Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Evet tiwiks merak etme sayılı gün çabuk geçecek. Bak burda bize destek olan arkadaşlarımız var. Hepimiz zor günler geçiriyoruz. Benim kayınvalidem 3 bina ilerimde oturuyor bi gün gelse bi gün gelmiyor yemek getirmek için. Bu ev bir haftadır toz içindeydi sanki hiç görmüyor. Sonuçta ben kalkamııyorum. Bak bugün taa Bağcılardan Kadıköye ablam geldide heryeri silip süpürüo gitti diğer kardeşimiin yanına. Benimde annem yokki yardımcı olsun. İnsan yatınca muhtaç olunca anlıyor. Ama diyorum ya geçeçek bu günler..

eda ben doğum iznini arastırmıstım 22.haftaydı ama izin alamamıstım.nöbetler hakkına benim bildiğim doğumdan sonra 1 yıl nöbet tutulmuyor ama bizim durumdakileri bilemiyorum

kızlar bende yarın akşam burda olamıycam annem yarın çapada tekrar anjio olucak onun yanında kalıcam gece salı akşamı burda olurum inşallah..

salihas bende inşallah kullanabilirim ve nöbet tutmam
bende kılpayı yakaladım zaten doğum iznini
seninde ikidi dimi kaybın arkadaşım
sen baktırdın mı

twiks sende hiç açıklı olmadı değil mi
yani üstten dikişe kadar da olmadı değil mi
bende şimdi buna taktım
acabalarla dolu olduğu için kafam
canım açıklık olmadı bak bence sana benim dikişten yapılsaydı daha iyi olurdu sanki rahim ağzını yukardan aşağı kadar dikiyorlar ama dikiş atıyor bazen tutmayabiliyor kromozom olabilir canım kan pıhtılaşması da olabilir kromozom bozukluğunn bir türü var bu genelde geç düşüklerde oluyor adı aklıma gelmedi şimdi

twiks keşke benim derdim bunlar olsaydı
ne çok mutlu olurdum

canım kıyamam sana benimki de şımarıklık bunları yazmam bile kötü kendimi asla affetmeyeceğim Allah sana yeni bir bebek versin inşallah kendini biraz toprlayınca araştırmalara başla ve biraz bekle hamile kalmak için canım benim

edacım benim tek kaybım var .ben genetik arastırmyı sonradan öğrendim.bize söylemediler bile ozaman.ama bilsemde kıyarmıydım kızıma bilmiyorum.
nöbet konusunu iyice arastır canım.

bizim hoca da bakımlı canım yakışıklı da ama zayıf biraz kesinlikle kilo düşmanı adam anladım bunu bence hocamızdan daha az çalışıyordur ondan genç kalmıştır dedikodumuz hayırlı olsun okumasınlar bizi naparız sonra:uhm:sırnaşık şey

:roflol:eek:kuyolarmıdır sence bence zor adam akşama kadar koşturuyor baksana nerdeyse akşam dokuza kadar muayenehanede kalıyor ben genelde hafta arası akşam gidiyorum ya ordan biliyorum o saatten sonra gelip burayımı okuycak.. naniknanikdedikodu yapmıyoruz canım hocam geç evlenmiş galiba ne yapsın adam prof olduktan sonra evlenmiştir belki eşi çok genç birde kızları var oda küçük zaten..kaydirigubbakcemile2

doktorumla konuşucam
(dikişi atanla)
bursadaki doktorum dikişin çok iyi demişti
doğumu yaptıranda bu dikiş açılaz sancıları daha fazla beklemelyelim dedi
dikişi atanın dışında 3 doktor dikişi gördü ve çok iyi yukarı atılmıi dedi
ama bilmem ki konuşucam bakalım
sancılar geldikten sonra pek bi önemi kalmıyo galiba arkadaşım
benim allttan hiç açıklığım olmadı
kanamam da olmadı
ve 3 gün 2 dakika aryla sancı geldi ve açılmadı
bakalım bi istanbula gideyim
doktorumu göreyim çok rahatlıycam

Evet tiwiks merak etme sayılı gün çabuk geçecek. Bak burda bize destek olan arkadaşlarımız var. Hepimiz zor günler geçiriyoruz. Benim kayınvalidem 3 bina ilerimde oturuyor bi gün gelse bi gün gelmiyor yemek getirmek için. Bu ev bir haftadır toz içindeydi sanki hiç görmüyor. Sonuçta ben kalkamııyorum. Bak bugün taa Bağcılardan Kadıköye ablam geldide heryeri silip süpürüo gitti diğer kardeşimiin yanına. Benimde annem yokki yardımcı olsun. İnsan yatınca muhtaç olunca anlıyor. Ama diyorum ya geçeçek bu günler..

haklısın canım benim geçecek bu günler bebeği sevmek için gösteriş yarışına girmeyi bilirler ama demi:eek:klava:

twiksçim sen bi sağlıkla doğur
bana çok moral olucak arkadaşım
her biriniz bizim için moral oluyosunuz baksana tamamladı işte dedirtiyosunuz
ben rahim ağzını takmıyorum artık
başka bi şey olmasında
umarım bebişlerde sorun vardır

kızlar hepimizin iyi dilekleri için çok çok teşekkürler..Allah sizinde yardımcınız olsun..hayırlısıyla kurtarsın..
ben yarın bütün gece ayakta olucam o yüzden erken yatayım diyorum..hepinize iyi geceler.. bir aksilik olmazsa salı akşamı görüşmek üzere sizde kendinize iyi bakın..

doktorumla konuşucam
(dikişi atanla)
bursadaki doktorum dikişin çok iyi demişti
doğumu yaptıranda bu dikiş açılaz sancıları daha fazla beklemelyelim dedi
dikişi atanın dışında 3 doktor dikişi gördü ve çok iyi yukarı atılmıi dedi
ama bilmem ki konuşucam bakalım
sancılar geldikten sonra pek bi önemi kalmıyo galiba arkadaşım
benim allttan hiç açıklığım olmadı
kanamam da olmadı
ve 3 gün 2 dakika aryla sancı geldi ve açılmadı
bakalım bi istanbula gideyim
doktorumu göreyim çok rahatlıycam

canım o zaman doğumu başlatan başka bir etken var bence benim arkadaşım 35.haftasında bebeğini doğum yaptı ama bebek vefat etti o haftada bir bebek meğerse kan pıhtılaşması varmış arkadaşta şimdi bebeğini aldı kucağına iğnelerle kanı sulandırıldı hep sanki bizim haftalarda geç düşüklerde tek sebep buymuş gb davranıyyorlar ama ben internette araştrdım bir sürü sebep varmış

X