Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sen geliyorsun ben gidiyorum özledim seni Annen de iyiymiş çok sevindim senin dikişin atılınca anacığında yanında olur ne güzel sağlığı elverdiği sürece ben de akşam son yemeğimi yedim test için aç kalmam gerekiyordu baktım acıkmaya başladım krize girmemek için yattım ilk testte gece mandalina ve peynir ekmek yemiştim sonrada nkafam dank etti ama iş işten geçmişti-tatlicadiarzu-cokacimcoook ben de açmıyorum arayanları bazen ama sonra vicdanım rahatsız oluyor ben yapamıyorum ben benim gibi kimsenin boynu bükük kalsın istemem yalnızlık çok zor canım benim akşam burdayım kaynatalım :sm_cool:gel de

kızlar şeker testi sonucum süper çıkmış drum sonuç normal problem yok dedi :lepi:yırttım diyetten insilünden eve gelene kadar normaldim ama eve gelince az daha komaya girecektim açlıktan delikafadulden sırnaşık şey

tiwiks cok sevindim canım.belkide gece yediklerinden öyle cıkmıstır daha önce.doktora giderken yol cok sarsıyormu canım.yani böyle kısa yolculuklar sorun olmuyor dimi.

tiwiks cok sevindim canım.belkide gece yediklerinden öyle cıkmıstır daha önce.doktora giderken yol cok sarsıyormu canım.yani böyle kısa yolculuklar sorun olmuyor dimi.

sağol canım çok sevindim bu duruma yol sorun olmuyor koltuğu arkaya yatırıyorum biraz belimin altına yastık koyuyorum öne oturuyorum ayağa da kalkıyorum kısa süreli yollar sarsmıyor ama çok oturunca rahatsız oluyorum bazen

gözün aydın canım :)
sen yinede aşırı tatlıya yüklenme,oğluşun seni tatlı yapmıştır zaten kaydirigubbakcemile3
Bir daha aynı stresi yaşamazsın umarım

Kızlar birşey sorucam..Ara sıra vajende acı hissediyorum, genelde bebek baskı yaptığında ya da hızlı hareket ettiğinde sanki iğne batması gibi bir acı oluyor..Acaba dikişler açılıyor olabilir mi? Cumartesi randevum var..Ama sizin de fikirlerinizi almak istedim..

aynı acıyı geçen hafta sormustu druma sanki iğne batıyor gibi oluyor çok acıyor
o da açılmam yüzünde olduğunu söyledi,zaten kahverengi akıntım oluyordu.Hala ara ara acıyor.Belki dikişlerin açılmamış olsa bile dikişler acıyı yapıyordur sendede,güzeli düşünelimsengözlerimebaksanab

saliha06 hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz
yavrunun kokusunu hepimiz için içine çek

twikscim gözünaydın çok sevndim

melek haberleri bekliyoruz

Canım 2 aydır var bu şikayetim..Geçen hafta serviks boyun 3,5 cm' di..Serviks boyu kısalmadan dikiş açılamaz, yanlış mı biliyorum acaba..

dikişlerin açıldığını sanmıyorum ben de de oluyordu drum normal dedi he r hamiile de olurmuş ama dikiş biraz daha zorluyor olabilirmiş dikiş açılırsa büyük bir ihtimalle kanama yaparmış için rahat olsun

gözün aydın canım :)
sen yinede aşırı tatlıya yüklenme,oğluşun seni tatlı yapmıştır zaten kaydirigubbakcemile3
Bir daha aynı stresi yaşamazsın umarım
inşallah bu bile yetti bana cokacimcoookama testten sonra tıkındım açlıktan resmen baygınlık geçirdim şeker de tuhaf yaptı beni

Sağol canım..Kanamam yok çok şükür..İnsan tüm gün kendini dinleyince, ister istemez herşeye panik oluyor işte..

inşallah bu bile yetti bana cokacimcoookama testten sonra tıkındım açlıktan resmen baygınlık geçirdim şeker de tuhaf yaptı beni

Gözün aydın canım, şekerinin normal çıkmasına sevindim..Bir çikolatayı hakettin şimdi hihoyyyt

laelaelaelaelae
Gözün aydın canım, şekerinin normal çıkmasına sevindim..Bir çikolatayı hakettin şimdi hihoyyyt

yasak olsaydı inan şimdi çikolata bakarken iç çekerdim aynı şunun gibi :çok üzgünüm:canım istemiyor işin garibi neden sen her hafta gidiyorsun canım dr a bence bir problemin yok drun mu çok temkinli

Yok canım ya, hatta doktorum 15'te gel, bir sıkıntın olursa telefonlaşalım diyor ama ben paniğim işte..Sanki gitmezsem, gitmediğim hafta bişey olacakmış gibi (allah korusun)..Sonradan keşke gitseydim demek istemiyorum..Ama bu cumartesi iyi şeyler söylerse doktorum, 34'e kadar gitmicem valla..Bıktım hastanelerden..

ben öyle yapıyorum problem olursa drumu arıyorum test sonucumu fakslıyorum oda cevap veriyor bana ulaşamazsan eşimi de araya:1hug:bilirsin dedi eşide kadın doğumcu ama hep ulaşıyorum açamazsa tlfnu msj atıyorum o beni arıyor psikolojik olarak rahatlamak istiyorsan 2 hafta da git bebeğini de rahatsız etme :ecrin_bebek:hem özlemiş olursun biraz benim son 4 yılım hep hastanelerde geçiyor ben de yoruldum artık ama ne Allah başka dert vermesin bugünlerde geçer ama seni etkilemekte istemiyorum için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım ben konuşurum öyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…