- 1 Mayıs 2008
- 219
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.381
canım 7910 tıcker sitesine gir googledan orda panonu seç sonra figürleri sonra bebişinin doğum tarihini get a code var ona tıla lınk veriyor linki kopyala kilo doğum takibi var kullanıcı panelinde oraya yapıştır umarım anlatabilmişimdir
arkadaşlar ben geldim .dün sabah 12 de çıktık.minicik güzel bir kızım oldu.evdeyiz.süt gelsin diye uğraşıyoruz bu seferde ama çok güzel bir duygu.Allah hepinize bu güzellikleri yaşatsın.
arkadaşlar ben geldim .dün sabah 12 de çıktık.minicik güzel bir kızım oldu.evdeyiz.süt gelsin diye uğraşıyoruz bu seferde ama çok güzel bir duygu.Allah hepinize bu güzellikleri yaşatsın.
tiwiiksss yarennn ne kadar cok kaynatmıssınız yıne Cemıl hocanızı... ben tanımıyorum ama tanımıs kadar oldum valla delikafadulden
Bugun mısafırlerım vardı gıremedım topıclerım hep bırıkmısss
Haydı ıyı geceler tatlı ruyalarrkaydirigubbakcemile5
tiwiks canım sağol önce yapamadım ama kurcalaya kurcalaya sonunda başardım TEŞEÜRLER...
tiwikscim bak saliha bebeğine kavuştu hadi sıra sende..
birde akşamki mesajlarıma bak canım biraz düzelttim.. eşinin dediği doğru ayıp olmasın kimseye..sende biraz düzenle birde seninkilerin içindeki alıntılarımı benim yaptığım gibi ayarlarsan sevinirim canım.. burda kaş yapalım derken göz çıkarmış gibi olmayalım boşu boşuna..
humana neyniş ilk defa duyuyorum ben valla:))))))))
tiwiks banada bir takvim yapsak olmaz mı? transferie doğru geri sayım yapan?
sana zahmet olmazsa onaltı günlük bir takvim yap bana canım adet olmama o kadar kaldı..