-
- Konu Sahibi hidennisko
- #109.581
Sabah akşam kullanıyorum evetGeçer Allah 'ın izniyle inşallah. Antibiyotik kullanıyorsunuz değil mi
Bende öyle kullanıyorum. Antibiyotik kullandığım için şimdilik enfeksiyondan yana da içim rahat. Hayırlısıyla geçsin bu günlerSabah akşam kullanıyorum evet
Amin inşallahBende öyle kullanıyorum. Antibiyotik kullandığım için şimdilik enfeksiyondan yana da içim rahat. Hayırlısıyla geçsin bu günler
Kaç haftalıksınız? Rabbim sifa versin insallah bu topikte eskilerde de pesserle hamileligi devam edenleri okumustum yanlis hatirlamiyorsamMerhaba kızlar ikizlere hamileyim 2 hafta önce normal muayeneye gittim rahim kislamasi dediler hemen yatış verdiler bana progestan ciğer geliştirici vuruldum pesser rahim ağzına halka taktılar bana kesin çözüm değil diyorlar bugünde kontrole yine gittim çok kısalmış heran doğum olur dediler
Kuzum şuan evdeyim yatıyorum doğum olacak diyorlarKaç haftalıksınız? Rabbim sifa versin insallah bu topikte eskilerde de pesserle hamileligi devam edenleri okumustum yanlis hatirlamiyorsam
23+6Kaç haftaliksin peki
Rabbim sifa versin insallah içinizi ferah tutun güzel düşünün güzel olsun. Burda dikiş ya da pesser olmadan rahim ağzı sıfırlanmış açıklığı olan yatarak hamileliğini sonlara taşıyan kişiler okudum bana umut olmuşlardı. İnşallah en az 30 ları görürsün
Ya insalalh canım benim inşallah aminRabbim sifa versin insallah içinizi ferah tutun güzel düşünün güzel olsun. Burda dikiş ya da pesser olmadan rahim ağzı sıfırlanmış açıklığı olan yatarak hamileliğini sonlara taşıyan kişiler okudum bana umut olmuşlardı. İnşallah en az 30 ları görürsün
Ben de 14+2 yim. 13. haftada oldum. Bende de ara ara oluyor batma ama normal diye biliyorum rahmin büyümesiyle alakalı kasların kısalıp uzaması gerilmesiyle alakalı diye biliyorum. Yine de çok rahatsız ediyorsa doktorunuza sorun tabiMerhabalar bende 12.haftamda serklaj oldum bugun 14+2 yiz ama vajinamda ara ara batmalar oluyo haliyle korkuyorum bu durumu yasamis olan var mi?
Serklaj oncesi acikliginiz ne kadardi? Birde serklajdan once hic kasilma vs hissetmis miydiniz?Ben de 14+2 yim. 13. haftada oldum. Bende de ara ara oluyor batma ama normal diye biliyorum rahmin büyümesiyle alakalı kasların kısalıp uzaması gerilmesiyle alakalı diye biliyorum. Yine de çok rahatsız ediyorsa doktorunuza sorun tabi
Önlem amaçlı atıldı benim dikisim geçen sene 24 haftalik kaynım olduğu için. Açıklık ya da kısalma yoktu. Çarşamba günü kontrole gittim yine yoktu. Kasılma da yaşamadım hiç henüz inşallah hiç olmaz.Serklaj oncesi acikliginiz ne kadardi? Birde serklajdan once hic kasilma vs hissetmis miydiniz?
Ay insallah, saglikla alalim kucagimiza insallahÖnlem amaçlı atıldı benim dikisim geçen sene 24 haftalik kaynım olduğu için. Açıklık ya da kısalma yoktu. Çarşamba günü kontrole gittim yine yoktu. Kasılma da yaşamadım hiç henüz inşallah hiç olmaz.
Amiiinnn amin inşallah. Kasılma ya da açıklık vs var mıydı önlem amaçlı mıydı sizinki deAy insallah, saglikla alalim kucagimiza insallah
Bende hunilesme olmustu o yuzden atildi. Kontrole diye gidip yatisim yapildi, ondan bir kac gun once kasiklarimda duzenli batmalar yasamistimAmiiinnn amin inşallah. Kasılma ya da açıklık vs var mıydı önlem amaçlı mıydı sizinki de
Çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıBende hunilesme olmustu o yuzden atildi. Kontrole diye gidip yatisim yapildi, ondan bir kac gun once kasiklarimda duzenli batmalar yasamistim
İnsallah hepimizÇok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı