Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
twikscim fazla kafana takma canım
bende her 2si de yüksek çıktı
6 haftadır diyetteyim canım
ben herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum
çünkü yattığımız için yürüyüş - spor ihtimalimiz yok ve yediklerimizin fazlasını yakamıyoruz
sırf bu diyet sayesinde sadeece bebiş in gerekli kiloyu sağlıklı bir şekilde göbeğe aldım
ayrıca diyt öncesi meyve-süt- et gibi tüketmemizin mecburi olduğu besinleri bazen atlıyorken diyetten sonra eksksiz almaya başladım

canım sağol dün biraz üzüldüm 100 grlıkta yüksek çıkarsa ne yapayım ben de diyet yaparım gerçekten yatmak çok büyük problem yaratıyor ben böyle olacağını dr a söylemiştim oda bu vücutta olmaz demişti ama vücuda bakmıyor bu durum diyetten hiç korkmuyorum bebeğim iyi olsunda yeter

Doğru kesinlikle haklısın. Hala ona mı devam ediyorsun peki?
İyi bir doktor bulmam gerekiyor benim de !

evet bazen ben de normal bir hamile gibi olmadığımı düşünürdüm ama öyleyiz yatmak dışında hem yatmak hem diyet ağır olacak ama herşeyde vardır bir hayır

Yaaa arkadaşlar ben ne yapayım? Açıımmmm dışardan söylesem. Kayınvalide bugünde gelmedi senağlama

Yaaa arkadaşlar ben ne yapayım? Açıımmmm dışardan söylesem. Kayınvalide bugünde gelmedi senağlama

canım aç durma dışardan söyle Allah yardımcımız olsun ya da birkaç dakikalığına kalk dolapta ne var ne yok topla yattığın yere koy ben öyle yapıyorum eşine tarif et akşamları 1 2 çeşit yemek yapsın sen hiç olmazsa ısıtırsın bir kadın alsan haftalık 2 3 gün gelse yemek yapsa ne ii olurdu ben bir kadın buldum ama beğenmedim şimdi kayınvalidem geleceğim demiş eşime yemekleri eşim yapıyor benim usta oldu beni de geçti

canım normalde esım yapmaya calısıyor. yoksa kayınvalıde 3 gunde bır ugruyor.O da ayakustu. Ondan sonrada ben baktım yemek getırdım olur.. Esım aksam gelıor zaten bulasıkları dız yok bıraz ıs yap yok bıraz yemek yap derken cok yoruluyor zaten ve ne kadar desen erkek. mirmirmirmir

haklısın canım az kaldı az daha sabredelim başka çaremiz de yok zaten bebekler iyi olsun da elbet aç kalmayız

Doğru kesinlikle haklısın. Hala ona mı devam ediyorsun peki?
İyi bir doktor bulmam gerekiyor benim de !

Yok canım Medicana Hastanesi Türkan Örnek'e gidiyorum..Çok ilgili bir doktor..Gece bile istediğim saatte ulaşıyorum..Kendisi teşvik ediyor beni bu konuda, kesinlikle çekinme, sıkıntılı olduğun an ara diye..Ayrıca pimpirikli bir doktor, en ufak ayrıntıya bile dikkat ediyor..Ve randevularım her hafta olduğu halde, tekrar tekrar aynı şeyleri kontrol ediyor..Tavsiye ederim yani..

Canım ben de şu yöntemi buldum..6 tane tek kişilik güveç kaplarından aldım..Eşim pzt günü birinin içerisine kabak, diğerine, patates, patlıcan, mantar, karnabahar vs köyuyor..Üzerine de domates, biber vs..Hepsini buzluğa koyuyrum..Hafta içi yiyecek 5-6 çeşit sebze yemeğim oluyor..Öğle yemeklerini böyle hallediyorum..Akşam da eşim tavuk, balık, kırmızı et vs yapıyor..Gönül isterki 5 çeşit yapalım ama doğuma kadar idare edicez artık..

Kızlar bi de en çok akıl verenlere kızıyorum..Yardım edeceklerine sabah bir yumurta haşlarsın, öğle yemeklerine bir salata yapıver ya da dışardan pizza, kumpir söylersin diyorlar..Allah aşkına bizim içimizdeki de can, her gün pizza, salata..Bu bebek nasıl beslenecek diyen yok..

boş kafa bunlar arkadaşım normal hayatta bile insan bıkar hergün bunları yemekten

yaa benim tuvalet dışında kalkmamam gerekiyor. Yok yemeği ısıtmaya kalk yok sürahide su biter onu doldurmaya kalk. Doktorum duysa bunları hemen hastaneye diyecek. Söz verdimde öyle evde kalabildim. Aslında senin wc ye bile kalkmaman lazım dedi her iki doktorumda senağlama

üzülmekten mahvolduk yaaa ben affedersiniz şeker testinden önce resmen kriz geçirdim ağlamaktan ve ne oldu şeker yükseldi zaten olabilecek birşeyi belki de 2 katına çıkardım ben artık üzülmeyeceğim gün olur devran döner herşey insanlar için hadi benimkiler başka şehirdeler gel desem hemen gelemezler annem çalışıyor sizinkiler aynı yerde aynı mahallede vicdan bunun neresinde kınıyorum büyüklerimizi çok kızıyorum benim kayınvalidem rahatsız olsada gelecekmiş görümcemde sömestr tatilinde üzülmeyelim arkadaşlar yatıp kalkıp dua edelim

tiwiks canım sekere canını sıkma umarım 100 de bir sey cıkmaz ama benim arkadasımda da olmustu diete uyarsan hiç sorun olmuyor güzelim emin ol.
nery nasılsın canım.iyi bak kendine yemeklerini iyi ayarlamıssın .
melek kız kardesin nasıl

Benim kayınvalidem 3 bina ilerde oturuyor benneyaptımki
Kızkardeşimde hala sancı acılma yok. persembeye kadar beklenecek.

ay canlarım yaa
kıyamam sizlere
ben çok şanslıyım bu konuda hem annem hem kayınvalidem yanımdalar birlikte kalıyoruz

hani o akıl verenlerden sıkılıyoruz ama aklıma ne geldi arkadaşlar
hani bu işyerlerine falan servis yapan tabldot şirketleri var ya
en azından sağlıklı menüler temin edebileceğiniz bir yer bulsanız en azından öğlen yemekleriniz eve hazır gelse
pizza pide falan olmaz böyle işler de mesela benim diyette öğlen çorba ve sebze yemeği ve yoğurt var
yani bunlar en kolay ve masrafsız temin edilebiilecek yemekler
protein ihtiyacını da akşam çorba -et -pilav-makarna yada ekmek ve salata menüsüyle eşleriniz kolaylıkla halledebilir
maksat et yemekse hemen teflon tavada pişirilerek halledilebilir

Canım sağolasın..Çok şükür 32. haftamıza geldik..Biraz daha dişimizi sıkarsak sıkıntılı dönemi atlatacağız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…