Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
tesekkurler ssaslan 2-3 gunde bır de olsa getırıyor ıdare edıyoruz.Zaman gecıyor nasıl olsa. Yarın 34 haftanı da tamamlıyorsun darısı basımıza artık.:Saruboceq:

canım sen de şurda 3 hafta falan sonra ayağa kalkarsın artık şükür az kaldı yalnız kalman imkansızdı zaten iyi ki birileri var yanında ben de hep öyle avutuyorum kendimi kendimi henüz teşhis konulmadan diyete alıştırıyorum bir de yılbaşından sonra ben de yalnız kalmayacağım inşallah

inşallah güzelim
hepimiz hayırlısıyla doldurcaz günlerimizi
sizlerin de en riskli zamanlarınız geçti
bundan sonra bebişlerinizi içerde tutabildiğiniz her gün onların küvözde kalma süresini düşürecek ve sonunda doğumdan direk kucağınıza alacağınız günlere ereceksiniz hepimizin dualarıyla ve en önemlisi kendi inancınız motivasyonunuz ve çabalarınızla
en gurur verici olansa bizlerin sayesinde daha önce kayıp yaşamış anne adayları için gerçekleşmiş umut hikayeleri olarak burada olacağız

ne demişler arkadaşlar tırnağın varsa başını kaşıyacaksın gerisi hikaye..
canım sen zaten yılın en mucize hamilesisin başarın kimseyle ölçülemez maşallah bugünlere kadar geldin ya sende 3 hafta sonra rahatlarsın hadi geri sayım başladı 3.tremester çabuk geçiyor demişlerdi ama geçmiyor yaaaa

evet şimdi bizden sonra gelenler olacak ne de olsa hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz yalnız değiliz bu motivasyonlar desteklerin sonucu da ortada işte

sağol canım benim
günleri saya saya günler hakketen bitmiyor gerçi nerden nereye geldik ama
sanki hala yıllar var doğuma
kızımda bana çekmiş aslında,bende 7,5 aylık dünyaya gelmişim,kordon dolanması sebebiyle.annenin kızı kadere derler ya doğru demekki.
bu ara çok duygusallaştım,hassas olmayı aştı sanki bu durum biraz,
gözümüzü kapasak açsak ve bebeğimiz keşke kucağımızda olsa..
10 ay sonra hamile kalabilmiştim,ama hamilelik macerasının da bu kadar serüvenli olduğunu bilmiyordum
Allah herşeye herkesin hayırlısı,sağlıklısını nasip etsin
Evlatlarımızı bizlere bağışlasın..

Sızler olmasaydınız yalnız olsaydım daha zor gecerdı gunler herhalde. Yasayan bılır derler ya o yuzden bırbırımızı anlıyoruz. Iyı olmalıyız duygusallıgı bırakalım. Bebıslerımızı saglıkla kucagımıza alalım alısverıslere gıdecez:CüvCüv:

kızlar bu topıkte deneyımlı annelerın verdıgı bılgıler var.Ben bakıyorum bı bakın derım.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ni-anne-olacaklara-tavsiye-ve-oneriler-6.html

kızlar mothercare de indirimler başlamış ne güsel olurdu gidip bakmak delikafadulden

tiwiksssss ben kendımı zor tutuyorum zaten :) Olsun bızde Ocak sonunda alırız alacagımızı :)

tiwiksssss ben kendımı zor tutuyorum zaten :) Olsun bızde Ocak sonunda alırız alacagımızı :)

ben de sömestrda mağzanın ortasına oturacakmışım bana göstereceklermiş beğendiklerimi alacakmışım eşimin dahiane fikri aslında aklıma yattı :lepi:

dibircik arkadaşım ben doğum iznimi kullanıyorum
bakalım nöbet tutacakmıyım
sen niye nöbet tutuyosun arkadaşım
senin yasal hakkın
git söyle ve tutma
nöbet tutmak çok zor

ben de sömestrda mağzanın ortasına oturacakmışım bana göstereceklermiş beğendiklerimi alacakmışım eşimin dahiane fikri aslında aklıma yattı :lepi:

seni alışveriş çılgını seni..delikafadulden demek şekerin çıktı canımcım çıkar tabi çünkü sende şekersin..:1hug: ama üzülme dr umuz bir çaresini bulur belkide birkaç gündür çok stres yaptın onun içindir belki perşembeye düzelir..fisfisfishemen yelkenleri indirme.. içini ferah tut canımcımkaydirigubbakcemile3

İyi valla ilgili doktor çok önemli sevindim senin adına !Darısı benim başıma inşşşşaaallaaahhhh dua edin hamilelerin duası kabul olur derler :)

sibelim ne zaman geldin de yazdın bunları seni görünce seviniyorum çocuk gibi şekerim çıktı dr ikinciyiistedi şekerin olabilirde olmayabilirde dedi bakalım yarın büyük gün sen nasılsın annen nasıl

Valla ben sıkıntıdan film indiirip izliyorum artık.Kızlar yarın kontrolüm var umarım doktorum güzel şeyler söyler dua edin.

kızlar ben bugün yataktan kalkınca kaburgalarımın birleştiği yerde bir ağrı vardı hala da var siz de oluyormu acaba rahimin kburgalara kadar gelmesinden dolayımı oluyoroldacabafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…