- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.081
canım açıklık olmadı bak bence sana benim dikişten yapılsaydı daha iyi olurdu sanki rahim ağzını yukardan aşağı kadar dikiyorlar ama dikiş atıyor bazen tutmayabiliyor kromozom olabilir canım kan pıhtılaşması da olabilir kromozom bozukluğunn bir türü var bu genelde geç düşüklerde oluyor adı aklıma gelmedi şimditwiks sende hiç açıklı olmadı değil mi
yani üstten dikişe kadar da olmadı değil mi
bende şimdi buna taktım
acabalarla dolu olduğu için kafam
twiks keşke benim derdim bunlar olsaydı
ne çok mutlu olurdum
bizim hoca da bakımlı canım yakışıklı da ama zayıf biraz kesinlikle kilo düşmanı adam anladım bunu bence hocamızdan daha az çalışıyordur ondan genç kalmıştır dedikodumuz hayırlı olsun okumasınlar bizi naparız sonra:uhm:sırnaşık şey
Evet tiwiks merak etme sayılı gün çabuk geçecek. Bak burda bize destek olan arkadaşlarımız var. Hepimiz zor günler geçiriyoruz. Benim kayınvalidem 3 bina ilerimde oturuyor bi gün gelse bi gün gelmiyor yemek getirmek için. Bu ev bir haftadır toz içindeydi sanki hiç görmüyor. Sonuçta ben kalkamııyorum. Bak bugün taa Bağcılardan Kadıköye ablam geldide heryeri silip süpürüo gitti diğer kardeşimiin yanına. Benimde annem yokki yardımcı olsun. İnsan yatınca muhtaç olunca anlıyor. Ama diyorum ya geçeçek bu günler..
doktorumla konuşucam
(dikişi atanla)
bursadaki doktorum dikişin çok iyi demişti
doğumu yaptıranda bu dikiş açılaz sancıları daha fazla beklemelyelim dedi
dikişi atanın dışında 3 doktor dikişi gördü ve çok iyi yukarı atılmıi dedi
ama bilmem ki konuşucam bakalım
sancılar geldikten sonra pek bi önemi kalmıyo galiba arkadaşım
benim allttan hiç açıklığım olmadı
kanamam da olmadı
ve 3 gün 2 dakika aryla sancı geldi ve açılmadı
bakalım bi istanbula gideyim
doktorumu göreyim çok rahatlıycam
canım annene bol şifaLAR ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN öpüyorum senikızlar bende yarın akşam burda olamıycam annem yarın çapada tekrar anjio olucak onun yanında kalıcam gece salı akşamı burda olurum inşallah..