Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

evet canım girebiliyor arkadaşımın sezeryanını çapada yaptı

canım inşallah hepimiz bir gün güzel haberlerimizle doldururuz bu sayfayı.evet ikz gebelik normalde de riskli.hep dualarımda saglıkla tasıyabileceğimiz ve sağlıkla elimize alabileceğimiz bebekler diliyorum.hepimize tüm isteyenlere.
hamişler nasılsınız.tiwiks melek kelebek ssaslan nery .yeni hamişler bekliyoruz hadi kızlar. yaren yakında senide ekleriz inşallh.bende cokkkkkkkkkkkkk istiyorum ama biraz daha bekliycem galiba 1 ,2 ay daha .yakında doktora gidicem .doktor bekleme derse harekete geceriz.:dance:

hihoyyytinşallah canım bende çok istiyorum.. kaydirigubbakcemile5senin ne kadar oldu şu anda canım benim beş ay bitti dr altı ay beklemekte yarar var sonrasını size bırakıyorum demişti.. bende bir an önce olsun istiyorum..sen de tüp bebek mi yaptırmıştın canım..fisfisfis

iyi akşamlar arkadaşlar bugün pek giremedim siteye pazar nahmurluğu sanırım biraz da keyifsizim sanki

benim 3,5 ayı gecti. ama 4.reglimi oldum.bana da 6 ay bekle dedi doktor ama beklemek zor canım sende bilirsinki.benim tüp bebek değildi canım.eşim cok ısrar ediyordu hemen cocuk yapalım diye ama ben 3,5 yıl bekledim evlendikten sonra.şimdi keşke okadar beklemeseydim diyorum ama insan başına ne gelecek bilemiyorki.ama ne yapalım gecen zaman gecti geriye dönüş yok artık.

evet canım girebiliyor arkadaşımın sezeryanını çapada yaptı

çok iyi valla o zaman ne gerek varki özele çapada özel odada kalsan sanki ne kadar tutucak ki sanki sonuçta iki gün kalıyorsun..:dance: zaten önemli olan dr un girmesi.. hem sezeryanle yaparsan epudural yaptır bence zaten çapada görmüştüm sezeryanle doğuma girenleri soruyorlar epudural mi anestezili mi olsun diye.. hocayla bunu görüşebilirsin.. ben çok isterdim epudural yapmayıdelikafadulden

:bbo:evet canım altı ay böyle altı yıl gibi geldi sanki heleki son bir ayım nasıl geçicek diyorum.. şu bir ay geçse koşa koşa doktora gidicem valla olsun canım sonuçta kendi kendine hamile kalabiliyorsun ya benim o da bir sorundu.. inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın canım:dance:

canım panik ya da stresli görürse genel yapıyor arkadaşa öyle yaptı ama bana epidural yapar çünkü serklajda anestezi dru çene yapın çok küçük sakın doğumda karşıma gelme genel yapmam demişti cemil hocanın yanında :1shok::roflol:zatenzor uyanıyorum ağzımın içi kabarıyor delikafaduldendişlerimle damaklarımı ezmişim çok kötüydü evde kala kala bunaldım hiç birşey yapamamak hayalimdeki gibi bebeğime hazırlık yapamamak bu çaresizlik yalnızlık çok kötü eşime sardım ben de derdim yetmezmiş gibi bir de ailesine sevgi gösterisinde bulunmamı bekliyor ya deli oluyorumailesi antalyadan süper bir daire almışta aylardır bundan konuşuyorlar 100 kere hayırlı olsun diyeceğim sanki offff ben canımın derdine düşmüşüm milletin derdine bak delikafaduldenbugün kriz günüm benim

ben de rüyamda bakırköy sokaklarında geziyordum geçen gece tiyatroya bile gittim ne güzeldi :roflol:

tiwiks canım bırak bu bunalım durumları bakııım. Bak bızde yatıyoruz. Sayılı gun cabuk gecer. Bak benım kızkardesımde az once aradı nısanı gelmıs ama ben gıdemıyorum yanına. senağlama

