptın sımdı sen dımı... Bebek kac kılo dogdu adını ne koydunuz. hersey yolunda mı:. Kızkardesımde Persembe aksamı dogum yaptı senden bır gun once. Onun da sutu cok az gelıyor ve gogus ucu cıkmadıgı ıcın bebek ememıyor. dun hemen pompa aldılar bıraz ıse yarar gıbı oldu dıyor.
2 gundur sut konusunu arastırıyorum kardesım ıcın. Kesınlıkle humana still tea kullanmalısın. Sutu arttırıyormus. Hem semınerde soylemıslerdı hemde herkes onu yazmıs ve bol bol su ıc...

arkadaşlar ben geldim .dün sabah 12 de çıktık.minicik güzel bir kızım oldu.evdeyiz.süt gelsin diye uğraşıyoruz bu seferde ama çok güzel bir duygu.Allah hepinize bu güzellikleri yaşatsın.

hihoyyytcanım benim senin adına o kadar çok çok çok sevindimki Allah sana bebeğinle beraber sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin.. minik meleğinle bir ömür boyu mutlu ol canım..inşallah senin gibi hepimize Allah bu güzel olayı yaşamayı minik yavrumuzun mis kokusunu duymayı.. analık duygusunu daha önce yaşadığımız gibi acı bir şekilde değilde Rabbimin bize verdiği dünyanın en güzel varlığını kucaklayarak onu tüm benliğimizle hissetmeyi nasip etsin inşaaaalllaaaahhhhhh........:Saruboceq:
gülen yüzün solmasın en kötü günün böyle olsun arkadaşım.. kaydirigubbakcemile3

tiwikscim bak saliha bebeğine kavuştu hadi sıra sende..
birde akşamki mesajlarıma bak canım biraz düzelttim.. eşinin dediği doğru ayıp olmasın kimseye..sende biraz düzenle birde seninkilerin içindeki alıntılarımı benim yaptığım gibi ayarlarsan sevinirim canım.. burda kaş yapalım derken göz çıkarmış gibi olmayalım boşu boşuna..

hihoyyytokadarrrrrrrrrrrrrrrrrr cokkkkkkkkkkkkkk sevindimki anlatamam.ne güzel masallah süt için humananın cayı cok işe yarıyor mutlaka kullan arkadasım cok yararını görmüştü.hersey gönlünüzce olsun.kızının adı ne koydunuz.dileklerin için sağol inşallah hepimize:Saruboceq:
barış bebekten ve hiddenisko arkadaşın bebeğinden sonra topiğin ilk kız bebeği:teytey::teytey::teytey:

tebrik ederim arkadaşım yavrunuzla bir ömür boyu sağlıklı ve huzurlu yaşarsınız inşallah humana iç mutlaka faydasını görürsün öptüm seni ve bebişi:asigim::1hug:

kaynattık sonra rtükten uyarı aldık canım

ben üşendim düzeltmeye neyse boşverelim bundan sonra başka şeyler yazarız :jeyyar:

bize bir rtük şart galiba ay çok utandım valla inşallah ayıp olmamıştır.. sana özel mesaj yolladım ama kapalı dedi kullanıcı panelinden açsana canım.

Salihacım tebrik ederim..Allah analı babalı büyütsün, bebeğin sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah..41 kere maaşallah diyelim..Süt için de bol bol su iç, 3,5-4 lt'yi bul mutlaka..Bu arada süt de çok faydalı diye biliyorum..Ayrıca emzirmeden önce göğüs uçlarına karbonatlı su sürersen, göğüs uçların yara olmaz ve de bebğin ağzında pamukçuk çıkmaz..(Bir arkadaşım denedi ve sonuç olumlu)..

kızlar bugün kkda gebelik bölümünde gördüm eski bir habermiş ama ben yeni gördüm.21+6 haftada dogan kız cocugu yaşıyormuş.dünyanın en erken doğan ve yaşayabilen tek bebeğiymiş.1800gram cıkmış hastaneden tabi sonrası hakkında bilgim yok inşallah sağlıklıdır.hep merak ederdim bizim kadar erken doğurupta yasayan bebek varmı diye.ama inşallah bundan sonraki bebişlerimiz zamanında doğup sağlıkla büyürler AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…