Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ece napıyorsun görüşmeyeli...doktor meselesini naptın?halen kararsızmsın...

merhabaaa sağol iyiyim aynı bi değişiklik yok. Ocak ayını bekliyorum Sinan Beksaç dan randevu alıcam bi gözükeyim bakalım ne diyecek ! Ona göre bakıcam sonra umarım iyi haberler alırım
Boncuk gözlü barışımız nasıl iyi mi?
Gözü biraz daha düzeldi mi bari ?

oluyor oluyor canım kaburga agrısı benide deli ediyor
sabit kalmaktan oluyor sanırım

bence sadece yatmakdan değil. Ben yatmaya başlamadan 1 ay kadar önce olmaya başladı. Hatta çalışırken kaburgamın ordaki batmadan ağrıdan duramadığım zamanlar oluyordu. Şimdi de oluyor kaburga ağrım ama bel ağrısı daha kötü

canım kendini böyle şartlandırma belki buna bile gerek kalmayacak Allah yardımcımız olsun böyle birşey olursa da varsın milyar olsun ki ssklı olmasan inan günlüğü milyar oluyor hastanenin iyi olması önemli ben çapada yapacağım doğumu erken olursa da emekli sandığı herşeyimi karşılıyor özel oda parası hariç ama diğer oda paralarını veriyor çapa da yer olmzsa ambulansla bebeği diğer hastanelere yetiştiriyorlar buna bizzat şahit oldum bütün kadın doğum ekibi 28 haftalık o bebek için seferber olmuştu

canım şartlandırmıyorum tabiiki ama öyle birşey olursayı düşünmek lazım. 50gün kalsa 350 den 17.500 yapar. Buda ssk lı fiyatları. Ben Anadolu yakasında olduğum için buraları araştırmam lazım her ihtimale karşı

çok pahalı yaaaaa nedir bu böyle yine de iyi aslında ben jfk ya sormuştım günlüğü 1000ytl demişlerdi geçen sene

kızlar ben bayağı kırılmışım insanlara ya kimseyi aramıyorum kimsenin de tlfnunu açmıyorum artık kolay kolay sonrada pişman oluyorum kızkardeşim burda üniversitede okuyor bir kere bile aramadı şimdiye kadar ne zormuş ya artık aile bağları da mı yenik düşüyor bu garip dünyaya

canım genctır daha toydur derler ya. Ilerde anlar hatasını. Uzme sen canını. Sabıırr dıyeceksn devamlı..

boşveeer sen ve bebeğin iyi olsun yeter,nekadarlık oldun twiks benim daha çok erken offfffffffffffff,15 gün sonra dikiş atılcak sıkıdım yatmaktan.....

merhaba hemsin

sen kac haftalıksın.rahım agzı boyun kac.dıkıs ne zaman atılacak..yatıyormusun.. ne kadar suredır.. cok soru sordum galıba..

Benım dıkısım yok. dıkıs ıcın gec kalmısım devamlı yatıyorum sımdı. 1 Subattan once dogurmak ıstemıyorum. Yanı 35.haftamdan once. 1 Subat benım dogum gunum. Bebegım o zamana kadar karnımda olursa en buyuk hedıye olacak benım ıcın.

boşveeer sen ve bebeğin iyi olsun yeter,nekadarlık oldun twiks benim daha çok erken offfffffffffffff,15 gün sonra dikiş atılcak sıkıdım yatmaktan.....
canım benim 28 haftam bitmek üzere
kızkardeşimi ben aradım dayanamadım ne de olsa canım benim zavallı kaç haftadır hasta yatıyormuş da benim haberim yokmuş hastalığını bulaştırmamak için gelmemiş beni de üzmek istememiş hamileyim diye anlalık böyle birşey kendine iyi bak canım dikkat et

yaa gordun mu bosu bosuna aklına takıyorsun. Buyuk gecmıs olsun. Tiwiks senin kız mı erkek mi? Bu arada aşağıda neden takvimin yok. Sat tarihini söyle ben sana hazırlayayım.

sibelim ne zaman geldin de yazdın bunları seni görünce seviniyorum çocuk gibi şekerim çıktı dr ikinciyiistedi şekerin olabilirde olmayabilirde dedi bakalım yarın büyük gün sen nasılsın annen nasıl

canımcım akşam hemen geldim yemek ve duştan sonra hemen iki dakika size bir göz atmadan edemedim kendim burda olmasamda aklım sizdeydi, hemen okudum yazdımbaktım kimsede yok zaten çok ta yorgundum yattım.. önceki gece hastanede kaldım sabah ordan işe gittim çok yorgundum, ama Allaha şükür annem iyi canım anjiyosu iyi geçti ikinci stend takıldı birde böbreğe giden damar tıkalıymış onu açtılar şimdi böbreğinede bakıyorlar inşallah bir sorun çıkmazsa yarın çıkacak.:Saruboceq:

yasakkelimemoralini bozma canım kardeşinde olsa akrabanda olsa herkes anlayışlı olamıyor canım.. :çok üzgünüm:bende senin gibi oldum bebeklerimi kaybettikten sonra beni arayıp sormalarını beklediğim yakınlarımdan aramayanları bende aramıyorum ilgisizliklerini bir türlü kabul edemiyorum bayramda dayımlar aradılar kaçkez hiç telefonumu açmadım ne yapayım beni çok kırdılar oysa ben her zaman iyi ve kötü günlerinde onların yanında olaya çalışan bir insandım..:mymekanlar gibi beklediğim bir kaç kişi daha var onlarıda affedemiyorum insan böyle zamanlarda bir telefon bile açamıyorsa akrabalığın aile olmanın ne anlamı var ama öyle değilmi hanımlar..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…