Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
melek allah kolaylıklar versin ablana .allah kurtarsın sağlıkla.sen üzülme yeğenini getirirler yanına teyzesi.

Teşekkür ederim. Evde bekliyor şimdi sancısının gelmesini. Bu arada kızkardeşim benden küçük :) Dua ediyorum bende:Saruboceq:

olsun canım ya bunları daha öncede konuşmuştuk niye canını sıkıyosunki ben valla bu sefer hamile kalırsam doğuma kadar eve birşey getirmiycem kuzum sağlıklı olsunda varsın hiçbir şeyi olmasın çaput parçasında büyüsün ne var..doğunca neler neler alırsın daha.. sonra eşinin ailesine gelince ne üzüyosun kendini boşver şu an senin daha mühim konuların var kendince onlara niye kafa yoruyosun..zaten kim olursa olsun kimse için eşini de üzme kapıyı kapattımı bak herkes dışarda kalıyor yine eşinle sen varsın.. ne varsa ondan sana fayda var boşuna herkes için onuda kendini de üzme..:teselli:
:dance:bence çok güzel birşey epudural, eğer anesteziyide kaldıramıyorsan bu firsatı kaçırma bence hatta alırlarsa eşinle birlikte gir doğuma bu anı paylaşın hepbirlikte ben hep böyle bir doğum hayal ediyorum çünkü inşallah Allah hepimize nasip etsin..ben panik yapmıyorum bu konularda soğuk kanlıyımdır yani çünkü rediksiyon yaptırmıştım üçüzlere cemil hoca eşiyle yapmıştı, çok zor biliyomusun resmen uzun şiş gibi iğneyi uyuşturmadan kasığından batırıyor,sonra içinde çeviriyor acayip canını yakıyor ve bu işlem kafamçokkarıştı1 saati buluyor birde benim tam isabet etmedi iğne ilacı içine enjekte etmek için çıkarıp tekrar batırmıştı eşim seyrederken kötü olmuştu hoca dışarı çıkardı..ama bende çıt yok hocanın eşi diyorki sakın ani hareket yapma yada canın yanarsa kolumu sıkabilirsin diyor ama hoca benden gayet emin merak etme o çok dayanıklıdır diyor..:hooray: o zaman kısmet olursa ben bu epudural e girerim valla:lepi:

canım bu redüksiyon hiç te masum bir işlem değil nasıl dayandın o acıya üzülme sakın keşke kalsaydı bebişin belki rahim ağzı problem olmamıştır bunu bilemeyiz sana epidural yolu gözüktü desene hocanın eşinin adı da özlem adaşımış sürekli söyler bunu ben hiç görmedim kendisini merakta ediyorum aslında ben de takmamak istiyorum ama bazen bunaltıyorlar beni napiim canım:teselli::sm_confused:

melekcim gözün aydın canım Allah bir çığlıkta kurtarsın kardeşini, Allah analı babalı büyütsün..

ehuehe. Hamile 40.haftası doldu artık. Yarın sunni sancı verilecekti. Ama bu akşam kanlı akıntısı gelmiş. Doktorunu aramış az önce sancılarının gelmesini bekle demiş. Yeğenim geliyor dua edin kızlar kolay doğumu olsun. Nasıl heyecanlıyım bilseniz.
teyzoş oluyon ha ne güzel dualar kardeşine bu gece onun duası da bize gelsin Amin süper ya

tiwiks bozma moralini canım.senin morale ihtiyacın var .kim ne yaparsa yapsın gül ve geç.kötükedihüsosen iyisin bebeğin iyi gerisini boşver.hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebeğin ,sonra istediğin cicileri carşı pazar dolasa dolasa alırsın canım.tabanların yorulana kadar gezersin ozaman:dance:

haklısın arkadaşım benimki de işmi bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş en iyisi akıllı durayım

twiks hamilesin ya şimdi herşeye üzülürsün
boşveeeeer
kız bebiş geliyo bebiş
salla onu bunu
yat ve gün say arkadaşım

canım bu redüksiyon hiç te masum bir işlem değil nasıl dayandın o acıya üzülme sakın keşke kalsaydı bebişin belki rahim ağzı problem olmamıştır bunu bilemeyiz sana epidural yolu gözüktü desene hocanın eşinin adı da özlem adaşımış sürekli söyler bunu ben hiç görmedim kendisini merakta ediyorum aslında ben de takmamak istiyorum ama bazen bunaltıyorlar beni napiim canım:teselli::sm_confused:

evet canım ben dört beşkez gördüm çok iyi birisi çok şeker o da.. Bayağı sohbetimizde oldu mesafeli ve kompleksli bir insan değil gerçekten çok cana yakın.. kaydirigubbakcemile5benim bebişlerin cinsiyetine o bakmıştı ilk ozaman hoca erken demişti ama kız bunlar demişti isim de takmıştı.. hoca da döktür bakalım özlem bacı diyordu:teytey: ama malesef erkek çıktılar..ama oda iyi doktor onunda hastaları geliyor bazen ama hocadan daha genç bu arada:eek:

dibircik birde şunu sorucam
benim bebişler 22. haftayı tamamladığı için ben doğum iznimi kullandım
merak ettiğim ben doğum sonrası okulda nöbet tutucam mı
sende öğretmensin sanırım
arkadaşım barıştan önceki doğumlarda sende izne ayrıldın mı
okula dönünce nöbet tuttun mu
ben bu hakkımı kullanabilecek miyim

salihasçım yaptırmadım yaaa
ama doktorum kromozom sorunu olabileceğini vicudun bu nedenle attığını düşünüyo
çünkü tek yumurtaydı ve plesentaları ayrılmamıştı
tek plesentadan besleniyolardı
bende merak ediyorum ama kıyamadım bebişlere

evet canım ben dört beşkez gördüm çok iyi birisi çok şeker o da.. Bayağı sohbetimizde oldu mesafeli ve kompleksli bir insan değil gerçekten çok cana yakın.. kaydirigubbakcemile5benim bebişlerin cinsiyetine o bakmıştı ilk ozaman hoca erken demişti ama kız bunlar demişti isim de takmıştı.. hoca da döktür bakalım özlem bacı diyordu:teytey: ama malesef erkek çıktılar..ama oda iyi doktor onunda hastaları geliyor bazen ama hocadan daha genç bu arada:eek:
bizim hoca da bakımlı canım yakışıklı da ama zayıf biraz kesinlikle kilo düşmanı adam anladım bunu bence hocamızdan daha az çalışıyordur ondan genç kalmıştır dedikodumuz hayırlı olsun okumasınlar bizi naparız sonra:uhm:sırnaşık şey

X