- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #109.541
Kesinlikle yaptırma taraftarıyım. Sizde serklajlı mısınız, kaç haftadasınız.Benim doktorumda serklaj yapılınca 9 ay yat demek değil dedi
Ama sen serklajda haklısın ısrar et ve yaptır haftan gecmeden
Şimdi 13 haftalık geçen hafta oldum aslında rahim uzunluğunda sorun yoktu ilk gebeligimde son 2 ay 3 cm açıklıkla gezdiğini söyleyince riske atamam dedi hemen serklaja aldiKesinlikle yaptırma taraftarıyım. Sizde serklajlı mısınız, kaç haftadasınız.
Çok iyi yapmışsınız. Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.siz evde misini çalışıyoru musunuz sürekli yatıyor musunuzŞimdi 13 haftalık geçen hafta oldum aslında rahim uzunluğunda sorun yoktu ilk gebeligimde son 2 ay 3 cm açıklıkla gezdiğini söyleyince riske atamam dedi hemen serklaja aldi
Canım korkma daha 2 hafta önce oldum önlem amaçlı yani aynı gün çıktım antibiyotik dikkat ettim sende korkma insalh güzel geçer bişey hissetmiyorsun zatenÇarşamba günü serklaj olacağım 12+6 da. Korkuyorum heyecanliyim stresliyim karma karışığım. Sizler nasıl geçirdiniz ilk gününüzü hastane de yattınız mı aynı gün çıktınız mı? Kaybettiğim bebeğimde de serklaj olmustum ama çok geç kalınmıştı kaybetme korkusuyla pek bişey anlamamıştım.
Aminnn insallah.Nelere dikkat ettin peki? Yatıyor musun sürekli? ağrın oluyor mu? Kanaman var mı ya da ne kadar sürdü?Canım korkma daha 2 hafta önce oldum önlem amaçlı yani aynı gün çıktım antibiyotik dikkat ettim sende korkma insalh güzel geçer bişey hissetmiyorsun zaten
Kanama 2-3 gün hafif 1hafta hep yattım sonrası yavaştan artık zorlamadan dolandım iş yapmadimAminnn insallah.Nelere dikkat ettin peki? Yatıyor musun sürekli? ağrın oluyor mu? Kanaman var mı ya da ne kadar sürdü?
Bence anneni serklaj için çağırma gerek yok kiiBen memleketimde degilim malesef birda kimsemiz yok annem gelecek ama o da 2 3 hafta en fazla 1 ay kalir sonrasinda kendim idare ederim insallah diye düşünüyorum inşallah da öyle olur
Eşim yoğun çalışıyor izin alamaz ilk zamanlar en azından yalnız kalmayım diye geliyor annem de. Siz yalnız mi geçirdiniz ilk haftanızıBence anneni serklaj için çağırma gerek yok kii
Malasef biz toplu yaşıyoruz depremzedeyim 8-9 aile birlikteEşim yoğun çalışıyor izin alamaz ilk zamanlar en azından yalnız kalmayım diye geliyor annem de. Siz yalnız mi geçirdiniz ilk haftanızı
Allah yardımcınız olsun inşallah hangi sehirdesiniz ben urfa dayım ilçesindeMalasef biz toplu yaşıyoruz depremzedeyim 8-9 aile birlikte
Bende Perşembe günü olacağım. bu ikinci serklaj işlemim olacak fakat bende korkuyorum.Çarşamba günü serklaj olacağım 12+6 da. Korkuyorum heyecanliyim stresliyim karma karışığım. Sizler nasıl geçirdiniz ilk gününüzü hastane de yattınız mı aynı gün çıktınız mı? Kaybettiğim bebeğimde de serklaj olmustum ama çok geç kalınmıştı kaybetme korkusuyla pek bişey anlamamıştım.
Allah yardımcımız olsun inşallah güzel geçer. Sizin kaçıncı haftanızBende Perşembe günü olacağım. bu ikinci serklaj işlemim olacak fakat bende korkuyorum.
Amin inşallah.Hepimizin yardımcısı olsun inşallah.12+5 haftadayım sata göreAllah yardımcımız olsun inşallah güzel geçer. Sizin kaçıncı haftanız
Benimki geç döllenme olmuş sata göre gitmiyor. 12+4 'ün şu an. Dikiş tekniğiyle ilgili konuştunuz mu hiç doktorunuzla ben sormayı unuttum sormalı mıydım onu da bilmiyorumAmin inşallah.Hepimizin yardımcısı olsun inşallah.12+5 haftadayım sata göre
Dikişin tekniği nedir yaa hepsi aynı degilmi rahim ağzını büzerek dikiyorlarBenimki geç döllenme olmuş sata göre gitmiyor. 12+4 'ün şu an. Dikiş tekniğiyle ilgili konuştunuz mu hiç doktorunuzla ben sormayı unuttum sormalı mıydım onu da bilmiyorum
Hamileyken yapılan iki teknık var mc donalds ve shrodkar. Shrodkar daha yukarıdan dikiliyor. Mc donalds aşağıdanDikişin tekniği nedir yaa hepsi aynı degilmi rahim ağzını büzerek dikiyorlar
Valla 1 kez elime dikiş degmisti şimdi yok acaba serklaj dikişi attımi dedim doktorum imkansız açılmaz dediHamileyken yapılan iki teknık var mc donalds ve shrodkar. Shrodkar daha yukarıdan dikiliyor. Mc donalds aşağıdan