- 2 Ağustos 2008
- 3.791
- 1
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.141
twikscim fazla kafana takma canım
bende her 2si de yüksek çıktı
6 haftadır diyetteyim canım
ben herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum
çünkü yattığımız için yürüyüş - spor ihtimalimiz yok ve yediklerimizin fazlasını yakamıyoruz
sırf bu diyet sayesinde sadeece bebiş in gerekli kiloyu sağlıklı bir şekilde göbeğe aldım
ayrıca diyt öncesi meyve-süt- et gibi tüketmemizin mecburi olduğu besinleri bazen atlıyorken diyetten sonra eksksiz almaya başladım
İnşallah canım..Şikayetçi olduğum doktorumu soruyorsan Prof. Dr Tarık Aksu..Hacettepe'de hoca..Ama şunu söyleyeyim bilgisine, tecrübesine kesinlikle lafım olamaz..Ama bizim durum bilgiden ve tecrübeden fazlasını gerektiriyor, yanılıyor muyum acaba..Aradığımızda ulaşabilmemiz, en azından en kısa zamanda bize döneceğini bilmemiz gerekiyor..İlacımızı vermeyi unutmaması gerekiyor meselaklava:
tiwiks üzülme perhiz yaparsan sorun kalmaz.hamilelikte oluşan şeker bu.arkadaşımda da oldu perhiz işe yaradı. normal hamilelikte yaşanan herşeyi biz yaşıyormuşuz gibi algılar olduk.ben doktorun söylediği her şeye bunu normal hamilelerde yaşar mı diye soruyorum.bana kızıyor.sende normal hamilesin diyor.psikolojimiz kötü herşeyi sorun yapıyotuz.rahat ol.senin hiçbir sorunun yok.sanıırım sorunlu haftaları da bıraktın.
Yaaa arkadaşlar ben ne yapayım? Açıımmmm dışardan söylesem. Kayınvalide bugünde gelmedi senağlama
canım normalde esım yapmaya calısıyor. yoksa kayınvalıde 3 gunde bır ugruyor.O da ayakustu. Ondan sonrada ben baktım yemek getırdım olur.. Esım aksam gelıor zaten bulasıkları dız yok bıraz ıs yap yok bıraz yemek yap derken cok yoruluyor zaten ve ne kadar desen erkek. mirmirmirmir
Doğru kesinlikle haklısın. Hala ona mı devam ediyorsun peki?
İyi bir doktor bulmam gerekiyor benim de !
Canım ben de şu yöntemi buldum..6 tane tek kişilik güveç kaplarından aldım..Eşim pzt günü birinin içerisine kabak, diğerine, patates, patlıcan, mantar, karnabahar vs köyuyor..Üzerine de domates, biber vs..Hepsini buzluğa koyuyrum..Hafta içi yiyecek 5-6 çeşit sebze yemeğim oluyor..Öğle yemeklerini böyle hallediyorum..Akşam da eşim tavuk, balık, kırmızı et vs yapıyor..Gönül isterki 5 çeşit yapalım ama doğuma kadar idare edicez artık..canım normalde esım yapmaya calısıyor. yoksa kayınvalıde 3 gunde bır ugruyor.O da ayakustu. Ondan sonrada ben baktım yemek getırdım olur.. Esım aksam gelıor zaten bulasıkları dız yok bıraz ıs yap yok bıraz yemek yap derken cok yoruluyor zaten ve ne kadar desen erkek. mirmirmirmir
Kızlar bi de en çok akıl verenlere kızıyorum..Yardım edeceklerine sabah bir yumurta haşlarsın, öğle yemeklerine bir salata yapıver ya da dışardan pizza, kumpir söylersin diyorlar..Allah aşkına bizim içimizdeki de can, her gün pizza, salata..Bu bebek nasıl beslenecek diyen yok..
Kızlar bi de en çok akıl verenlere kızıyorum..Yardım edeceklerine sabah bir yumurta haşlarsın, öğle yemeklerine bir salata yapıver ya da dışardan pizza, kumpir söylersin diyorlar..Allah aşkına bizim içimizdeki de can, her gün pizza, salata..Bu bebek nasıl beslenecek diyen yok..
yaa benim tuvalet dışında kalkmamam gerekiyor. Yok yemeği ısıtmaya kalk yok sürahide su biter onu doldurmaya kalk. Doktorum duysa bunları hemen hastaneye diyecek. Söz verdimde öyle evde kalabildim. Aslında senin wc ye bile kalkmaman lazım dedi her iki doktorumda senağlama
Canım sağolasın..Çok şükür 32. haftamıza geldik..Biraz daha dişimizi sıkarsak sıkıntılı dönemi atlatacağız inşallah..tiwiks canım sekere canını sıkma umarım 100 de bir sey cıkmaz ama benim arkadasımda da olmustu diete uyarsan hiç sorun olmuyor güzelim emin ol.
nery nasılsın canım.iyi bak kendine yemeklerini iyi ayarlamıssın .
melek kız kardesin nasıl