- 1 Mayıs 2008
- 219
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.181
İyi valla ilgili doktor çok önemli sevindim senin adına !Darısı benim başıma inşşşşaaallaaahhhh dua edin hamilelerin duası kabul olur derler :)
ece napıyorsun görüşmeyeli...doktor meselesini naptın?halen kararsızmsın...
oluyor oluyor canım kaburga agrısı benide deli ediyor
sabit kalmaktan oluyor sanırım
Yaaa kızlar erken doğumda hastanedeki küvez paralarını araştırdınızmı?
su sayfaya bı bakın ıstersenız
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-dogumda-en-iyi-hastaneler-3.html#post4654877
benım dogum yapmayı dusundugum hastanede kuvez parası 250+ tedavı ımıs. Kı bu da ssk lı fıyatları. mirmirmirmir
canım kendini böyle şartlandırma belki buna bile gerek kalmayacak Allah yardımcımız olsun böyle birşey olursa da varsın milyar olsun ki ssklı olmasan inan günlüğü milyar oluyor hastanenin iyi olması önemli ben çapada yapacağım doğumu erken olursa da emekli sandığı herşeyimi karşılıyor özel oda parası hariç ama diğer oda paralarını veriyor çapa da yer olmzsa ambulansla bebeği diğer hastanelere yetiştiriyorlar buna bizzat şahit oldum bütün kadın doğum ekibi 28 haftalık o bebek için seferber olmuştu
canım şartlandırmıyorum tabiiki ama öyle birşey olursayı düşünmek lazım. 50gün kalsa 350 den 17.500 yapar. Buda ssk lı fiyatları. Ben Anadolu yakasında olduğum için buraları araştırmam lazım her ihtimale karşı
kızlar ben bayağı kırılmışım insanlara ya kimseyi aramıyorum kimsenin de tlfnunu açmıyorum artık kolay kolay sonrada pişman oluyorum kızkardeşim burda üniversitede okuyor bir kere bile aramadı şimdiye kadar ne zormuş ya artık aile bağları da mı yenik düşüyor bu garip dünyaya
canım benim 28 haftam bitmek üzereboşveeer sen ve bebeğin iyi olsun yeter,nekadarlık oldun twiks benim daha çok erken offfffffffffffff,15 gün sonra dikiş atılcak sıkıdım yatmaktan.....
melekçim twiksçim yarın güzel haberlerle gelin inş.
dualarımız sizlerle
canım benim 28 haftam bitmek üzere
kızkardeşimi ben aradım dayanamadım ne de olsa canım benim zavallı kaç haftadır hasta yatıyormuş da benim haberim yokmuş hastalığını bulaştırmamak için gelmemiş beni de üzmek istememiş hamileyim diye anlalık böyle birşey kendine iyi bak canım dikkat et
sibelim ne zaman geldin de yazdın bunları seni görünce seviniyorum çocuk gibi şekerim çıktı dr ikinciyiistedi şekerin olabilirde olmayabilirde dedi bakalım yarın büyük gün sen nasılsın annen nasıl