Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
melek allah kolaylıklar versin ablana .allah kurtarsın sağlıkla.sen üzülme yeğenini getirirler yanına teyzesi.

melekcim sende üzülme sonuçta iyi olunda yatın birşey olmaz önemli bir sorun çıkmasın yeterki..

Teşekkür ederim. Evde bekliyor şimdi sancısının gelmesini. Bu arada kızkardeşim benden küçük :) Dua ediyorum bende:Saruboceq:

canım bu redüksiyon hiç te masum bir işlem değil nasıl dayandın o acıya üzülme sakın keşke kalsaydı bebişin belki rahim ağzı problem olmamıştır bunu bilemeyiz sana epidural yolu gözüktü desene hocanın eşinin adı da özlem adaşımış sürekli söyler bunu ben hiç görmedim kendisini merakta ediyorum aslında ben de takmamak istiyorum ama bazen bunaltıyorlar beni napiim canım:teselli::sm_confused:

melekcim gözün aydın canım Allah bir çığlıkta kurtarsın kardeşini, Allah analı babalı büyütsün..

teyzoş oluyon ha ne güzel dualar kardeşine bu gece onun duası da bize gelsin Amin süper ya

haklısın arkadaşım benimki de işmi bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş en iyisi akıllı durayım

twiks hamilesin ya şimdi herşeye üzülürsün
boşveeeeer
kız bebiş geliyo bebiş
salla onu bunu
yat ve gün say arkadaşım

evet canım ben dört beşkez gördüm çok iyi birisi çok şeker o da.. Bayağı sohbetimizde oldu mesafeli ve kompleksli bir insan değil gerçekten çok cana yakın.. kaydirigubbakcemile5benim bebişlerin cinsiyetine o bakmıştı ilk ozaman hoca erken demişti ama kız bunlar demişti isim de takmıştı.. hoca da döktür bakalım özlem bacı diyordu:teytey: ama malesef erkek çıktılar..ama oda iyi doktor onunda hastaları geliyor bazen ama hocadan daha genç bu arada

dibircik birde şunu sorucam
benim bebişler 22. haftayı tamamladığı için ben doğum iznimi kullandım
merak ettiğim ben doğum sonrası okulda nöbet tutucam mı
sende öğretmensin sanırım
arkadaşım barıştan önceki doğumlarda sende izne ayrıldın mı
okula dönünce nöbet tuttun mu
ben bu hakkımı kullanabilecek miyim

salihasçım yaptırmadım yaaa
ama doktorum kromozom sorunu olabileceğini vicudun bu nedenle attığını düşünüyo
çünkü tek yumurtaydı ve plesentaları ayrılmamıştı
tek plesentadan besleniyolardı
bende merak ediyorum ama kıyamadım bebişlere

bizim hoca da bakımlı canım yakışıklı da ama zayıf biraz kesinlikle kilo düşmanı adam anladım bunu bence hocamızdan daha az çalışıyordur ondan genç kalmıştır dedikodumuz hayırlı olsun okumasınlar bizi naparız sonra:uhm:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…