Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kesinlikle yaptırma taraftarıyım. Sizde serklajlı mısınız, kaç haftadasınız.
Şimdi 13 haftalık geçen hafta oldum aslında rahim uzunluğunda sorun yoktu ilk gebeligimde son 2 ay 3 cm açıklıkla gezdiğini söyleyince riske atamam dedi hemen serklaja aldi

Şimdi 13 haftalık geçen hafta oldum aslında rahim uzunluğunda sorun yoktu ilk gebeligimde son 2 ay 3 cm açıklıkla gezdiğini söyleyince riske atamam dedi hemen serklaja aldi
Çok iyi yapmışsınız. Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.siz evde misini çalışıyoru musunuz sürekli yatıyor musunuz

Çarşamba günü serklaj olacağım 12+6 da. Korkuyorum heyecanliyim stresliyim karma karışığım. Sizler nasıl geçirdiniz ilk gününüzü hastane de yattınız mı aynı gün çıktınız mı? Kaybettiğim bebeğimde de serklaj olmustum ama çok geç kalınmıştı kaybetme korkusuyla pek bişey anlamamıştım.

Canım korkma daha 2 hafta önce oldum önlem amaçlı yani aynı gün çıktım antibiyotik dikkat ettim sende korkma insalh güzel geçer bişey hissetmiyorsun zaten

Canım korkma daha 2 hafta önce oldum önlem amaçlı yani aynı gün çıktım antibiyotik dikkat ettim sende korkma insalh güzel geçer bişey hissetmiyorsun zaten
Aminnn insallah.Nelere dikkat ettin peki? Yatıyor musun sürekli? ağrın oluyor mu? Kanaman var mı ya da ne kadar sürdü?

Ben memleketimde degilim malesef birda kimsemiz yok annem gelecek ama o da 2 3 hafta en fazla 1 ay kalir sonrasinda kendim idare ederim insallah diye düşünüyorum inşallah da öyle olur

Bide serklaj tekniği olarak hangisini yaptı doktorunuz ben haftaya olacağım ama sormayı unuttum doktora hangisini yapacak bilmiyorum

Bende Perşembe günü olacağım. bu ikinci serklaj işlemim olacak fakat bende korkuyorum.

Benimki geç döllenme olmuş sata göre gitmiyor. 12+4 'ün şu an. Dikiş tekniğiyle ilgili konuştunuz mu hiç doktorunuzla ben sormayı unuttum sormalı mıydım onu da bilmiyorum
Dikişin tekniği nedir yaa hepsi aynı degilmi rahim ağzını büzerek dikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…