- 23 Ekim 2008
- 427
- 4
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #1.041
bir keresinde bir hastasına sanki cemil hocanın doğum için gittiği hastanelerin adlarını ve fiyatlarını gönderiyordu faxsla nuran abla bayağı oldu ama o zaman daha tedavi gördüğüm için ilgilenmemiştim ama belki öyle bir seçim şansında olabilir.:CüvCüv: ama canım peki çapada doğum yapsan mesela sezeryanle cemil haca girebiliyormu doğuma? sengözlerimebaksanab
salihasçım
tabiki en az 38 i hepimiz görücez
benim ilki 210 gr dı
2 de nerdeyse 1 kiloya çıktı
ama ikizin rahmi ne kadar hızlı büyüttüğünü düşünürsek
bu zaten riskti
yani tekte sıkıtı yok
sancı gelmezsse ve su gelmezsse zaten sorun yok arkadaşım
dikiş tutuyo
canım inşallah hepimiz bir gün güzel haberlerimizle doldururuz bu sayfayı.evet ikz gebelik normalde de riskli.hep dualarımda saglıkla tasıyabileceğimiz ve sağlıkla elimize alabileceğimiz bebekler diliyorum.hepimize tüm isteyenlere.
hamişler nasılsınız.tiwiks melek kelebek ssaslan nery .yeni hamişler bekliyoruz hadi kızlar. yaren yakında senide ekleriz inşallh.bende cokkkkkkkkkkkkk istiyorum ama biraz daha bekliycem galiba 1 ,2 ay daha .yakında doktora gidicem .doktor bekleme derse harekete geceriz.:dance:
evet canım girebiliyor arkadaşımın sezeryanını çapada yaptı
iyi akşamlar arkadaşlar bugün pek giremedim siteye pazar nahmurluğu sanırım biraz da keyifsizim sanki
benim 3,5 ayı gecti. ama 4.reglimi oldum.bana da 6 ay bekle dedi doktor ama beklemek zor canım sende bilirsinki.benim tüp bebek değildi canım.eşim cok ısrar ediyordu hemen cocuk yapalım diye ama ben 3,5 yıl bekledim evlendikten sonra.şimdi keşke okadar beklemeseydim diyorum ama insan başına ne gelecek bilemiyorki.ama ne yapalım gecen zaman gecti geriye dönüş yok artık.
iyi akşamlar arkadaşlar bugün pek giremedim siteye pazar nahmurluğu sanırım biraz da keyifsizim sanki
çok iyi valla o zaman ne gerek varki özele çapada özel odada kalsan sanki ne kadar tutucak ki sanki sonuçta iki gün kalıyorsun..:dance: zaten önemli olan dr un girmesi.. hem sezeryanle yaparsan epudural yaptır bence zaten çapada görmüştüm sezeryanle doğuma girenleri soruyorlar epudural mi anestezili mi olsun diye.. hocayla bunu görüşebilirsin.. ben çok isterdim epudural yapmayıdelikafadulden
ruh sağlığım bozuk canım yoksa önemlibirşey yok teşekkür edrimönemli bir seyin yoktur umarım.
tiwiks canım bırak bu bunalım durumları bakııım. Bak bızde yatıyoruz. Sayılı gun cabuk gecer. Bak benım kızkardesımde az once aradı nısanı gelmıs ama ben gıdemıyorum yanına. senağlama
olsun canım ya bunları daha öncede konuşmuştuk niye canını sıkıyosunki ben valla bu sefer hamile kalırsam doğuma kadar eve birşey getirmiycem kuzum sağlıklı olsunda varsın hiçbir şeyi olmasın çaput parçasında büyüsün ne var..doğunca neler neler alırsın daha.. sonra eşinin ailesine gelince ne üzüyosun kendini boşver şu an senin daha mühim konuların var kendince onlara niye kafa yoruyosun..zaten kim olursa olsun kimse için eşini de üzme kapıyı kapattımı bak herkes dışarda kalıyor yine eşinle sen varsın.. ne varsa ondan sana fayda var boşuna herkes için onuda kendini de üzme..:teselli:canım panik ya da stresli görürse genel yapıyor arkadaşa öyle yaptı ama bana epidural yapar çünkü serklajda anestezi dru çene yapın çok küçük sakın doğumda karşıma gelme genel yapmam demişti cemil hocanın yanında :1shok::roflol:zatenzor uyanıyorum ağzımın içi kabarıyor delikafaduldendişlerimle damaklarımı ezmişim çok kötüydü evde kala kala bunaldım hiç birşey yapamamak hayalimdeki gibi bebeğime hazırlık yapamamak bu çaresizlik yalnızlık çok kötü eşime sardım ben de derdim yetmezmiş gibi bir de ailesine sevgi gösterisinde bulunmamı bekliyor ya deli oluyorumailesi antalyadan süper bir daire almışta aylardır bundan konuşuyorlar 100 kere hayırlı olsun diyeceğim sanki offff ben canımın derdine düşmüşüm milletin derdine bak delikafaduldenbugün kriz günüm benim
siz de pazar gezmeleri mi yaptınız haa söyleyi bakiiimşakkıdı
kızkardeşin hamile mi nişanlanıyor mu her ikisi de olsa hayırlı olsun daha sonra gidersin canım sorunum yatmak değil başka şeyler bebiş iyi olsun da önemli değil sen de üzülme bakiim
edacım benimkide hep dikiş tutuyordu ama üstten dikişe kadar açıklık oluşuyordu ilk defa barışta olmadı ama bu seferde suyum geldi.burdada okudum suyu gelmiş ama duruyor benim 2 gün sonra sancılar başladı.benim suyum gelince zaten dikişeri aldılar sancı başlarsa rahim ağzı yırtilmasın diye 24 saaat sonrada başladı sancı...sen biyerde yazmışsın sezeryan olurum diye (inşallah o günleri görürsün)banada normal doğum yaptıracaklardı ama ben yalvar yakar sezeryan istedim bebeğim sıkıntıya girmesin küçük diye...yeterince dediğin gibi normal doğum yapmıştım ve riske atmak istemedim.yazılarını okuyorum duygular hep aynı korkuyosun ama hemen istiyorsun ben de hep oleydim...neyse... öpüyorum seni.