Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bi arştırıcam arkadaşım
teşekkürler ilgine
bebişine de selamlar
o artık seni duyuyo nasılsa
sevgilerimizi ilet
hepinize ii geceler

iyi geceler arkadaşlar
yazdıklanzı ancak bitirdim okumyı
yaren şimdden gçmiş olsun
melek kardeşinin hayırlı haberlerini bekliyoruz
twiks canım arada psikolojimzin bozulması çok normal
ben özellikle kapalı havalarda iyice psikopatlaşıyorum

bu arada benim serklajımdan sonra 28. haftamda 2.2 ile 1.8 arasında oynuyordu serviks boyu-kasılma etkisiyle
dikişe kadar 5.5-6 haftada açıldı ancak o da bebiş büyüdüğünden sanırım

evet güzelim cuma gittiğimde gözleyemedi
eliyle diikişi kontol etti henüz zorlanma yok dedi

Valla Pazartesi gittiğimde benim doktorumda gözleyemedi ama aynı gün başka doktora gittim 2 dedi. Bende anlamadım. Gerçi sonuçta benim dikişimde yok

bende yatıyorum devamlı zaten...Valla ben kelebek diye bir arkadaş var onu örnek alıyorum.dikişsiz rahim ağzında açılma var ve o şekilde yatıyor bayadır. Bende 34 haftayı gormeyı hedeflıyorum:Saruboceq:

bende yatıyorum devamlı zaten...Valla ben kelebek diye bir arkadaş var onu örnek alıyorum.dikişsiz rahim ağzında açılma var ve o şekilde yatıyor bayadır. Bende 34 haftayı gormeyı hedeflıyorum:Saruboceq:

walla drda bu haftaya kadar dikişşiz gelmemi mucize görüyor :)
sende dayan canım dayan az kaldı ,ben dayandıysam sen hayli dayanırsın
sabırlı ol,güzel şeyler düşün,güzel olsun

günaydın kelebek teşekkür ederim. Bende dayanıyorum valla. Olmaz diye birşey yokmuş demekki olabiliyor.

yavrularımızın alacağı nefes yaşayacağı bir ömür varsa
ne olursa olsun hayata tutunacaktırlar
moralimizi yüksek tutup elimizden geleni yapalım yeter ki

edacım bnim ilk bbeğimde 6 hafta iznimi vermişlerdi.daha sonrakilerde 8 haftaydı . hpsi 25 haftalık doğmuştu sadece ilk bebeğimde ölü doğum olduğu için herhalde 6 haftaydı...hepsinde nöbet tutmuştum.aslında araştırmadım.bundada nöbet tutuyorum...arkadaşın biri benimle aynı doğum yaptı o tutmuyor(1 yıl). bana da söyledi aslında hakkım var ama söylemedim müdüre zaten 3 gün gidiyorum okula müdürümde iii işim olduğunda izin veriyor...öle...sen şimdi izin kullanmıyormusun(doğum sonrası)

Kızlar merhabalar..32. haftanın içindeyiz, birkaç gündür kasılmalarım yok, moralim yerinde..Haftasonu randevumuz var, bakalım doktorumuz ne diyecek..

Güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz biras daha sabır diyecektir. Benimde Perşembe hnü randevum 10 günde bir.

benim randevuya daha çok var
ayağa kalkmak tehlikeli olduğundan 2 hafta içinde acil bir sıkıntı yaşamazsam ocağın 15 i gibi gidicem of of

Bosver Kelebek. Sen benım umudumsun. Senın durumun zor valla.Hem ozamana bebegınde rıskı ıyıce atlatmıs olur. Sımdı senın acılman kac cm bılıyormusun

5,5--6 cm arası ıh desem cıkıcak vazıyette,2-3 cm ıle basladı acılma 24.haftada oldu kanama ıle bırlıkte,rahım agzı yetmezlıgı dendı,dikiş için geç kalınmıs,26.haftada da suyum geldi erken membran rüptürü teşhisi kondu,su keseside yırtık,tekrar su gelebilirmiş.
valla inşallah umutlarını boşa çıkarmam,dayanabılecegım yere kadar sabır dıyorum

ay inanamıyorum sana yaa. ama bak ne güzel 33 haftayı tamamlamışssın. Benim hedefim 34 yada 35 haftayı gormek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…