- 17 Eylül 2008
- 1.233
- 16
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.441
canım buralardayım ben barışda iii sadece gördüğün gibi gözü akıyor işte oda doğduğundan beri var ...1 yaşına kadar bekliycez düzelmese açıyorlarmış.inşallah gerek kalmaz.ben sizi hep takip ediyorum...sen nasılsın kendini topla ve gez keyfine bak moral depola.sonra inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına alcaksın.her şeyin başı moral bunu unutma!
:hooray:dibircik seni çok takdir ediyorum arkadaşım hep burda başarınla bize umut oldun, hemde bizi hiç yalnız bırakmadın desteğin için çok sağol canım..:enbuyukkk:
bu arada barışcık ta kocaman olmuş maşallah.. inşallah gözüde en kısa zamanda iyileşir annesi.. kendine iyi bak canım ve bizi yanlız bırakmaa.s.
evet dibircik desteğin için teşekkürler
bu arada tiwiks için de iyi şeyler düşünelim iyi olsun inş.
Belki hava koşullarından dolayı interneti yoktur
dibircik Barıs bebegın ıyı olması bızı de sevındırıyor
Salıhadan da kız bebegımız oldu Beyza
tıwıks bugun gelmemıs evet.. Kızlar her gun gırıp ıyı oldugunuzu yazsanız ya. Kelebek tıwıks ssaslan..
ssaslan bu arada sıra sende 35.haftanı gordun hadı canım dayan bıras daha...
canım buralardayım ben barışda iii sadece gördüğün gibi gözü akıyor işte oda doğduğundan beri var ...1 yaşına kadar bekliycez düzelmese açıyorlarmış.inşallah gerek kalmaz.ben sizi hep takip ediyorum...sen nasılsın kendini topla ve gez keyfine bak moral depola.sonra inşallah hamile kalıp bebeğini kucağına alcaksın.her şeyin başı moral bunu unutma!
:hooray:dibircik seni çok takdir ediyorum arkadaşım hep burda başarınla bize umut oldun, hemde bizi hiç yalnız bırakmadın desteğin için çok sağol canım..:enbuyukkk:
bu arada barışcık ta kocaman olmuş maşallah.. inşallah gözüde en kısa zamanda iyileşir annesi.. kendine iyi bak canım ve bizi yanlız bırakmaa.s.
Arkadaşlar yeni yıl hepinize uğurlu gelsin, sağlık, mutluluk ve şirin bir (ya da iki) bebek versin inşallah..Kelebek arkadaşım iyi olmana sevindim..Artık korkma arkadaşım, maşallah baya büyüdü bebeğin..Senin ve bebeğinin azmi ve Allah'ın izniyle.
Melek arkadaşım iyi olmana sevindim..Bu arada teyze olmuşsun tebrik ederim..Ne güzel bebekleriniz beraber büyüyecek inşallah..
Twiks arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz, umarım iyisindir..
Ve Ssaslan arkadaşım, Şubat annelerinde de gördüm seni..Ben de Şubat annesi olacağım inşallah..Sen artık riskli dönemi atlatmışsın..Bu arada evine hırsız girmiş galiba, çok çooook geçmiş olsun..Umarım bundan sonra herşey çok güzel gider de, bunu bir nazar boncuğuolarak hatırlarsın..
Yaren ve Ece arkadaşlarım, umarım en kısa zamnda kucağınız sağlıklı ve hayırlı bir evlatla dolar..
Veee Dibircik arkadaşım..Bebeğini aylar önce kucağına almana rağmen, senin yaşamış olduklarını yaşayan insanlara destek vermen çok güzel..Eminim çok temiz bir kalbin var..Bu iyi niyetinin ve yardım severliğinin karşılğını kat kat almanı dilerim..
Tesekkür ederim arkadaşım, yeni yılın kutlu olsun..evet melek ya ben de merak ediyorum
inş. güzel haberlerle döndüğünü göreceğiz
butterfly canım geçmiş olsun
hiç riske atmayın bence 2nizin de sağlıklı olması önemli bir nokta
ay dediğiin hemen geliyor canım
hastayken deneme yapıp sonra aklınızda devamlı bir soru işaretiyle yaşayacağınıza bir ay daha umutla yaşamanız daha iyidir
affına sığınarak fikirlerimi sundum canım
hakkınızda hayırlısı ne ise yeni yıl size onu sunsun