- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.221
sen geliyorsun ben gidiyorum özledim seni Annen de iyiymiş çok sevindim senin dikişin atılınca anacığında yanında olur ne güzel sağlığı elverdiği sürece ben de akşam son yemeğimi yedim test için aç kalmam gerekiyordu baktım acıkmaya başladım krize girmemek için yattım ilk testte gece mandalina ve peynir ekmek yemiştim sonrada nkafam dank etti ama iş işten geçmişti-tatlicadiarzu-cokacimcoook ben de açmıyorum arayanları bazen ama sonra vicdanım rahatsız oluyor ben yapamıyorum ben benim gibi kimsenin boynu bükük kalsın istemem yalnızlık çok zor canım benim akşam burdayım kaynatalım :sm_cool:gel decanımcım akşam hemen geldim yemek ve duştan sonra hemen iki dakika size bir göz atmadan edemedim kendim burda olmasamda aklım sizdeydi, hemen okudum yazdımbaktım kimsede yok zaten çok ta yorgundum yattım.. önceki gece hastanede kaldım sabah ordan işe gittim çok yorgundum, ama Allaha şükür annem iyi canım anjiyosu iyi geçti ikinci stend takıldı birde böbreğe giden damar tıkalıymış onu açtılar şimdi böbreğinede bakıyorlar inşallah bir sorun çıkmazsa yarın çıkacak.:Saruboceq:
yasakkelimemoralini bozma canım kardeşinde olsa akrabanda olsa herkes anlayışlı olamıyor canım.. :çok üzgünüm:bende senin gibi oldum bebeklerimi kaybettikten sonra beni arayıp sormalarını beklediğim yakınlarımdan aramayanları bende aramıyorum ilgisizliklerini bir türlü kabul edemiyorum bayramda dayımlar aradılar kaçkez hiç telefonumu açmadım ne yapayım beni çok kırdılar oysa ben her zaman iyi ve kötü günlerinde onların yanında olaya çalışan bir insandım..:mymekanlar gibi beklediğim bir kaç kişi daha var onlarıda affedemiyorum insan böyle zamanlarda bir telefon bile açamıyorsa akrabalığın aile olmanın ne anlamı var ama öyle değilmi hanımlar..senağlama
arkadaşlar yarın doğuma gidiyorum,,bana dua edin.
tiwiks cok sevindim canım.belkide gece yediklerinden öyle cıkmıstır daha önce.doktora giderken yol cok sarsıyormu canım.yani böyle kısa yolculuklar sorun olmuyor dimi.
arkadaşlar yarın doğuma gidiyorum,,bana dua edin.
kızlar şeker testi sonucum süper çıkmış drum sonuç normal problem yok dedi :lepi:yırttım diyetten insilünden eve gelene kadar normaldim ama eve gelince az daha komaya girecektim açlıktan delikafadulden sırnaşık şey
Kızlar birşey sorucam..Ara sıra vajende acı hissediyorum, genelde bebek baskı yaptığında ya da hızlı hareket ettiğinde sanki iğne batması gibi bir acı oluyor..Acaba dikişler açılıyor olabilir mi? Cumartesi randevum var..Ama sizin de fikirlerinizi almak istedim..
aynı acıyı geçen hafta sormustu druma sanki iğne batıyor gibi oluyor çok acıyor
o da açılmam yüzünde olduğunu söyledi,zaten kahverengi akıntım oluyordu.Hala ara ara acıyor.Belki dikişlerin açılmamış olsa bile dikişler acıyı yapıyordur sendede,güzeli düşünelimsengözlerimebaksanab
dikişlerin açıldığını sanmıyorum ben de de oluyordu drum normal dedi he r hamiile de olurmuş ama dikiş biraz daha zorluyor olabilirmiş dikiş açılırsa büyük bir ihtimalle kanama yaparmış için rahat olsunKızlar birşey sorucam..Ara sıra vajende acı hissediyorum, genelde bebek baskı yaptığında ya da hızlı hareket ettiğinde sanki iğne batması gibi bir acı oluyor..Acaba dikişler açılıyor olabilir mi? Cumartesi randevum var..Ama sizin de fikirlerinizi almak istedim..
inşallah bu bile yetti bana cokacimcoookama testten sonra tıkındım açlıktan resmen baygınlık geçirdim şeker de tuhaf yaptı benigözün aydın canım :)
sen yinede aşırı tatlıya yüklenme,oğluşun seni tatlı yapmıştır zaten kaydirigubbakcemile3
Bir daha aynı stresi yaşamazsın umarım
dikişlerin açıldığını sanmıyorum ben de de oluyordu drum normal dedi he r hamiile de olurmuş ama dikiş biraz daha zorluyor olabilirmiş dikiş açılırsa büyük bir ihtimalle kanama yaparmış için rahat olsun
inşallah bu bile yetti bana cokacimcoookama testten sonra tıkındım açlıktan resmen baygınlık geçirdim şeker de tuhaf yaptı beni
Gözün aydın canım, şekerinin normal çıkmasına sevindim..Bir çikolatayı hakettin şimdi hihoyyyt
laelaelaelaelae
yasak olsaydı inan şimdi çikolata bakarken iç çekerdim aynı şunun gibi :çok üzgünüm:canım istemiyor işin garibi neden sen her hafta gidiyorsun canım dr a bence bir problemin yok drun mu çok temkinli
Yok canım ya, hatta doktorum 15'te gel, bir sıkıntın olursa telefonlaşalım diyor ama ben paniğim işte..Sanki gitmezsem, gitmediğim hafta bişey olacakmış gibi (allah korusun)..Sonradan keşke gitseydim demek istemiyorum..Ama bu cumartesi iyi şeyler söylerse doktorum, 34'e kadar gitmicem valla..Bıktım hastanelerden..