- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.161
tesekkurler ssaslan 2-3 gunde bır de olsa getırıyor ıdare edıyoruz.Zaman gecıyor nasıl olsa. Yarın 34 haftanı da tamamlıyorsun darısı basımıza artık.:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canlarım yaa
kıyamam sizlere
ben çok şanslıyım bu konuda hem annem hem kayınvalidem yanımdalar birlikte kalıyoruz
hani o akıl verenlerden sıkılıyoruz ama aklıma ne geldi arkadaşlar
hani bu işyerlerine falan servis yapan tabldot şirketleri var ya
en azından sağlıklı menüler temin edebileceğiniz bir yer bulsanız en azından öğlen yemekleriniz eve hazır gelse
pizza pide falan olmaz böyle işler de mesela benim diyette öğlen çorba ve sebze yemeği ve yoğurt var
yani bunlar en kolay ve masrafsız temin edilebiilecek yemekler
protein ihtiyacını da akşam çorba -et -pilav-makarna yada ekmek ve salata menüsüyle eşleriniz kolaylıkla halledebilir
maksat et yemekse hemen teflon tavada pişirilerek halledilebilir
canım sen zaten yılın en mucize hamilesisin başarın kimseyle ölçülemez maşallah bugünlere kadar geldin ya sende 3 hafta sonra rahatlarsın hadi geri sayım başladı 3.tremester çabuk geçiyor demişlerdi ama geçmiyor yaaaane demişler arkadaşlar tırnağın varsa başını kaşıyacaksın gerisi hikaye..
evet şimdi bizden sonra gelenler olacak ne de olsa hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz yalnız değiliz bu motivasyonlar desteklerin sonucu da ortada işteinşallah güzelim
hepimiz hayırlısıyla doldurcaz günlerimizi
sizlerin de en riskli zamanlarınız geçti
bundan sonra bebişlerinizi içerde tutabildiğiniz her gün onların küvözde kalma süresini düşürecek ve sonunda doğumdan direk kucağınıza alacağınız günlere ereceksiniz hepimizin dualarıyla ve en önemlisi kendi inancınız motivasyonunuz ve çabalarınızla
en gurur verici olansa bizlerin sayesinde daha önce kayıp yaşamış anne adayları için gerçekleşmiş umut hikayeleri olarak burada olacağız
canım sen zaten yılın en mucize hamilesisin başarın kimseyle ölçülemez maşallah bugünlere kadar geldin ya sende 3 hafta sonra rahatlarsın hadi geri sayım başladı 3.tremester çabuk geçiyor demişlerdi ama geçmiyor yaaaa
Sızler olmasaydınız yalnız olsaydım daha zor gecerdı gunler herhalde. Yasayan bılır derler ya o yuzden bırbırımızı anlıyoruz. Iyı olmalıyız duygusallıgı bırakalım. Bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alalım alısverıslere gıdecez:CüvCüv:
kızlar bu topıkte deneyımlı annelerın verdıgı bılgıler var.Ben bakıyorum bı bakın derım.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ni-anne-olacaklara-tavsiye-ve-oneriler-6.html
tiwiksssss ben kendımı zor tutuyorum zaten :) Olsun bızde Ocak sonunda alırız alacagımızı :)
ben de sömestrda mağzanın ortasına oturacakmışım bana göstereceklermiş beğendiklerimi alacakmışım eşimin dahiane fikri aslında aklıma yattı :lepi:
Yok canım Medicana Hastanesi Türkan Örnek'e gidiyorum..Çok ilgili bir doktor..Gece bile istediğim saatte ulaşıyorum..Kendisi teşvik ediyor beni bu konuda, kesinlikle çekinme, sıkıntılı olduğun an ara diye..Ayrıca pimpirikli bir doktor, en ufak ayrıntıya bile dikkat ediyor..Ve randevularım her hafta olduğu halde, tekrar tekrar aynı şeyleri kontrol ediyor..Tavsiye ederim yani..
seni alışveriş çılgını seni..delikafadulden demek şekerin çıktı canımcım çıkar tabi çünkü sende şekersin..:1hug: ama üzülme dr umuz bir çaresini bulur belkide birkaç gündür çok stres yaptın onun içindir belki perşembeye düzelir..fisfisfishemen yelkenleri indirme.. içini ferah tut canımcımkaydirigubbakcemile3
Valla ben sıkıntıdan film indiirip izliyorum artık.Kızlar yarın kontrolüm var umarım doktorum güzel şeyler söyler dua edin.