Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Tabiiki sonucta 36 dan once dogdugunda kuvezde kalıyor.33de dogsa bıle en az 1 ay kalacak. Ama en azından ne kadar az sorun olursa ona sukur dıyorum. Ne kadar az kalırsa. Keske 36 yı gorsem ama ılk hedef 34 :)

Kızlar inşallah son hadtanıza kadar dayanırsınız. Melek sende açılma varmı

Kelebek çok mşaşırdım ya 5- 6 cm çaıklıktan bu haftaya kadarmı geldinn ayyy maşallahh Allah tamamına erdirsin inşallah.. Bizlere umutsunz bunu unutmayın.....

valla canım Allah nasıl nasip ederse öyle oluyor,3 drumda bunu mucize olarak görüyor.
Allah hepimize iyiyi nasip etsin
ben başardıysam sizde emin olun başarırısınız

Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz biras daha sabır diyecektir. Benimde Perşembe hnü randevum 10 günde bir.
Benim randevularım haftada bir ama artık haftada bir gitmek istemiyorum..Çok sıkıldım hastanelerden..Medicana Hastanesine gidiyorum 75 ytl muayene ücretine ek olarak, nst için 100 ytl alıyorlar..Her randevuda nst'ye giriyorum..İlk kez nst'nin ayrıca faturalandırıldığını görüyorum..Tuhaf hastaneleri bulmakta üstüme yok galiba..Serklajım da 1800 ytl ye yapıldı..Üstüne üstlük doktorum serklajdan sonra vermesi gereken ilacı unuttu klava: Neyse artık bebeğimize kavuşalım da, şu hastane ve doktorlardan kurtulalım inşallah..

valla canım Allah nasıl nasip ederse öyle oluyor,3 drumda bunu mucize olarak görüyor.
Allah hepimize iyiyi nasip etsin
ben başardıysam sizde emin olun başarırısınız

Canım en az 36 haftayı göreceğine tüm samimiyetimle inanıyorum..Maşallah hem bebeğin hem de sen çok kuvvetlisiniz..İlerd bu günleri gülümseyerek anlatırsın bebğine inşallah..

Canım en az 36 haftayı göreceğine tüm samimiyetimle inanıyorum..Maşallah hem bebeğin hem de sen çok kuvvetlisiniz..İlerd bu günleri gülümseyerek anlatırsın bebğine inşallah..

amin canım inşallah
Allah hepimize sağlıklı bebek ve sağlıklı doğum nasip etsin
dilerim hepimiz bebeklerimizi doya doya koklar,öper ve büyütürüz

drndan memnun musun peki,memnun değilsen yinede hastaneni ve drnu değiştirebilirsin canım
soyulmaya göz yummayalımsengözlerimebaksanab

drndan memnun musun peki,memnun değilsen yinede hastaneni ve drnu değiştirebilirsin canım
soyulmaya göz yummayalımsengözlerimebaksanab

Canım serklajı HRS Hastanesinde yaptırdım, profesördü doktorum..Muayene ücreti de Ankara'ya göre pahalıydı (195 TTL)..Yine de helal olsun diyorduk..Ama serklajdan sonra vermesi gereken ilacı unutmuş; kasılmalarım var diye aradığımda bana dönmesi 5-6 saati buluyordu..Nitekim lanet olsun deyip Medicana'ya geçtik..Şimdiki doktorum çok ilgili, ama bu konuda çok tecrübeli bir doktor değil..Yaaaaaaa çıldırcam valla..Yeniden doktor değiştirmek istemiyorum, yeniden tıbbi geçmişimi anlatmak, yeni doktorun tedavisine alışmak çok yıpratıcı olur..En azından Medicana'nın yeni doğan yoğun bakım ünitesi var deyip dişimi sıkıyorum bakalım..Hayırlı olur inşallah..

hayırlısı olsun canım,Allah güzelini nasip eder inşallah sıkma canını
napalım giden para olsun madem,parasız hiçbirşey olmuyor zaten
adım atsan para,sahtesini mi bassak delikafadulden

hayırlısı olsun canım,Allah güzelini nasip eder inşallah sıkma canını
napalım giden para olsun madem,parasız hiçbirşey olmuyor zaten
adım atsan para,sahtesini mi bassak delikafadulden
Öyle canım bebekler iyi olsun da, varımız yoğumuz feda olsun..

ya kızlar canım sıkkın bugün 50 gr şeker yüklemem 166 çıkmış perşembe 100lük yapılacak bir de bu çıktı inşallah iyi çıkar sizde de böylee oldumu anlamadım kilo alımım normal şeker de tüketmiyorum niye böyle oldu ki :çok üzgünüm:

üzülme güzelim plesantadan olabiliyormuş şeker. Mart annelerinde ilk başta yüksek çıkıp sonradan düzelen çok kişi oldu. Seninde normale döner.

Üzülme canım en kötü ihtimalle diet verir doktor..Ayrıca 100 gramlık yüklemede daha düşük çıkabilir..Şimdiden stres yapma..

tedavi ile olan gebeliklerde hepimiz çok paralar dökmüşüzdür eminim.biz artık hesaplamıyoruz.hiç doktora gitmeden doğuranlardan biri olmak isterdim.ama bu bizim imtihanımız galiba.arkadaşım sen de çok masraf yapmışsın .büyük şehirlerde daha masraflı oluyor.ben aslen ankaralıyım. şu an antepte çalıştığım için kalıyorum.ankarada buraya göre masraflı.doktorların ismine para veriyoruz.profösörede gittim.beni ciddiye bile almadı.bu doktorum ise benim sıkıntımı gördükçe bana umut verdi.bu hafta adamın gözleri doldu.psikolojimi rahatlatıyor.bir çocuğun dünyaya gelmesine vesile olmak başarmak onu mutlu ediyor.galiba birçok hatadan sonra doğrusunu bulmuşum.ama onu bulmak 3 bebeğimin ölmesine neden oldu.

tiwiks üzülme perhiz yaparsan sorun kalmaz.hamilelikte oluşan şeker bu.arkadaşımda da oldu perhiz işe yaradı. normal hamilelikte yaşanan herşeyi biz yaşıyormuşuz gibi algılar olduk.ben doktorun söylediği her şeye bunu normal hamilelerde yaşar mı diye soruyorum.bana kızıyor.sende normal hamilesin diyor.psikolojimiz kötü herşeyi sorun yapıyotuz.rahat ol.senin hiçbir sorunun yok.sanıırım sorunlu haftaları da bıraktın.

Canım haklısın valla..Normal yollardan hamile kaldım ama tüp bebek yaptırmış kadar oldum..Düşün yani herşey ne kadar paraya dökülmüş..Yine de keşke insan gibi muamele görseydim de verdiğim paralar helal olsun deseydim..

Son düzenleme:

Merhaba inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın arkadaşım
Birşey sorabilir miyim hangi doktora gidiyorsun acaba ?

Merhaba inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın arkadaşım
Birşey sorabilir miyim hangi doktora gidiyorsun acaba ?
İnşallah canım..Şikayetçi olduğum doktorumu soruyorsan Prof. Dr Tarık Aksu..Hacettepe'de hoca..Ama şunu söyleyeyim bilgisine, tecrübesine kesinlikle lafım olamaz..Ama bizim durum bilgiden ve tecrübeden fazlasını gerektiriyor, yanılıyor muyum acaba..Aradığımızda ulaşabilmemiz, en azından en kısa zamanda bize döneceğini bilmemiz gerekiyor..İlacımızı vermeyi unutmaması gerekiyor mesela klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…