tiwiks canım bırak bu bunalım durumları bakııım. Bak bızde yatıyoruz. Sayılı gun cabuk gecer. Bak benım kızkardesımde az once aradı nısanı gelmıs ama ben gıdemıyorum yanına. senağlama

kızkardeşin hamile mi nişanlanıyor mu her ikisi de olsa hayırlı olsun daha sonra gidersin canım sorunum yatmak değil başka şeyler bebiş iyi olsun da önemli değil sen de üzülme bakiim

olsun canım ya bunları daha öncede konuşmuştuk niye canını sıkıyosunki ben valla bu sefer hamile kalırsam doğuma kadar eve birşey getirmiycem kuzum sağlıklı olsunda varsın hiçbir şeyi olmasın çaput parçasında büyüsün ne var..doğunca neler neler alırsın daha.. sonra eşinin ailesine gelince ne üzüyosun kendini boşver şu an senin daha mühim konuların var kendince onlara niye kafa yoruyosun..zaten kim olursa olsun kimse için eşini de üzme kapıyı kapattımı bak herkes dışarda kalıyor yine eşinle sen varsın.. ne varsa ondan sana fayda var boşuna herkes için onuda kendini de üzme..:teselli:
:dance:bence çok güzel birşey epudural, eğer anesteziyide kaldıramıyorsan bu firsatı kaçırma bence hatta alırlarsa eşinle birlikte gir doğuma bu anı paylaşın hepbirlikte ben hep böyle bir doğum hayal ediyorum çünkü inşallah Allah hepimize nasip etsin..ben panik yapmıyorum bu konularda soğuk kanlıyımdır yani çünkü rediksiyon yaptırmıştım üçüzlere cemil hoca eşiyle yapmıştı, çok zor biliyomusun resmen uzun şiş gibi iğneyi uyuşturmadan kasığından batırıyor,sonra içinde çeviriyor acayip canını yakıyor ve bu işlem kafamçokkarıştı1 saati buluyor birde benim tam isabet etmedi iğne ilacı içine enjekte etmek için çıkarıp tekrar batırmıştı eşim seyrederken kötü olmuştu hoca dışarı çıkardı..ama bende çıt yok hocanın eşi diyorki sakın ani hareket yapma yada canın yanarsa kolumu sıkabilirsin diyor ama hoca benden gayet emin merak etme o çok dayanıklıdır diyor..:hooray: o zaman kısmet olursa ben bu epudural e girerim valla:lepi:

tiwiks bozma moralini canım.senin morale ihtiyacın var .kim ne yaparsa yapsın gül ve geç.kötükedihüsosen iyisin bebeğin iyi gerisini boşver.hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebeğin ,sonra istediğin cicileri carşı pazar dolasa dolasa alırsın canım.tabanların yorulana kadar gezersin ozaman:dance:

kızkardeşin hamile mi nişanlanıyor mu her ikisi de olsa hayırlı olsun daha sonra gidersin canım sorunum yatmak değil başka şeyler bebiş iyi olsun da önemli değil sen de üzülme bakiim

ehuehe. Hamile 40.haftası doldu artık. Yarın sunni sancı verilecekti. Ama bu akşam kanlı akıntısı gelmiş. Doktorunu aramış az önce sancılarının gelmesini bekle demiş. Yeğenim geliyor dua edin kızlar kolay doğumu olsun. Nasıl heyecanlıyım bilseniz.

dibircik arkadaşım ilgine teşekkürler
ne güzel bizi hiç yalnız bırekmıyosun
arkadaşım bu durumda açıklık olmaması geren bir durum mu sence
yani diıkişe kadar da olmamalı mı arkadaşım
acaba sancıyı bu açıklık mı başlatıyo
doktorum bu normal demişti
belki endişelenmeyeyim diye demiştir
sen ne diyosun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…